Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • link ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Sağa sola dönerken ekran bulanıklaşıyor gözümü yoruyor ihtiyarladık birazda tabi :) neyse
    bunu kapatamıyormuyuz?
    update yapılmamış haliyle kullanamk istiyorum
    ayarın hangisi olduğpunu bilen varsa söyleyebilirse teşekkür edecem kendisine :)
    http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/

hocam oyunun içinde bulanıklaştırma ayarı mevcut. bende şuan oyunun ultra grafik yamasını indiriyorum tam 2gb, very very ultra olacak inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Mart 2013; 1:42:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Sağa sola dönerken ekran bulanıklaşıyor gözümü yoruyor ihtiyarladık birazda tabi :) neyse
    bunu kapatamıyormuyuz?
    update yapılmamış haliyle kullanamk istiyorum
    ayarın hangisi olduğpunu bilen varsa söyleyebilirse teşekkür edecem kendisine :)
    http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/

hocam oyunun içinde bulanıklaştırma ayarı mevcut. bende şuan oyunun ultra grafik yamasını indiriyorum tam 2gb, very very ultra olacak inş

Arkadaşlar Selamlar,

Crackli crysis 2 oynarken en yüksek full ayarda oynuyordum oyunda en ufak bir kasma olmuyordu. O zaman işletim sistemi win 8 di.
    win8.1 kurdum. Origin Hesabımla crysis 2 indirdim.
    Crysis2 i kurdum Ultra ayarda oynarken oyun çok akıcı değil.
    Dx 11 ; devre dışı gözüküyor. Bu ayarı açabilmek için dx 11 tesellasyon paketini indirin'e tıklıyorum. internete bağlanıyor. The requested Url was not found on this server (istenilen url bulunamadı) diyor.
    Yüksek çözünürlüklü dokular ; hayır gözüküyor. Bu ayarı açabilmek yüksek çözünürlüklü kaplama paketini indirine tıklıyorum. The requested Url was not found on this server (istenilen url bulunamadı) diyor.

Oyunu leptopta oynuyorum.
    Leptop Asus n56 jv ; 16 gb ram.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.