Bildirim
yıllarca kullandığınız donanım varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2004 yılından beri kullandığım Asus DVD yazıcım var, zamanında 220 liraya almıştım hala hatırlarım :) Ama artık ömrünü doldurdu, yazımda hala sorun yok ama dvdleri okumakta baya zorluk çekiyor son 1 aydır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
2004 yılından beri kullandığım Asus DVD yazıcım var, zamanında 220 liraya almıştım hala hatırlarım :) Ama artık ömrünü doldurdu, yazımda hala sorun yok ama dvdleri okumakta baya zorluk çekiyor son 1 aydır.
benimde dvd yazıcılardan yana şansım hiç gülmedi. 4 tane dolapta duruyor bozuk. gerçi marka değildi aldıklarım._____________________________ -
pentium 4.
asus anakart.
512+256 sdram.
Lg cd yazıcı (bozuldu) , samsung dvd yazıcı takır takır çalışıyo.
Geforce 5800fx ekran kartı.
22şubat 2002 den beri sorunsuz kullandığım sistem.evde olmadığımdan tam modellerini yazamıyorum. -
benimde yıllardır kullandığım birtek logitech mediaplay mouse var, takır takır çalışıyor, eğer bozulursa naparım bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ectilase
pentium 4.
asus anakart.
512+256 sdram.
Lg cd yazıcı (bozuldu) , samsung dvd yazıcı takır takır çalışıyo.
Geforce 5800fx ekran kartı.
22şubat 2002 den beri sorunsuz kullandığım sistem.evde olmadığımdan tam modellerini yazamıyorum.
edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamandar -- 2 Mart 2011; 23:48:26 >_____________________________ -
17 LG Flat moniörüm var . Ne o beni ne ben onu bırakıyorum 10 yıl oldu
_____________________________ -
En uzun kullandığım parça, 1,5TB HDD lerinden biri. Tam tamına 1 yıl oldu alalı. Ama hangisi bimiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ROSSI
(İki tane var aynı seriden)
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Z-5500 - 5 sene oldu, sorunsuz çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
En uzun kullandığım parça, 1,5TB HDD lerinden biri. Tam tamına 1 yıl oldu alalı. Ama hangisi bimiyorum.
(İki tane var aynı seriden)
Alıntıları Göster
Nokia 1100 - İlk çıktığında almıştım, hala sorunsuz çalışıyor.
Samsung T220 - 4 sene oldu. Arada kendiliğinden kapanıp açılıyor ama onun dışında hiçbir sorunu yok.
Logitech Klavye - 7 seneden fazla olmuştur. Sorunsuz çalışıyor.
Regal marka televizyon - Yaklaşık 10 sene oldu. Sorunsuz çalışıyor.
Hatırladıklarım bunlar._____________________________
-
Pinnacle System Miro PC TV Card. Analog, radyosuz, uzaktan kumandasız ve hala çalışıyor öteki pC'de. Ama tabi Xp driverdan başka driverını bulamadım. 1998'de Pentium2 350Mhz sistemle beraber alınmıştı. 13 sene olmuşquote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Z-5500 - 5 sene oldu, sorunsuz çalışıyor.
Nokia 1100 - İlk çıktığında almıştım, hala sorunsuz çalışıyor.
Samsung T220 - 4 sene oldu. Arada kendiliğinden kapanıp açılıyor ama onun dışında hiçbir sorunu yok.
Logitech Klavye - 7 seneden fazla olmuştur. Sorunsuz çalışıyor.
Regal marka televizyon - Yaklaşık 10 sene oldu. Sorunsuz çalışıyor.
Hatırladıklarım bunlar.
Alıntıları Göster
_____________________________ Quad-Core Q9550 2.83Ghz, X48 Asus Rampage Formula, Kingston 8Gb.Ram, 2 Gb. GTX 650 Ti, Gelid Tranquillo CPU cooler, LC-Power 650Watt, SanDisc 120Gb SSD Plus, Seagate 500Gb Samsung 1Tb, Xigmatek Mono Cool Fan Control, Samsung SM2233 21,5" FullHD, Logitech Z-623 2.1...
-
benimde emektar inca tv kartım var 7 senelikquote:
Orijinalden alıntı: lvlono
Pinnacle System Miro PC TV Card. Analog, radyosuz, uzaktan kumandasız ve hala çalışıyor öteki pC'de. Ama tabi Xp driverdan başka driverını bulamadım. 1998'de Pentium2 350Mhz sistemle beraber alınmıştı. 13 sene olmuş
Alıntıları Göster
benimde emektar inca tv kartım var 7 senelik
Alıntıları Göster_____________________________ AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio -
quote:
Al bendende okadar moniötrüm hiç değişmedim:)
_____________________________ -
Yaklaşık 5 buçuk senedir A8N32-Sli Deluxe kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: wepaslanquote:

Alıntıları Göster
s939 sistemimden kalan en son parçam
_____________________________ PSN: SrdrKerim | Playstation 3 w/ Ocz Vertex 2 240Gb
-
Arıza çıkarmazsa çoğu parçayı 5-6 yıl kullanırım bakınız p4 3.2 ghz eski işlemcimquote:
Orijinalden alıntı: Srdrkerim
Yaklaşık 5 buçuk senedir A8N32-Sli Deluxe kullanıyorum
s939 sistemimden kalan en son parçam
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wepaslan
quote:
Bir sekilde degistirin o monitorleri. Eski monitor kullanmayin, gozlerinize yazik...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
quote:
quote:
Bir sekilde degistirin o monitorleri. Eski monitor kullanmayin, gozlerinize yazik...
Değiştirmem ya emektardır o yenisi almayı düşnüyorum ama o da kalsın. gözlük kullanınca sorun olmuyor pek
Orijinalden alıntı: Hicks
quote:
quote:
Değiştirmem ya emektardır o yenisi almayı düşnüyorum ama o da kalsın. gözlük kullanınca sorun olmuyor pek

Alıntıları Göster_____________________________
-
-
2004 senesınde aldıgım pc mı suan kardesım kullanıyor ınternet ıcın :))quote:
Orijinalden alıntı: RazieL™
imzamdaki sistemi 2004 ten beri kullanıyorum
Alıntıları Göster
amd sempron ıslemcısı vıa cıpsetlı anakart 80 gb hdd sı 1gb ddr ramı phılıps dvd yazıcısı radeon 9600xt ekran kartı
7. yılına gırdı_____________________________ -
bende de 'aver tv studio' programı var pc yi 6 sene önce aldım ilk günden beri kullanıyorum çokda memnunum.. hem görüntü kalitesi hemde uzaktan kumanda olayı ( ekranda büyük olunca aynı tv gibi oluyor.) :Dquote:
Orijinalden alıntı: einhander
2004 senesınde aldıgım pc mı suan kardesım kullanıyor ınternet ıcın :))
amd sempron ıslemcısı vıa cıpsetlı anakart 80 gb hdd sı 1gb ddr ramı phılıps dvd yazıcısı radeon 9600xt ekran kartı
7. yılına gırdı
Alıntıları Göster_____________________________
Benzer içerikler
- am4 işlemci
- fps drop neden olur
- hpet kapatma
- deep 3d max yorumları
- lian li lancool 207
- fsr nedir
- exynos 2400
- mediatek helio g100
- ekran kartı öğrenme
- termal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler