Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desteles

hazir

http://www.youtube.com/watch?v=gRsVxY35nuI

iyi aksamlar tekrar

arkadaslar bu videodaki hat çin hattı.. asıl olan turkcel vodafone avea çalışacakmı çalışmayacakmı.. arkadas keske bir yerli hat taksa orada rooming olup olmadıgına baksaydık.. yinede zahmet etmis yayınlamıs tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

cinde bir arkadsla gorustum 30 usd dedi calısıyomu dedım denemedım dedı bılmıyorum bıraz daha bılgı alamayı dusunuyorum bu arada toplu alacak kıs uretici firma ile irtibata gecsede turkıyedekı 112 noyu degıstırme sansımız olmaz mı acep

yahu su 112 sorun cikarmicak diye bin kez mi dememiz lazim?

kim dedi yahuu sorun cıkarmaz dıye 112 den haber falan mı geldı aga bız ıphone aldık unlok cıkmadı gevey dıye bır aygıt aldık cınde uretılmıs orda arıza kaydı burda 112 acıl servis bu gidisle biz sizi bayagı bır arıcaz kusura bakmayın bızı kale almayın mı dıyeceksınız yahuu nasıl bır sorun olmaz mantıgı ben anlamıs degılım var mı deneyen daha kımse denemeden sorun olmaz dıyolar

tweetten adamlara sordu hatta karma diye bir arkadas sordu gelen yanit 112 acil servis olsa sorun cikarnaz denmis,ayrica o kadar blog forum okudum bu gevey hakkinda yabanci sitelerden surusu ile cevirdim 112 nin acil numara olmasi sadece sim kartinizi kapattirir dio onunda sebebi hatti rahatsiz etmek ki turkiyede yasiyosun sence kapatirlar mi?ayrica illa konusman gerekmio 2 3 saniye bekliceksin araya bastiktan sonra yani hukuk disi bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ares1990

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rosalinda90

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

Ürün satıştan kalkmış.

Satıştan kalkan ne, bu nasıl bir post. Birşey yazıyorsanız adam akıllı yazın, "kalkmış" diyip nokta koymakla olmuyor. Zaten hassas bir konu. Amacınız ne?

adamim korkma bu kadar bahsettigi ebay dir yoksa gevey neden kalksinki daha dun yayinlandi

Mesele korkmak değil. Bu tutum hoş değil.

Alıntıları Göster
    bu gevey'den almak istiyorum.bana sağlam bi link verebilir misiniz satın alabileceğim?

• quote:

quote:

quote:

cinde bir arkadsla gorustum 30 usd dedi calısıyomu dedım denemedım dedı bılmıyorum bıraz daha bılgı alamayı dusunuyorum bu arada toplu alacak kıs uretici firma ile irtibata gecsede turkıyedekı 112 noyu degıstırme sansımız olmaz mı acep

yahu su 112 sorun cikarmicak diye bin kez mi dememiz lazim?

kim dedi yahuu sorun cıkarmaz dıye 112 den haber falan mı geldı aga bız ıphone aldık unlok cıkmadı gevey dıye bır aygıt aldık cınde uretılmıs orda arıza kaydı burda 112 acıl servis bu gidisle biz sizi bayagı bır arıcaz kusura bakmayın bızı kale almayın mı dıyeceksınız yahuu nasıl bır sorun olmaz mantıgı ben anlamıs degılım var mı deneyen daha kımse denemeden sorun olmaz dıyolar

Saygıdeğer dostum. Sorun olmaz dediğimiz şu ; Türkiye'de simlock'lu olan 15,000- 20,000 tane cihaz olduğunu varsayıyorum. Bu cihaz sahiplerinin hepsi GEVEY almaz zaten,alsa da herkes aynı şehirden aynı semtten aynı anda 112'yimi arayacak.* ( 112 acil servis hattı,çağrının geldiği şehir-semt'e göre yönlendirme yapar) Bu sana hiç mantıklı geliyor mu .Zaten 50 ülkede acil durum hattı olarak kullanılan bir hattın sandığınız kadar hemen kitlenecek kadar dandik bir altyapısı da yoktur emin olun.Yani daha önceki sayfalarda da açıklamıştım bunu.Bilmek denemek mümkün değilse mantık yürütmek ilk seçenek ..

• quote:

Orijinalden alıntı: alyhannn

bu gevey'den almak istiyorum.bana sağlam bi link verebilir misiniz satın alabileceğim?

http://applenberry.com/store/gevey2.html firmanın kendi sitesi.
    www.ebay.com (Gevey İp4 2.seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ares1990

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rosalinda90

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

Ürün satıştan kalkmış.

Satıştan kalkan ne, bu nasıl bir post. Birşey yazıyorsanız adam akıllı yazın, "kalkmış" diyip nokta koymakla olmuyor. Zaten hassas bir konu. Amacınız ne?

adamim korkma bu kadar bahsettigi ebay dir yoksa gevey neden kalksinki daha dun yayinlandi

Mesele korkmak değil. Bu tutum hoş değil.

Alıntıları Göster
    112 konusuna bi açıklık getirelim..

112yi bi gateway gibi kullanıyor bu sim kartı..
    aynı numara genelde "sim dialer" kartlarda kullanılıyor ve 112 ile ilgili bi problem olmuyor..
    telefonda çevirdiğiniz her numara önce gevey turbo simden geçip öyle aranıyor
    112nin olayıda o zaten.. 112 gevey sim kartına erişmek devreye almak için kullanılan telefon numarası.

gevey simi kullandığınız operatörün sim kartı ve hattından daha önce davranıp "112"yi algılıyor bu yüzden bi sorun olması mümkün degil.

geveyin yaptığı şey telefonun kabul ettiği sim kart gibi davranmak ve sizin operatörünüzün sim kartı ile arada bi aracı görevi görmek.
    telefon sim kart olarak geveyi algılıyor, gevey sizin sim kartınızın öperatöre kayıt olması için gereken verileri telefona gönderiyor vs...

almanyada çalışıyor (tüm avrupa ülkelerinde 112 acil numarasıdır), pazartesi elime ulaşır ulaşmaz kendi kartım ile deniyicem.

• Arkadaslar suanki fiyatı appleberryden kargo dahil 120tl yani 80 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcan98

quote:

Orijinalden alıntı: iphone4212011

su shangayda oldugunu ve tr hattıyla geveyı calıstırdıgını ıdda eden hatta suan konuyu ızleyen feryıll denen sahıs nıcın bır ses vermıyor??

Adam bizimle dalga geçmiş besbelli, birdaha sormayalım en iyisi..

kesınlıkle sanırım satıcı oda :) boş boş konusup durmasınlar yapmslarsa yollasınlar vıdeo resım mıllet burada zamanının olduruor umıtlenıor AYIP !!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dido1

112 konusuna bi açıklık getirelim..

112yi bi gateway gibi kullanıyor bu sim kartı..
    aynı numara genelde "sim dialer" kartlarda kullanılıyor ve 112 ile ilgili bi problem olmuyor..
    telefonda çevirdiğiniz her numara önce gevey turbo simden geçip öyle aranıyor
    112nin olayıda o zaten.. 112 gevey sim kartına erişmek devreye almak için kullanılan telefon numarası.

gevey simi kullandığınız operatörün sim kartı ve hattından daha önce davranıp "112"yi algılıyor bu yüzden bi sorun olması mümkün degil.

geveyin yaptığı şey telefonun kabul ettiği sim kart gibi davranmak ve sizin operatörünüzün sim kartı ile arada bi aracı görevi görmek.
    telefon sim kart olarak geveyi algılıyor, gevey sizin sim kartınızın öperatöre kayıt olması için gereken verileri telefona gönderiyor vs...

almanyada çalışıyor (tüm avrupa ülkelerinde 112 acil numarasıdır), pazartesi elime ulaşır ulaşmaz kendi kartım ile deniyicem.

Alıntıları Göster
    hala 112 de takıntım var bıraz beklemekte fayda var sonra 70 + 15 doları cope atacaz gıbı gelıyo baba beklerım derım

• quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc
    @Rasim ;

AT&T 'den alınan cihazlar bu yöntemle açılıyor mu ? 120€ 'da az para değil ha :D

Malesef acilmiyormus:( gercekten cok para ben o yuzden ul bkliyorum ama sabrim tunenirse ne olur bilmiyorum:) yinede su an en mantiklisi ul beklemek...

ÇALISITIGINI DUYMUSDUM
  • tek yanıtı olabılır calısmıyo calıssa adam suana kadar turkıyede duymayan kalmazdıı gıbıme gelıyor
    ya fake bır urun aldı onun ıcın yazamıyor yada calısmııyor

quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

Orijinalden alıntı: selimcan98

quote:

Orijinalden alıntı: iphone4212011

su shangayda oldugunu ve tr hattıyla geveyı calıstırdıgını ıdda eden hatta suan konuyu ızleyen feryıll denen sahıs nıcın bır ses vermıyor??

Adam bizimle dalga geçmiş besbelli, birdaha sormayalım en iyisi..

kesınlıkle sanırım satıcı oda :) boş boş konusup durmasınlar yapmslarsa yollasınlar vıdeo resım mıllet burada zamanının olduruor umıtlenıor AYIP !!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyss

quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc
    @Rasim ;

AT&T 'den alınan cihazlar bu yöntemle açılıyor mu ? 120€ 'da az para değil ha :D

Malesef acilmiyormus:( gercekten cok para ben o yuzden ul bkliyorum ama sabrim tunenirse ne olur bilmiyorum:) yinede su an en mantiklisi ul beklemek...

ÇALISITIGINI DUYMUSDUM

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iyi akşamlar

bu cydia içerisinde ultrasn0w 1.3.x olan programı kurdum ve menüde simlok çıktı açılmıyor fakat cydia da ultrasn0w sayfasının altında vidyolar var orda adamlar nasıl unlock yapacağını anlattılar ama yapamadım benden başka deneyen var mı bir sonuç alabilirmiyiz yoksa buda sahte mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dido1

herkese selamlar..
    dün almanyadan gevey iphone 4 turbo sim sipariş ettim.. normalde pazartesi günü elimde olması gerekiyor gelişmeleri video olarak buraya atıcam..
    (belçikada deniyorum) türkiyedeki 112 ile burdaki 112 sistemi aynı.. kartlar standartlar aynı hepsi.. yani burda çalışırsa türkiyedede çalışır..

ebayden 49euroya aldım bu arada.

HADİ KARDESIM SENDEN IYI HABERLER BEKLIYORUZ BI AYRINTILI VIDEO CEKERSEN COK COK SEVINICEZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

@feyil'le ilgili yorumlarda forumdaki arkadaşların beklentilerini dile getirip,samimiyetsiz bulmuştum. Konuya bakıyor fakat yorumda bulunmuyor olması ilginç bir durum. Ama pardon adamın işi gücü vardır, hem çinde saat kaç ki? :)

Demek ki neymiş? Bilip bilmeden konuşmuyormuşuz. Yoksa kapak taaaa Çin'lerden gelebilir

bknz:http://v.youku.com/v_show/id_XMjUxODQ4OTE2.html

• quote:

Orijinalden alıntı: feryil

sarj suresinde bi sorun gormedim sinyal kesilmeside yasamadim henuz 1 gundur sorunsuz kullaniyorum

Dostum Çin'deki satış fiyatı nedir acaba? Şu an fuara giden bir tanıdık var da direk ona getittiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

@feyil'le ilgili yorumlarda forumdaki arkadaşların beklentilerini dile getirip,samimiyetsiz bulmuştum. Konuya bakıyor fakat yorumda bulunmuyor olması ilginç bir durum. Ama pardon adamın işi gücü vardır, hem çinde saat kaç ki? :)

Demek ki neymiş? Bilip bilmeden konuşmuyormuşuz. Yoksa kapak taaaa Çin'lerden gelebilir

Alıntıları Göster
    Bence video kısa ve öz..Ayrıca her şebeke gittiğinde 112'yi aramak gerekmediğinide gösteriyor. Şarj anlamında da sıkıntı yaratmıyormuş ve sinyal güçlüymüş. E daha ne olsun ??

• quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

Operator chına yazıor acaba tr oldugundada telefon acılcakmı ki :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 1player

http://cgi.ebay.com/Unlock-4G-4-Turbo-GEVEY-Sim-Unlocked-4-1-4-2-1-phone-/250790445798?pt=SIM_Cards&hash=item3a644682e6#ht_2263wt_922

Arkadaslar ustteki urunun bahsi gecen geveyden farki nedir. Fiyati baya ucuz

Basit bir eBay satıcı taktiği, eBay de bunu çok yapar oldular aramalarda üst sırada çıkmak için
    Shipping bedeline bakarsanız görebilirsiniz (US $80.00 ve sadece amerika içi)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1player

http://cgi.ebay.com/Unlock-4G-4-Turbo-GEVEY-Sim-Unlocked-4-1-4-2-1-phone-/250790445798?pt=SIM_Cards&hash=item3a644682e6#ht_2263wt_922

Arkadaslar ustteki urunun bahsi gecen geveyden farki nedir. Fiyati baya ucuz

Ürün aynı ürün ama farkettiysen bu da 83$ a geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majestixxc -- 19 Mart 2011; 0:01:42 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.