Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Modern Warfare 3'ün Senaryosu Kaç Saat Sürecek

.

Call of Duty oyunlarının genel olarak ne kadar sürdüğü bellidir. Çok uzun olmayan bir senaryo modundan sonra oyuncular bütün enerjilerini multiplayer modlara harcarlar. Modern Warfare 3'te durumun benzer olmasını bekliyoruz. Peki senaryo modu kaç saat sürer?      Infinity Ward'ten Robert Bowling "Modern Warfare 3 büyük bir oyun. Epik bir senaryo moduna sahip ve oyuncuları daha önce görmedikleri yerlere götürüyor. Senaryo modu ile ilgili felsefemiz her zaman aynı. Hiç bir zaman şu kadar saatlik oyun yapacağız demedik. Bir senaryo yazıyoruz ve bu senaryo uzunluğa karar veriyor. Oyun henüz tamamlanmadığından kaç saat süreceğini şimdiden söylemem zor." sözleriyle duruma açıklık getirdi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Modern_Warfare_3un_Senaryosu_Kac_Saat_Surecek-16462.htm

Alıntıları Göster
    Şu haberi twitterdan da gönderdim ama BSC koymadı hala.

http://www.gameinformer.com/games/call_of_duty_modern_warfare_3/b/xbox360/archive/2011/06/07/modern-warfare-3-spec-ops-survival.aspx

Survival modda para ile silah satın alıyormuşuz,yukarıdaki videoda Hutch'ın dediği gibi ACR en pahalı silahmış örneğin belki multiplayer'dada parayla satın alma olabilir pek sanmıyorum ama ilk multi detaylarının gelmesini bekliyoruz.

• quote:

HD vidyosunu koydum Black Tuesday vidyosunu koydum.Clan olarak MW3 de kaldigimiz yerden devam evel ALLAH.
    Kesinlikle eski MW2 ve oncesi gibi olmali. MW2 ve oncesindeki Cod4 ve 5 dede Attachments lari acmak icin gorevlerimizi tamamliyorduk Ornek silencer ile 200 kisiyi vur farkli bir attachments acilsin gibi Challenges lar vardi. Bu olay oyunculugu azda olsa on plana cikartiyordu black ops la birlikte simdi adam 3 oyun oynuyor gidip kazandigi 3 kurusla istedigi attachments i aliyor. Silahlarda sorun yok parayla satin alinabilir cunki levellere gore farklilik arzediyor. Para yine olsun fakat eskisi gibi attachments lara hemen direk ulasim engellenmeli eskisi gibi gorevleri tamamlayip ardindan parayla satin alimak daha mantikli.

• quote:

Kesinlikle eski MW2 ve oncesi gibi olmali. MW2 ve oncesindeki Cod4 ve 5 dede Attachments lari acmak icin gorevlerimizi tamamliyorduk Ornek silencer ile 200 kisiyi vur farkli bir attachments acilsin gibi Challenges lar vardi. Bu olay oyunculugu azda olsa on plana cikartiyordu black ops la birlikte simdi adam 3 oyun oynuyor gidip kazandigi 3 kurusla istedigi attachments i aliyor. Silahlarda sorun yok parayla satin alinabilir cunki levellere gore farklilik arzediyor. Para yine olsun fakat eskisi gibi attachments lara hemen direk ulasim engellenmeli eskisi gibi gorevleri tamamlayip ardindan parayla satin alimak daha mantikli.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bu ayki OGZ'yi okuyun beyler Activision'ın MW3 için Londra'da yaptığı özel lansmana katılmışlar ve mükemmel bir yazı olmuş.

Mesela toplam 14 bölüm olacakmış ve ilk bölüm tam MW2'de kaldığımız yerden başlayacakmış.E3'de gösterilenler dışında oyun bölümlerinide oynatmış Activision.Bunun gibi bir dolu bilgi var yazıda kendi dedikleri gibi MW3 hakkında en fazla bilgiye sahip olacağınız yazı budur heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Kesinlikle bu ayki OGZ'yi okuyun beyler Activision'ın MW3 için Londra'da yaptığı özel lansmana katılmışlar ve mükemmel bir yazı olmuş.

Mesela toplam 14 bölüm olacakmış ve ilk bölüm tam MW2'de kaldığımız yerden başlayacakmış.E3'de gösterilenler dışında oyun bölümlerinide oynatmış Activision.Bunun gibi bir dolu bilgi var yazıda kendi dedikleri gibi MW3 hakkında en fazla bilgiye sahip olacağınız yazı budur heralde.

aynen tuğbek abi döktürmüş. özellikle bizim gibi hikayeye oda bayılıyor bunu hikaye ve karakterler hakkında uzun yazılar yazarak gösterdi. bu arada multiplayer gösterimide yaklaşıyor gibi arkadaşlar, robert bowling biraz bilgi verdi machinima'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

aynen tuğbek abi döktürmüş. özellikle bizim gibi hikayeye oda bayılıyor bunu hikaye ve karakterler hakkında uzun yazılar yazarak gösterdi. bu arada multiplayer gösterimide yaklaşıyor gibi arkadaşlar, robert bowling biraz bilgi verdi machinima'da.

Anlattığı SAS'lerin Londra mission'ı çok epik olacak bende onun gibi SAS bölümlerini daha çok seviyorum ama konu WW3 olunca onlar biraz azalacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: el dyablo

cod elite sitesine üye olmak parali mi?
  • quote:

quote:

cod elite sitesine üye olmak parali mi?

Alıntıları Göster
    sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reptile--TR

sanmam

Alıntıları Göster
    parasız. bazı klan özellikleri ve çok usta oyuncular yani turnuvalara gidenler için filan bir kaç şey paralı olacak. oda 3-5 dolar en fazla.

geri kalan her şey ücretsiz.
  • quote:

parasız. bazı klan özellikleri ve çok usta oyuncular yani turnuvalara gidenler için filan bir kaç şey paralı olacak. oda 3-5 dolar en fazla.

paralı olmaz bnce
  • quote:

quote:

paralı olmaz bnce

Alıntıları Göster
    beyler birşey sorcam. PS3 alcam da hani pc de cod 4 de zombi mod vardı ya, pekii ps3 de böyle birşey oluyor mu ? yeni konu açmayayım dedim de. yani pc de ki gibi değişik modlar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.
    beyler birşey sorcam. PS3 alcam da hani pc de cod 4 de zombi mod vardı ya, pekii ps3 de böyle birşey oluyor mu ? yeni konu açmayayım dedim de. yani pc de ki gibi değişik modlar var mı ?

Zombi mod var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Zombi mod var.

zombi degilde silahli insanlar var onlarla savasiyoruz.zombinin telif haklari treyarchda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Zombi mod var.

zombi degilde silahli insanlar var onlarla savasiyoruz.zombinin telif haklari treyarchda.

Alıntıları Göster
    Bence MW3'ün yapımcıları Treyarch'ın Black Ops'ta yaptığı gibi seslendirmelerde daha orjinal isimlerle çalışmalılar . Treyarch'ın yaptığı en iyi işlerden biri buydu bence . Sam Worthington , Ed Harris ve Reznov'u seslendiren Gary Oldman ... Oyuna farklı bir hava katıyorlardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayememo -- 12 Haziran 2011; 9:42:20 >

• quote:

quote:

Zombi mod var.

Survival mod var . Uncharted 2 oyuncularının aşina olduğu br mod . TPS de baya zavkliydi . Bakalım MW3'te nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayememo

quote:

quote:

Zombi mod var.

Survival mod var . Uncharted 2 oyuncularının aşina olduğu br mod . TPS de baya zavkliydi . Bakalım MW3'te nasıl olacak

Oyun FPS olduğu için biraz zor gelir sanıyorum ama bakalım görücez .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

quote:

Orijinalden alıntı: Ayememo

quote:

quote:

Zombi mod var.

Oyun FPS olduğu için biraz zor gelir sanıyorum ama bakalım görücez .

Alıntıları Göster
    hile falan oluyor mu peki pc de ki kadar çok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

hile falan oluyor mu peki pc de ki kadar çok ?

Alıntıları Göster
    Call of Duty Elite hizmeti sayesinde MW3 dahil bundan sonraki butun Call of Duty ve MW oyunlarinda hile olmuyacak.
  • quote:

Call of Duty Elite hizmeti sayesinde MW3 dahil bundan sonraki butun Call of Duty ve MW oyunlarinda hile olmuyacak.

Alıntıları Göster
    ilk survival mod oynanış videosu,bi kaç şey dikkatimi çekti,HUD aynı büyük ihtimal yapım aşamasında olduğu için bir önceki oyununkini kullanıyorlar birde havadan askerler inmesi ilginç geldi,büyük ihtimal bot,black opstaki köpekler gibi bişey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

ilk survival mod oynanış videosu,bi kaç şey dikkatimi çekti,HUD aynı büyük ihtimal yapım aşamasında olduğu için bir önceki oyununkini kullanıyorlar birde havadan askerler inmesi ilginç geldi,büyük ihtimal bot,black opstaki köpekler gibi bişey olabilir

Alıntıları Göster
    super oyun yaw

• quote:

super oyun yaw

Alıntıları Göster
    Konu ya biraz hareket getirmek lazim 14 Temmuza az kaldi.
     CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.