Şimdi Ara

PHONE BUZZER - Arama cevaplandığında titreşim sağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
24.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz pek çok üst segment telefonda (HTC, SAMSUNG) arama yanıtlandığına ufak bir titreşim sağlıyor ki; o süre zarfında telefonu kulağınıza götürmenize gerek kalmıyor. İşte cydia'da son çıkan bu app sayesinde siz de iphone larınızda bu özelliği kullanabileceksiniz.

BigBoss source : Phone Buzzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc_seray -- 8 Mart 2011; 20:22:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Arama Cevaplandığında Titreşim Sağlama

iPhone'unuzda bir arama açıldığında veya cevaplandığında cihazınızın titreşmesini sağlayabilirsiniz. Bu özellik, cihazınızı sessize alsanız bile aramaları kaçırmanıza engel olur ve kalabalık veya gürültülü ortamlarda özellikle faydalıdır.

iPhone'unuzda arama cevaplandığında titreşim özelliğini etkinleştirmek için şu adımları izleyin:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
    2. Sesler ve Dokunma'ya dokunun.
    3. Arama Yanıtlandığında Titreşim seçeneğini açın.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, bir aramayı açtığınızda veya cevapladığınızda iPhone'unuz titreyecektir.

İsterseniz, iPhone'unuzun arama açıldığında da titremesini sağlayabilirsiniz. Bunun için şu adımları izleyin:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
    2. Erişilebilirlik'ye dokunun.
    3. Dokunma'ya dokunun.
    4. Çağrıları Yanıtlama seçeneğini açın.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, bir arama açıldığında iPhone'unuz titreyecektir.

İpuçları:

• iPhone'unuzun titreşim yoğunluğunu Ayarlar > Sesler ve Dokunma > Titreşim Kalıpları bölümünden ayarlayabilirsiniz.
    • Arama cevaplandığında titreşim özelliği, iPhone 6 ve sonraki modellerde kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biraz daha açabilirmisin ? tam olarak ne işe yarıyor bu program ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

biraz daha açabilirmisin ? tam olarak ne işe yarıyor bu program ?
    birini aradıgında karsı taraf telefonu acınca,titresim veriyor.. (kulagında beklememek için)

htc lerde vardı sanırım bu özellık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

biraz daha açabilirmisin ? tam olarak ne işe yarıyor bu program ?
    bizde neden yok bu app?
  • Programin ismini dogru yazdığından eminmisin? Bulamadimda, tekrar yazarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

Arkadaşlar biliyorsunuz pek çok üst segment telefonda (HTC, SAMSUNG) arama yanıtlandığına ufak bir titreşim sağlıyor ki; o süre zarfında telefonu kulağınıza götürmenize gerek kalmıyor. İşte cydia'da son çıkan bu app sayesinde siz de iphone larınızda bu özelliği kullanabileceksiniz.

Arkadaş senin güzünün yağını yerim ben oh bee !!!

birsürü program denedim answer haptic, haptic pro vs hiçbiri işe yaramadı. iblacklist te vardı özellik ama oda 5-6 kere full ekranı flaş yapıyordu rahatsız ediyordu kullanmadım.. böyle basit birşey bakınıyordum kaç gündür.. çokteşekkür ederim...

rep olsa rep manyağı etmiştim şimdi seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

Arkadaşlar biliyorsunuz pek çok üst segment telefonda (HTC, SAMSUNG) arama yanıtlandığına ufak bir titreşim sağlıyor ki; o süre zarfında telefonu kulağınıza götürmenize gerek kalmıyor. İşte cydia'da son çıkan bu app sayesinde siz de iphone larınızda bu özelliği kullanabileceksiniz.

Arkadaş senin güzünün yağını yerim ben oh bee !!!

birsürü program denedim answer haptic, haptic pro vs hiçbiri işe yaramadı. iblacklist te vardı özellik ama oda 5-6 kere full ekranı flaş yapıyordu rahatsız ediyordu kullanmadım.. böyle basit birşey bakınıyordum kaç gündür.. çokteşekkür ederim...

rep olsa rep manyağı etmiştim şimdi seni
    şimdi buldum teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende calismiyor
  • Tesekkurler. Şimdi birinin aramasını bekliyorum.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61
    Tesekkurler. Şimdi birinin aramasını bekliyorum.

Biri arayinca değil, sen birini arayinca devreye giren bı özellik bu.
  • Peki telefonun titreşim özelliği kapalı ise bile titriyor mu? Öyle ise yükledim gitti.
  • Calisiyor calisiyor
  • Ben bulamadım isim tam olarak ne arkadaslar?
  • Bende bulamadim once aramaya ismini yazdim cikti. Daha deniyemedim gorecez bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Bende bulamadim once aramaya ismini yazdim cikti. Daha deniyemedim gorecez bakalim
    gayet başarılı bir program teşekkürler paylaşım için
  • Muhteşem, teşekkür ederim paylaştığın için. Htc telefonumda vardı.
  • pili somurme gibi bir durum varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen indiriyorum!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61
    Tesekkurler. Şimdi birinin aramasını bekliyorum.

Biri arayinca değil, sen birini arayinca devreye giren bı özellik bu.

Evet yaa sabah sabah yanlış yazmışım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.