Şimdi Ara

Sileceklerim gaaaak şüüüü gaaak ŞüüLüüü sesi çıkartıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muz tipi silecek aldım taktım. Fakat ötüyor çalışınca silmesi güzel ama bu ses olmuyor.
    Ne yapmam lazım Bosh tipi mi takayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 21 Ekim 2013; 0:56:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silecekleriniz Gıcırdıyor mu?

Arabanızdaki silecekler gıcırtılı sesler çıkarıyorsa bu durum can sıkıcı olabilir ve sürüş güvenliğinizi etkileyebilir. Bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Silecekleri temizleyin: Silecekleriniz kirliyse veya tozluysa, bu gıcırtılı sese neden olabilir. Silecekleri ılık su ve yumuşak bir bezle temizleyin.

• Silecek lastiğini kontrol edin: Silecek lastiği aşınmış veya çatlamışsa değiştirilmesi gerekebilir. Lastikleri hasar açısından kontrol edin ve gerekirse yenileriyle değiştirin.

• Camı temizleyin: Camın kendisi kirliyse veya yağlıysa, bu da gıcırtıya neden olabilir. Camı cam temizleyici ile temizleyin ve tamamen kurumasını bekleyin.

• Silecekleri yağlayın: Sileceklerin hareketli parçalarını hafifçe yağlayabilirsiniz. Bunun için birkaç damla silikon yağı veya grafit tozu kullanın.

• Sileceklerin ayarını kontrol edin: Silecekler cama tam olarak değmiyorsa, bu da gıcırtılı sese neden olabilir. Sileceklerin camla temas ettiğinden emin olun ve gerekirse ayarlayın.

İpucu: Silecek lastiklerinin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için sileceklere vazelin sürebilirsiniz. Vazelin, lastiği nemlendirir ve çatlamaya karşı korur.

Gıcırtılı silecekler can sıkıcı olabilir, ancak bu ipuçlarını izleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Güvenli ve gürültüsüz bir sürüş için sileceklerinizi düzenli olarak kontrol edin ve bakımını yapın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim silecek kolunun uzerindeki vida gevsemisti, en alta indigi sirada girc diye bir ses geliordu. Sikinca duzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Benim silecek kolunun uzerindeki vida gevsemisti, en alta indigi sirada girc diye bir ses geliordu. Sikinca duzeldi.
    Benim yeni sıkıldı fakat ses aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Benim yeni sıkıldı fakat ses aynı

Alıntıları Göster
    Vida fayda etmediyse ve ölçülü değilse yerlerini değiştir,olmadı bir pamuğa badem yağı az bişi dök sil kuruyup emmesini bekle..Silecekleri asla yıkadıktan sonra silme.Uçlu kalemlerin tozundan vardır sileceklerin üstünde onlar gittiği vakit özelliğini kaybeder.Birde susuz çalıştırma

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Vida fayda etmediyse ve ölçülü değilse yerlerini değiştir,olmadı bir pamuğa badem yağı az bişi dök sil kuruyup emmesini bekle..Silecekleri asla yıkadıktan sonra silme.Uçlu kalemlerin tozundan vardır sileceklerin üstünde onlar gittiği vakit özelliğini kaybeder.Birde susuz çalıştırma

Alıntıları Göster
    Önerileriniz için teşekkür ederim.uygulayacağım. Birde 28.30cm yazıyordu siligeçlerin üzerinde ben 30 u sola 28 i sağa taktım doğrumudur?
    Bundan kaynaklanırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: voltura

Muz tipi siligeç aldım taktım. Fakat gırç gırç ötüyor çalışınca silmesi güzel ama bu ses olmuyor.
    Ne yapmam lazım kimileri vazelin sür diyor doğrumudur?

silecek olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

quote:

Muz tipi siligeç aldım taktım. Fakat gırç gırç ötüyor çalışınca silmesi güzel ama bu ses olmuyor.

silecek olmasın o

Ya edebiyatı bırak hocam çözüm arıyoruz burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    egzos tan çıkan patpat sesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önerileriniz için teşekkür ederim.uygulayacağım. Birde 28.30cm yazıyordu siligeçlerin üzerinde ben 30 u sola 28 i sağa taktım doğrumudur?
    Bundan kaynaklanırmı?

Şöför koltuğundan yani aracın içinden tarif edeyim uzun olan şöför tarafına takılır her zaman.Ama bazı sileceklerde yön durumu etki ediyor yerlerini değiştirince ses yapmıyor geçenlerde komşununkini değiştirdim oda sileceği ters takmış kanca olunca yani yönü değil baya altını üstüne getirmiş

Orjinal ölçüden daha büyük kullanılırsa silecek hem silecek motorunu yorar hemde ses ve atlama yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Bundan kaynaklanırmı?

Şöför koltuğundan yani aracın içinden tarif edeyim uzun olan şöför tarafına takılır her zaman.Ama bazı sileceklerde yön durumu etki ediyor yerlerini değiştirince ses yapmıyor geçenlerde komşununkini değiştirdim oda sileceği ters takmış kanca olunca yani yönü değil baya altını üstüne getirmiş

Orjinal ölçüden daha büyük kullanılırsa silecek hem silecek motorunu yorar hemde ses ve atlama yapar

Alıntıları Göster
    Birde muz tipi silecekte kesinlikle ucuz ve kaliteli olan vette kullanmanızı tavsiye ederm

• bende yeni değiştirdim çalıştığım yerdeki araçlarda gördüm alayım dedim adamda baya bi övdü silikonlu sileceği aldım ama baya çizdi camı yumuşak gibi gözüksede o kadar masum bi parça değil :)
  • quote:

quote:

quote:

silecek olmasın o

dil mi önemli? yoksa sileceklerden çıkan sesmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

quote:

quote:

silecek olmasın o

dil mi önemli? yoksa sileceklerden çıkan sesmi?

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal yeni olduğu için ötüyor,belli bir süre kullandıktan sonra geçecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Büyük ihtimal yeni olduğu için ötüyor,belli bir süre kullandıktan sonra geçecektir.

Alıntıları Göster
    gaaaak şüüüü gaaak şüüüüü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferad

İşte o ses
  • quote:

gece gece güldüm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

gece gece güldüm valla

Alıntıları Göster
    sesi tanımlamanız bomba olmuş

Aracı ilk aldığımda muz silecek vardı üzerinde. Bolca ses yapıyor temizliği hiç yapmıyordu yeni olmasına rağmen. En son kafam attı söküp çöpe attım muzcukları gidip bosch aldım 20TL ye. Şimdi kafam rahat... Gaaaak şüüü falan yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

sesi tanımlamanız bomba olmuş

Aracı ilk aldığımda muz silecek vardı üzerinde. Bolca ses yapıyor temizliği hiç yapmıyordu yeni olmasına rağmen. En son kafam attı söküp çöpe attım muzcukları gidip bosch aldım 20TL ye. Şimdi kafam rahat... Gaaaak şüüü falan yok....

Alıntıları Göster
    Sileceğe vazelin sür diyeni de ilk defa duyuyorum sileceği yumuşatcak mı ne yapıcak. Su deyince zaten vazelin akıp gitmeyecek mi nasıl bir faydası olacak çok merak ettim deneyen var mı acaba aramızda bu yönetimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 12 Nisan 2011; 1:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol
    Sileceğe vazelin sür diyeni de ilk defa duyuyorum sileceği yumuşatcak mı ne yapıcak. Su deyince zaten vazelin akıp gitmeyecek mi nasıl bir faydası olacak çok merak ettim deneyen var mı acaba aramızda bu yönetimi.

Biz Türkler vazelini çok severiz, her seye süreriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gece gece iyi güldüm valla..
  • quote:

Sesi duydum resmen
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.