Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANVVS-2

5-10 liraya üretildiğini kim sallıyorki demişsin sonra gelmiş demişsin ki tamam maliyeti o olabilir kendi kendine çelişenini de ilk defa gördüm, sana ne dedik zaten şu an pahalı neden ranttan kimsenin yapamadıgını yaptı adamlar o yüzden pahali ama neticede 5-10liraya üretilen şeyler olduğu doğru sonuçta ve zaten senin dediklerini demiştim ben

Alıntıları Göster
    Çinden 55$ + 35$ kargo ücretli olarak orjinal gevey bulup sipariş verdim hızlı kargo ile en geç 3 günde elimde olacak.

Gelince sonucu yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

165TL nedir ya, yazık günah. Alt tarafı 5-10tl ye ürettikleri malı 70$'a satıyorlar, birde üstüne 30$ kargo geliyo

vermeyiz ve beklemeye devam ederiz olur biter, çekmecede 4 aydır yatıo biraz daha yatsın ne yapalım...buradan alıp 2bin TL vermiyoruz...

sonuçta 500$'a alınmış cihaz varsında bekletsin napalım şimdi...elbet çıkar bir yolu...

benim kabullenemediğim şey ÇİN ARGESİ kıçı kırık adamlar oturup bir turbo sim yapıyor ve 4.3 versiyonu bile çalıştıran bir aygıtı 100$ üzerinden satışa çıkarıyor

Dünya üzerinden bu adamlardan toplu alımlar olacaktır karlarını düşünemiyorum...

büyük düşünüyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

165TL nedir ya, yazık günah. Alt tarafı 5-10tl ye ürettikleri malı 70$'a satıyorlar, birde üstüne 30$ kargo geliyo

vermeyiz ve beklemeye devam ederiz olur biter, çekmecede 4 aydır yatıo biraz daha yatsın ne yapalım...buradan alıp 2bin TL vermiyoruz...

sonuçta 500$'a alınmış cihaz varsında bekletsin napalım şimdi...elbet çıkar bir yolu...

benim kabullenemediğim şey ÇİN ARGESİ kıçı kırık adamlar oturup bir turbo sim yapıyor ve 4.3 versiyonu bile çalıştıran bir aygıtı 100$ üzerinden satışa çıkarıyor

Dünya üzerinden bu adamlardan toplu alımlar olacaktır karlarını düşünemiyorum...

büyük düşünüyorlar...

Alıntıları Göster
    ben 3 tane aldım 80$a satıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Alıntıları Göster
    arkadaslar o kadar kisiyiz artik toplu versek siparisi olmazmi neden bekliyoruz ki daha ?

http://applenberry.com/store/checkout/cart/

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 24 Mart 2011; 13:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

arkadaslar o kadar kisiyiz artik toplu versek siparisi olmazmi neden bekliyoruz ki daha ?

http://applenberry.com/store/checkout/cart/

saygılar

Alıntıları Göster
    50 TL'den fazla vermem beklerim 2 hafta daha ne olcek yazık 150-165 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joshua41

50 TL'den fazla vermem beklerim 2 hafta daha ne olcek yazık 150-165 TL.

Alıntıları Göster
    şirketten bır arkadasım çine gitti kendısıne soyledım alabılırse yarın burda sıze bılgısını verırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

3 ünüde aldım. dener alırım . yer ve zaman bildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigning

quote:

3ü pazartesi gelecek 3ü de satıldı hocam 5 tane daha gelecek haftaya
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu ürünü kopyalayan firmalar yok mu onlardan alsak ya topluca 100-150 kişi

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

tamam 3 tanesini bana ayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatizmit

Alıntıları Göster
    bende sipariş verdim listeden beni siliniz
  • Orijinalden alıntı: asigning

tamamdır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

Su 60tlden 500tane alcam diyen arkadas hangi delige kacti sesi solugu cikmiyo gelsin alsin 500tane bende stogumu bitiriyim

burdayım hocam ver telefon numaranı mesajla araba ile geliyorum dediğim gibi stoğunu bitireceğim merak etme . yalnız şunuda unutma bana telefonu verip gordiona indirip orada avarel gibi bekletirsen bilmiş olman gerekki benim aramam ile seninle konuştuğum hattın sinyali aldığı an eğerki yalansa ,dalga geçmenin sonu senin hiç tahmin bile edemeyeceğin şekilde olacaktır.

hadi at telefon numaranı bana özel mesajdan gece geliyorum yanına denemeye ok ..

dalga geçmiyorum ver telefonunu gelip alayım elindeki 100 taneyi , ,,

Alıntıları Göster
    mert denen çakal noldu? noldu la makinenmi bozuldu elektriklermi gitti sumu kesildi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

mert denen çakal noldu? noldu la makinenmi bozuldu elektriklermi gitti sumu kesildi

bi insan neden bunca insanı kandırmaya çalışır ki? Bu bi hastalıksa adını siz koyun

Unlock Kardeşligi Facebook Sayfamız Herkesi Bekliyorum
    http://www.facebook.com/pages/Unlock-Karde%C5%9Fli%C4%9Fi/160779727312561#!/pages/Unlock-Karde%C5%9Fli%C4%9Fi/160779727312561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaykaya -- 24 Mart 2011; 23:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunaykaya

quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

bi insan neden bunca insanı kandırmaya çalışır ki? Bu bi hastalıksa adını siz koyun

Unlock Kardeşligi Facebook Sayfamız Herkesi Bekliyorum
    http://www.facebook.com/pages/Unlock-Karde%C5%9Fli%C4%9Fi/160779727312561#!/pages/Unlock-Karde%C5%9Fli%C4%9Fi/160779727312561

Alıntıları Göster
    kendini zeki sanıp milleti gerizekalı yerine koyma sendromu sonuç yüzlerce akıllı insana karşı kendini tek başına akıllı sanan bir kişinin hazin sonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

kendini zeki sanıp milleti gerizekalı yerine koyma sendromu sonuç yüzlerce akıllı insana karşı kendini tek başına akıllı sanan bir kişinin hazin sonu.

Alıntıları Göster
    Benide yazın Mert düşmanları listesine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

Benide yazın Mert düşmanları listesine...

Alıntıları Göster
    Mertin banlanması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Mertin banlanması gerekir.

Alıntıları Göster
    satan varsa beni bulsun lütfen, ücret sorun değil.
  • Thank you for shopping with applenberry.com.  The only solution to unlocking your iPhone4 with Gevey Turbo Sim.  We are sorry to inform you that your order has been canceled due to the security reasons below.  Your payment has been credited back to your original payment method. You are welcome to place a new order with us once the problem has been resolved.  Again, sorry for any inconvenience we have caused and thank you for your understanding.
    Shipping address is not the same as billing address on credit card.
    Shipping address is not confirm by PayPal.
    Shipping address cannot be confirm with USPS or FedEx.

Sincerely,
    applenberry.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

Thank you for shopping with applenberry.com.  The only solution to unlocking your iPhone4 with Gevey Turbo Sim.  We are sorry to inform you that your order has been canceled due to the security reasons below.  Your payment has been credited back to your original payment method. You are welcome to place a new order with us once the problem has been resolved.  Again, sorry for any inconvenience we have caused and thank you for your understanding.
    Shipping address is not the same as billing address on credit card.
    Shipping address is not confirm by PayPal.
    Shipping address cannot be confirm with USPS or FedEx.

Sincerely,
    applenberry.com

Kredi kartındaki adresin veya paypalındaki adresin farklı olmasından dolayı sana ürünü yollamadılar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.