Şimdi Ara

PHONE BUZZER - Arama cevaplandığında titreşim sağlama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
26.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

yükledim ama menüye herhangi bir simge gelmedi, sizde de öyle mi oldu arkadaşlar. bu programa nasıl girecez, ayar falan yapmaya gerek varmı ki ?

Menüye gelmez ayarlara gir orda bulursun JB lilerin yanında uyuyor...

Orijinalden alıntı: druen

iblacklist de son güncelleme de titresim kaldırıldı seklinde yazıyordu ve gercektende titresim olmuyordu. ekran ısıgı yanıp sonuyordu .. aksam eve gidince yükleyecegim buzzer ı inş çalısır.

4.2.1 fw de iblacklist 4.2-1 i kullaniyorum
    haptic answer mode on ise gorusme basladiginda hem titresim oluyor hem de ekran bir kez yanip sonuyor

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

yükledim ama menüye herhangi bir simge gelmedi, sizde de öyle mi oldu arkadaşlar. bu programa nasıl girecez, ayar falan yapmaya gerek varmı ki ?

Menüye gelmez ayarlara gir orda bulursun JB lilerin yanında uyuyor...

buldum teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

iblacklist bunu yapiyor zaten, sadece tek ozellik icin baska bir uygulamaya gerek yok bence

bunu adam gibi yapabilen sağlıklı program yoktu. iblacklist vs tarzı uygulamalarda tonla özellik var. 1 tweak için neden tonla özellik barındıran uygulama yükliyeyim ki? çok yerinde bi uygulama. daha önce de forumda başlığı vardı çoğu kişi istemişti.

yapımcısı yakında güncelleme çıkaracakmış, çalışmayan fw'ler olabilir şuan için.

bu arada çalışması için tüm titreşim özelliklerinin ve ayarlarda phone buzzer aktif olması gerekiyor. (ben de buna rağmen çalışmadı 4.0.2 olduğu için)

iblacklistte vardı evet ama ek bir özellik vardı ekran ışığını flash gibi kullanıyordu. hem rahatsız edici hem de pil,ekran zararı olabileceğinden silmiştim... bu süper. .basit kullanışlı.

• Benim işime yaramaz. Ta ki ul çıkana kadar:)
  • Kurdum çalışmıyor diyen arkadaşlar sesli konumda telefonun titreşimini kapattıysa açsınlar. Titreşim kapalıyken dewreye girmiyor. Bilginize.

Orijinalden alıntı: onesk

Kurdum çalışmıyor diyen arkadaşlar sesli konumda telefonun titreşimini kapattıysa açsınlar. Titreşim kapalıyken dewreye girmiyor. Bilginize.

Ne anladım bu muhabbetten, ben titreşimde olmasını istemiyorum telin saçmalık olmuş...

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Kurdum çalışmıyor diyen arkadaşlar sesli konumda telefonun titreşimini kapattıysa açsınlar. Titreşim kapalıyken dewreye girmiyor. Bilginize.

Ne anladım bu muhabbetten, ben titreşimde olmasını istemiyorum telin saçmalık olmuş...

arkadaşım titreşim kapalıyken telefon nasıl titreyebilir.

sen oturarak yürüyebilirmisin?

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

quote:

Yaw ben sadece müziğim çalsın diyorum telin titremesini sevmiyorum yine diyorum saçma ve titreşimide açtım ama hernedense olmadı ve kaldırdım
    ayrıca tel titreşimdeyken normal batarya süresinin 3 katı kadar daha az dayanır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 9 Mart 2011; 22:00:06 >

• kurdum kullandim hosuma gitti ama biraz zor alisicam sanirim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

quote:

Yaw ben sadece müziğim çalsın diyorum telin titremesini sevmiyorum yine diyorum saçma ve titreşimide açtım ama hernedense olmadı ve kaldırdım
    ayrıca tel titreşimdeyken normal batarya süresinin 3 katı kadar daha az dayanır....

Titremedigi sürece neden 3kat harcasın.
    ha ben titreşimi actimmi 7x24 titretirim gardas diyosan o ayrı...

• Arkadaslar telefonlarında programı çalışmayan veya calistiramayan arkadaslar lütfen telefonun ayarlar menüsü içindeki phone buzzeri aktif yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin
    kurdum kullandim hosuma gitti ama biraz zor alisicam sanirim :)

Evet alışmak için biraz zaman gerekir unutup kulağa götürüyorsun ve titreyince sanki mail vs. geldi zannediyor insan.
  • quote:

quote:

Ben de aynısını istiyom. Telefonumun titreşimi ayarlardan kapalı olsa bile, karsı taraf açınca titresin istiyom. Ki genelde titreşimi kapalı tutarım ben.

Demek ki bu prg. Nin iblacklistden bı farkı yok. Ki iblacklistde asıl diğer bir sürü özellik daha var. Kara liste vs. Gibi.
  • titreşimide açmak zorunda olduğum için ilk denememden sonra sildim

ultra gereksiz

Orijinalden alıntı: vasco1925

quote:

Orijinalden alıntı: magnificus

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica
    yahu normalde zaten iphone da tüm modellerde karşı taraf açınca saniyeler saymaya başlıyor burdanda anlayabilirdiniz.

Emin ol kimsenin aklina gelmemistir bu. Mesela ekrana bakmak zorunda kalmamak zaten karsi tarafin cevap vermesini beklerken. Mesela yolda yuruyorsunuz ve birini aradiniz. Ekrana bakarak mi yuruyeceksiniz acilana kadar? Bir cok cihaz da olan bir ozellik, iphone'na da eklenmesi guzel oldu. Bugun yukledim ve denedim, sorunsuz calisiyor.

telefonun ne fw kac ?

iP4 32GB 4.2.1

• İP3Gs 4.2.1 sorunsuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica
    yahu normalde zaten iphone da tüm modellerde karşı taraf açınca saniyeler saymaya başlıyor burdanda anlayabilirdiniz.

Emin ol kimsenin aklina gelmemistir bu. Mesela ekrana bakmak zorunda kalmamak zaten karsi tarafin cevap vermesini beklerken. Mesela yolda yuruyorsunuz ve birini aradiniz. Ekrana bakarak mi yuruyeceksiniz acilana kadar? Bir cok cihaz da olan bir ozellik, iphone'na da eklenmesi guzel oldu. Bugun yukledim ve denedim, sorunsuz calisiyor.

telefonun ne fw kac ?

iP4 32GB 4.2.1

ip 4 4.1 var bende calısmıyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.