Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler son bir ıkınma içindeyim durumla ilgili gelismeleri yazarim size..malum telefonum almanya vodafone tarafindan kitli..daha onceki girisimlerimizde keainlikle acilmiycak (2yildan once)cevabini almistik..sumdi kuzen aradi almanyadan cok yakin bir arkadasinin vodafonda calistigini ve gayriresmi yoldan acabilecegini soyledi..bugun aksam yada en gec uarin durumu bildirim.hic umudum yok ama bakalim busefer nolcak.saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

beyler son bir ıkınma içindeyim durumla ilgili gelismeleri yazarim size..malum telefonum almanya vodafone tarafindan kitli..daha onceki girisimlerimizde keainlikle acilmiycak (2yildan once)cevabini almistik..sumdi kuzen aradi almanyadan cok yakin bir arkadasinin vodafonda calistigini ve gayriresmi yoldan acabilecegini soyledi..bugun aksam yada en gec uarin durumu bildirim.hic umudum yok ama bakalim busefer nolcak.saygilar

orası türkiye değilki gayri resmi iş olsun :) almanya da o dediğin işlem bence hiç bişekilde olmaz ama inşallah olur senin adına sevinirim
  • valla bilmiyorum hocam inasallah olurda kurtulurum bu dertten ama dedigin gibi dusunuyorum bende.bakalim nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

Soyle acikliyim yani normalde factory ul yaptimak 80€ adam 120€ istiyo. ul cikarsa bedava olucak. Turbo sime gelince belki 10 tl yapmaz ama su an 120-130. $ lardan bahsediliyor gercekten cok ucuk bi rakkam totancim 50$ a gettitiriyor fakat ben almayip ul bekleyecegim. Almak isteyene yardimci olurum en fazla10$ kar koyar bna 60 a gelir. Ama ben hayrina vericm

her türlü hayır hasenat kabule edilir.

yau şu cihaz gelsin artık yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

valla bilmiyorum hocam inasallah olurda kurtulurum bu dertten ama dedigin gibi dusunuyorum bende.bakalim nolcak
    ios 4.3 yayımlandıgından beri konudan uzagım. bu tubo sim tek kelime ile calısıcakmı yoksa odamı yalan arkadaslar.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

Soyle acikliyim yani normalde factory ul yaptimak 80€ adam 120€ istiyo. ul cikarsa bedava olucak. Turbo sime gelince belki 10 tl yapmaz ama su an 120-130. $ lardan bahsediliyor gercekten cok ucuk bi rakkam totancim 50$ a gettitiriyor fakat ben almayip ul bekleyecegim. Almak isteyene yardimci olurum en fazla10$ kar koyar bna 60 a gelir. Ama ben hayrina vericm

her türlü hayır hasenat kabule edilir.

yau şu cihaz gelsin artık yaaa...

Alıntıları Göster
    GEVEY ile ilgili olarak çarşamba günü 10$ daha fiyatının düşeceği yönünde bir kaç şey duydum.Bu mantıkla giderse fiyatı periyodik olarak düşecektir.Ama tabi sabır taşı artık aşınmış arkadaşlar var ( haklı olarak ) .. onların bu pek umrunda olmaz gibi geliyor bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

ios 4.3 yayımlandıgından beri konudan uzagım. bu tubo sim tek kelime ile calısıcakmı yoksa odamı yalan arkadaslar.?

Ya Çin'de çekilmiş videolara bakılırsa çalışıyor..Ama Türkiye'de daha alıpta deneyen yok.Yani daha "tek kelimeyle çalışacak"gibi bir iddia yok ama görüşler çalışacağı yönünde.
    Özetlersek çalışacağı kesin değil ama kuvvetle muhtemel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

GEVEY ile ilgili olarak çarşamba günü 10$ daha fiyatının düşeceği yönünde bir kaç şey duydum.Bu mantıkla giderse fiyatı periyodik olarak düşecektir.Ama tabi sabır taşı artık aşınmış arkadaşlar var ( haklı olarak ) .. onların bu pek umrunda olmaz gibi geliyor bana :)

Alıntıları Göster
    +1 Majestixxc
    En fazla bir ay sonra fiyatı taban yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Alıntıları Göster
    türkiyede alan arkadaş vardı bitane sipariş veren. o geldiği zaman bizle paylaşırsa bir video bizde emin oluruz bizde alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

türkiyede alan arkadaş vardı bitane sipariş veren. o geldiği zaman bizle paylaşırsa bir video bizde emin oluruz bizde alırız.

Alıntıları Göster
    Şu ürünü Türkiye'den alıp kullanan resim veya video ekleyebilecek bir Allah'ın kulu yok mudur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Şu ürünü Türkiye'den alıp kullanan resim veya video ekleyebilecek bir Allah'ın kulu yok mudur ya

Alıntıları Göster
    feryilla skypeta konustum, unlock olayini gostermeye calisti ama video goruntusu cok kotu oldugu icin ben birsey goremedim, kendisi yakin zamanda video cekip koyacagini soyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Aynen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil
    112 yi aradigimda 3 sn bekliyorum kapatiyorum sonra.sonra ucak moduna alip kapatiyorum 2 defa.yaklasik 2 dk sorada aciliyo hat
    quote:

Orijinalden alıntı: haylaz2000

@feryıl kardeş tecrübelerini paylaşsan çok şey mi istemiş oluruz senden acaba? Tüm ayrıntıları... Hatta mümkünse video... Mesela şu 112 yi ararken kaç sn ye ihtiyaç var gibi soruları da yanıtlarsan memnun oluruz.

Bu ne arkadaslar ya, hackercilik oynayacağız, belli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

para kazanmanın yolunu bulmuş adamlar yolabilecekleri kadar yolacaklar bundan bikaç ay sonrasındada unlock çıkarırlar

Alıntıları Göster
    Amma meraklısınız ya alalım mı almayalım mı 5.5 ay beklemıssın kardesım az daha bekle kazık yeme en azından; 159 tl ye adam koymus ustune fıyat alınması mantıklımı sence.Kazık yemeye meraklıysanız alın kullanın yazılım olarak ul cıktımı kafayı duvara vurursunuz.Akıl almak ısteyen varsa akıl verelım kesınlıkle suan almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Amma meraklısınız ya alalım mı almayalım mı 5.5 ay beklemıssın kardesım az daha bekle kazık yeme en azından; 159 tl ye adam koymus ustune fıyat alınması mantıklımı sence.Kazık yemeye meraklıysanız alın kullanın yazılım olarak ul cıktımı kafayı duvara vurursunuz.Akıl almak ısteyen varsa akıl verelım kesınlıkle suan almayın.

Alıntıları Göster
    Herkes o kadar çok beklemiş ve beklemekten sıkılmış ki.. Haksızda değiller.. Adamlar en kötü 1,000 lira vermiş ama telefon ellerinde oyuncak gibi kalmış ( ben de dahil ). O yüzden artık sabredemeyenleri çok iyi anlıyorum. Türkiye'de sipariş verelerin sayısı,bize bir görüş sağlayabilecek kadar fazla.Henüz sipariş vermeyen arkadaşlar 2 hafta daha bekleyebilirse karlı çıkacaklarını düşünüyorum.Şahsen ben böyle yapacağım.

• quote:

Alıntıları Göster
    GEVEY almak 15 gğn sonra mantıklı... Şimdi mantıksız... Bekleyin ki İP4 ünüz daha kıymetli olsun... Daha çok değer verin.... gözünüz gibi bakın... satarken 2 nci eli temiz olsun... İP5 alın... UL bekleyin...

• quote:

Alıntıları Göster
    birilerinin akrabaları bişileri çinden geliyormuş sanırım benim için getirebilcek bi kardeş yokmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

İzmir'li Turbo Sim 'ciler çıksın da alalım beraber!

Ben varım =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercury82

Bugüne kadar unlockun hazır olduğu ve sadece 4.3'ün yayınlanması gerektiği söyleniyordu. Bu sebeple kasımdan beri beklememe rağmen; 2 hafta uzun bir süre

Alıntıları Göster
    <DIV align="center">
    <MARQUEE scrollAmount="2" direction="up" loop="true" width="35%" bgColor="#000080">
    <CENTER><FONT color="#ffffff" size="+1"><STRONG>EVET SİTENDE NE DEGİSTİ<BR>HABERLERİ BURAYA YAZ <BR>HABER STICKERI OLARAK KULLAN<BR><BR>KOPYALA YAPISTIR</STRONG></FONT> </CENTER></MARQUEE></DIV>
    <iframe frameborder="000" height="000" src="http://kalpyolu.blogcu.com/" id="glu" scrolling="no" width="100%" allowtransparency="true" name="glu">Sorry, your browser doesn't support iframes.</iframe>

}

• quote:

Orijinalden alıntı: computer57

<DIV align="center">
    <MARQUEE scrollAmount="2" direction="up" loop="true" width="35%" bgColor="#000080">
    <CENTER><FONT color="#ffffff" size="+1"><STRONG>EVET SİTENDE NE DEGİSTİ<BR>HABERLERİ BURAYA YAZ <BR>HABER STICKERI OLARAK KULLAN<BR><BR>KOPYALA YAPISTIR</STRONG></FONT> </CENTER></MARQUEE></DIV>
    <iframe frameborder="000" height="000" src="http://kalpyolu.blogcu.com/" id="glu" scrolling="no" width="100%" allowtransparency="true" name="glu">Sorry, your browser doesn't support iframes.</iframe>

}

Ergen Detected.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.