su shangayda oldugunu ve tr hattıyla geveyı calıstırdıgını ıdda eden hatta suan konuyu ızleyen feryıll denen sahıs nıcın bır ses vermıyor??
Adam bizimle dalga geçmiş besbelli, birdaha sormayalım en iyisi..
At&t hatlar parasıyla factory unlock olabilseydi parası neyse verip yaptırırdım. Zaten çoğu kişi de bu yönde hareket ederdi. Kitlesel bi güç oluştursak Apple böyle bir hizmet sunar mı acaba? Sayımız dünya çapında hiç de azımsanacak bir rakam değil. Ben 100-150 dolar yapsın yine de razıyım
Arkadaşlar biraz daha sabır hemen saldırmayın şu GEVEY e... nasıl çalıştığı daha belli değil. hadi 20 tl civarı olsa çöpe atarsın. ama 100 TL de az para değil... hem unlock için çalışmalarda devam ediyor. sizlere tavsiyem 15-20 gün daha bekleyelim. hem gevey i görelim nasıl çalıştığını, hemde unlock çalışmaların sonucunu görelim... Sabır biraz daha...
Ticari açıdan bakarsan kendileri de sağlam para kaldırabilir bu işten. Belli zaten biz Amerika'da değiliz ve hiç AT&T kullanmayacağız. Altın testisinin üstünde oturuyorlar farkında değiller :)
ben kullaniyorum beyler turkcell hattimlada calisti ama onemli olan burda calismasi degil 112 muabbeti donuyo.cinde 112 die bisey olmadigi icin bi problem yasamadim ben
sherif_hashim bayadır sessiz. 2 hafta bilgilendirmicez dedikleri olay bu muydu?
bana guvenmeyenlere skype adimi veriyim feryil27 skype adim.isteyenler varsa 24 unde tr ye gelcek abim onunla gonderiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Majestixxc @Rasim ;
AT&T 'den alınan cihazlar bu yöntemle açılıyor mu ? 120€ 'da az para değil ha :D
Malesef acilmiyormus:( gercekten cok para ben o yuzden ul bkliyorum ama sabrim tunenirse ne olur bilmiyorum:) yinede su an en mantiklisi ul beklemek...
quote:
Orijinalden alıntı: feryil ben kullaniyorum beyler turkcell hattimlada calisti ama onemli olan burda calismasi degil 112 muabbeti donuyo.cinde 112 die bisey olmadigi icin bi problem yasamadim ben
telefonun calistigina dair resim/video koyarsaniz cok makbule gecer...
Arkadaslar toptancim 200 tane siparis vermis bu da kesin calisiyo demektir. Bilgilerinize sunulur. Denemen almaz zaten. Denemis ve almis en gec pazartesi sonucu bildircem
arkadasim ekle beni skype a gosteriyim calisip calismadigini.ben kendimi ispatlamak zorunda degilim cok istiyosan ekle skype a acar gosteririm.skype adim feryil27
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
quote:
Orijinalden alıntı: feryil ben kullaniyorum beyler turkcell hattimlada calisti ama onemli olan burda calismasi degil 112 muabbeti donuyo.cinde 112 die bisey olmadigi icin bi problem yasamadim ben
sinyal kayboldugunda tekrar 112yi aramak gerekiyormuş ya, o sorun işte.
@feryıl kardeş tecrübelerini paylaşsan çok şey mi istemiş oluruz senden acaba? Tüm ayrıntıları... Hatta mümkünse video... Mesela şu 112 yi ararken kaç sn ye ihtiyaç var gibi soruları da yanıtlarsan memnun oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Majestixxc
@Rasim ;
AT&T 'den alınan cihazlar bu yöntemle açılıyor mu ? 120€ 'da az para değil ha :D
att ye 120 değil 1200 de versen açılma şansı yok :) 120 euro ya çok diyorsunuz ama daha çalışıp çalışmıyacak bi kart için minumun 100 dolar veriliyor herkes kapışıyor çok garibime gidiyor benim :)
quote:
Orijinalden alıntı: feryil
ben kullaniyorum beyler turkcell hattimlada calisti ama onemli olan burda calismasi degil 112 muabbeti donuyo.cinde 112 die bisey olmadigi icin bi problem yasamadim ben
çinde hangi operatoru buluyor.. turkcel mi yoksa çinin bir operatorunumu..
112 yi aradigimda 3 sn bekliyorum kapatiyorum sonra.sonra ucak moduna alip kapatiyorum 2 defa.yaklasik 2 dk sorada aciliyo hat
quote:
Orijinalden alıntı: haylaz2000
@feryıl kardeş tecrübelerini paylaşsan çok şey mi istemiş oluruz senden acaba? Tüm ayrıntıları... Hatta mümkünse video... Mesela şu 112 yi ararken kaç sn ye ihtiyaç var gibi soruları da yanıtlarsan memnun oluruz.
foruma katki saglayacaksaniz bunu bu yontemle, kanitlayarak ve alacaklara yardimci olarak yapmaniz dogru olani, herkes foruma uye, ama skype kullanan var kullanmayan var, ayrica bi de onunla millet niye ugrassin?
size hitabim cok medeniydi, sizse alinganlik gosterip savunmaya geciyorsunuz, hic gerek yok...
quote:
arkadasim ekle beni skype a gosteriyim calisip calismadigini.ben kendimi ispatlamak zorunda degilim cok istiyosan ekle skype a acar gosteririm.skype adim feryil27
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
quote:
quote:
112 yi aradigimda 3 sn bekliyorum kapatiyorum sonra.sonra ucak moduna alip kapatiyorum 2 defa.yaklasik 2 dk sorada aciliyo hat
quote:
Orijinalden alıntı: haylaz2000
Bunu bir defaya mahsusmu yapıyorsun?
turkcell hatti CMCC yani china mobile i calistiriyor kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
quote:
çinde hangi operatoru buluyor.. turkcel mi yoksa çinin bir operatorunumu..
Soyle acikliyim yani normalde factory ul yaptimak 80€ adam 120€ istiyo. ul cikarsa bedava olucak. Turbo sime gelince belki 10 tl yapmaz ama su an 120-130. $ lardan bahsediliyor gercekten cok ucuk bi rakkam totancim 50$ a gettitiriyor fakat ben almayip ul bekleyecegim. Almak isteyene yardimci olurum en fazla10$ kar koyar bna 60 a gelir. Ama ben hayrina vericm