Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlock insani boyle yapio iste bak sherif le musclenerd e onlarda ayni seyi yapmiolarmi yuklenmeyin merte bu unlock un dogasinda var bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi
    hayatımda @mertdarkblade kadar guzel uyduran bir insan görmedim ve malesef canım halkımızda bu adama umut baglıyor adam günler önce çarşamba günü ürünler hazır diyor millet yazıyor tamamdır 2 gün sonra kavuşucaz telefonlarımıza mertde destekliyor evet aynen diyor.Şimdi gelmiş 2 mart salı demiştim diyor.bir insan bu kadar mı bariz ve milyonların önünde sallıyabilir kendi söylediğini kendi yutabilir inanıır gibi değil.

Abi yalan adam komple ya 165 kisiyi listeye soktu

Daha once 3 defa urun almaya kalkti benden sallaya sallaya bi hal olduk

Kisacasi zaman kaybi bu kadar adami umidlendiriyor

Gerisini siz dusunun
  • Gece gidip alan olmadi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi
    hayatımda @mertdarkblade kadar guzel uyduran bir insan görmedim ve malesef canım halkımızda bu adama umut baglıyor adam günler önce çarşamba günü ürünler hazır diyor millet yazıyor tamamdır 2 gün sonra kavuşucaz telefonlarımıza mertde destekliyor evet aynen diyor.Şimdi gelmiş 2 mart salı demiştim diyor.bir insan bu kadar mı bariz ve milyonların önünde sallıyabilir kendi söylediğini kendi yutabilir inanıır gibi değil.

Adam betim yok video ve resim atamıyorum dedigi an bitti zaten .. Ama o kadar canımız sikkin ki umut bağlıyoruz her lafa..bence kimse kaale almasın bu cocuğu .. Uğraşıyorum o kadar Köseye sıkıştırıyorum görüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

quote:

Orijinalden alıntı: xray14
    @mert salı demişssin de çarşamba demek istedin degil mi? yani bugun

Haftaya sali 2nisan oluyo tarih olarak

Türkiyeden dansözlük manzaraları. Türkiye Boyle kivirma gormemistir. Dev-teamden bulaştı sanırım.

Ben applenberry'den sipariş verdim. Kimseyi bekleyemem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 23 Mart 2011; 15:33:11 >
  • beyler merti boşverin zaten klon kullanma taraftarı değilim. ŞİMDİ ŞUNU KONUŞALIM:

ANKARADA TOPLU ALIM NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa
    beyler merti boşverin zaten klon kullanma taraftarı değilim. ŞİMDİ ŞUNU KONUŞALIM:

Birazdaha bekleyin necatibey tarafındaki telefonculara düşer bu sin kart... Ayrıca 4.3 versiyonda da çalışıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa
    beyler merti boşverin zaten klon kullanma taraftarı değilim. ŞİMDİ ŞUNU KONUŞALIM:

Birazdaha bekleyin necatibey tarafındaki telefonculara düşer bu sin kart... Ayrıca 4.3 versiyonda da çalışıyormuş

hocam düşse bile 150 tl den aşağı demezler.

bu arada mert denen karaktere noldu. eleman attı tuttuu, sonra yok oldu. hayret bişe yaa.
  • Çinde bağlantısı olupta şu aleti getirip satacak kimse yokmu koca forumda neden bir kişi ile uğraşılıyor anlamadım arkadaş belliki yapamayacak yada yalan söylemiş yapacak insanlar çıksın orjinal gevey getirsin karını koysun satsın alırız alacak listesi ortada sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd
    Çinde bağlantısı olupta şu aleti getirip satacak kimse yokmu koca forumda neden bir kişi ile uğraşılıyor anlamadım arkadaş belliki yapamayacak yada yalan söylemiş yapacak insanlar çıksın orjinal gevey getirsin karını koysun satsın alırız alacak listesi ortada sonuçta.

Kesinlikle en kotu 70 80 kisi cikar ..bu konu alacaklar listesinden klon yapar yapmaz moduna girdi
  • Arkadaş 1 adet ayırmıştı, bugün pm attım ancak okumasına rağmen cevap vermemiş.

Kimsenin kendisine güveni kalmadığını, elinde ürün varsa resimini yollamasını istedim.

Eğer ürün varsa yolla bana 1 adet inceleyip video ekleyeyim yoksa da milletle dalga geçmeyi bırak açık açık söyle dedim, daha cevap yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 23 Mart 2011; 21:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
    Arkadaş 1 adet ayırmıştı, bugün pm attım ancak okumasına rağmen cevap vermemiş.

Kimsenin kendisine güveni kalmadığını, elinde ürün varsa resimini yollamasını istedim.

Eğer ürün varsa yolla bana 1 adet inceleyip video ekleyeyim yoksa da milletle dalga geçmeyi bırak açık açık söyle dedim, daha cevap yok.

Bence kimse daha yanit vermesin kaale de almayın .. 1hafta sonra her yerde zaten sim kart ..bı sekilde alırız pahali Yada ucuz.. Ben bekliycem şahsen 1 hafta daha eksik olsun .. Sonuc olarak adamlar halletmiş olayı ilk kullanıcı yorumları geliyor zaten .. Kasmaya gerek yok:)
  • arkadaşlar,

biraralar toplu alım siteleri vardı. ben hatırlayamadım google arattım bulamadım. hani sayı arttıkça fiyat düşüyor. işte bu sitelerden yararlansak olmaz mı? hiç böyle bir sitenin adresini hatırlayan var mı?
  • Beni listeden silin. Ben sipariş verdim.
  • @erdogan3333

Kargo dahil ne kadara geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

@erdogan3333

Kargo dahil ne kadara geldi ?

Öbür konuda cevap vermiş
    165 TL ye mâl olmuş
  • coook pahali be bana öyle geliyor en azından ne bileyim 165TL az mı ya? abi benim veryansınım çinli firmaya adi herifler sırf biliyolar çaresizliğimizi 10TL lik şeyi sok bitarafımıza 150TL den acımasızca ya..ya hani 50TL satsan maliyeti max 10TL ya yazık yani ama adamlar fırsat bu fırsat çaresiziz ya..
  • 165TL nedir ya, yazık günah. Alt tarafı 5-10tl ye ürettikleri malı 70$'a satıyorlar, birde üstüne 30$ kargo geliyo
  • 5-10 liraya üretildiğini kim salliyorki , o adamın turbosim icinde yerleştirdiği güvenlik koyduğu yazılımı kim üretti ? Siz gece uyurken orada çinlilerin sabaha kadar uğrasip dünyada kimsenin yapamadığı bişeyi yaptığını anlamıyorsunuz sanırım ....

Herkes cipi maliyeti sayıyorsa adamların zeka patladık icine koyduğu yazılıma para saymıyor Buda turk milletine izgudur sanırım gotu devirip yatarız biri gece gündüz çalışır bisey yapar satar aman çok pahalı bulaşarsa olurmu , yorumlara bak , pahaliysa sen üret ucuza sat , orada acaba adamlar onlarca muhendisle aylarca uğraşdıysa hakkı değilmi istediği fiyata satmak ..
  • 5-10 liraya üretildiğini kim sallıyorki demişsin sonra gelmiş demişsin ki tamam maliyeti o olabilir kendi kendine çelişenini de ilk defa gördüm, sana ne dedik zaten şu an pahalı neden ranttan kimsenin yapamadıgını yaptı adamlar o yüzden pahali ama neticede 5-10liraya üretilen şeyler olduğu doğru sonuçta ve zaten senin dediklerini demiştim ben
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.