Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

E3'de BF 3 ve MW3 videosunu izledim açıkçası MW3'ün hiç şansı yok gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Survival modları çok detaylı gözüküyor, umarım Zombies modu kadar uzun ömürlü olur.
  • quote:

tebrikler bunu söyleyen 325476541. kişi oldunuz

millet survival moddan,elite'ten konuşur biri gelir zank diye yine aynı bayat sözleri söylemeye başlar,sıkmadı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

quote:

millet survival moddan,elite'ten konuşur biri gelir zank diye yine aynı bayat sözleri söylemeye başlar,sıkmadı artık

Elbette Grafiksel Açıdan Battlefield 3 çok daha iyi..Fakat Her ikisinide alıcam param olursa...Çünki BF3'ten sıkılınca MW3'e girersen...Böyle Rötasyon yaparsın Mannayk zevkli olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

Elbette Grafiksel Açıdan Battlefield 3 çok daha iyi..Fakat Her ikisinide alıcam param olursa...Çünki BF3'ten sıkılınca MW3'e girersen...Böyle Rötasyon yaparsın Mannayk zevkli olur...

dostum tabiki battlefield grafik olarak çok daha iyi bir oyun,bunu kimse tartışamaz orası kesin ayrıca battlefieldı cod kadar oynarım ve severim burda konu o değil fakat enteresan bir şekilde herkez aynı şeyleri diyip duruyo,mw3 sayfası fakat millet battlefield konuşmak için giriyo,yok şu şöyle o böyle,isteyen istediğini seçer oynar ama burası yeri değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

dostum tabiki battlefield grafik olarak çok daha iyi bir oyun,bunu kimse tartışamaz orası kesin ayrıca battlefieldı cod kadar oynarım ve severim burda konu o değil fakat enteresan bir şekilde herkez aynı şeyleri diyip duruyo,mw3 sayfası fakat millet battlefield konuşmak için giriyo,yok şu şöyle o böyle,isteyen istediğini seçer oynar ama burası yeri değil

Burasi ana konu ise oyunu ovucu mesajlar olmamali hep eger oyunun eksikleri varsa yazilmali ki insanlar yanimasin ve hayal kirikligina ugramasin bilinclensin eger hep ovgu istiyorsaniz fan sayfasi kurarsiniz ama ana konuda oyun hep ovulecek diye birsey yok adi ustunde ana konu ounun her detayi iyisi kotusu herseyinin olmasi lazim ki dedigim gibi insanlar yanilmasin.Herkes her oyunu ovse insanlar buraya bakip alirsa cok hayal kirikligina ugrar yani oyunun iyi kotu yonleri yazmak ana konu oldugundan serbest sonucta oyuncu olarak beklentilerimiz var ve eksiklerini bu yuzden yaziyoruz.Bfdaki iyi seyleri yaziyorum cunku ornek almali bazi noktalarda diye dusunuyorum.Dedigim gibi bu benim dusuncem bf yazmaya girmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Survival modları çok detaylı gözüküyor, umarım Zombies modu kadar uzun ömürlü olur.

Alıntıları Göster
    O değilde vuruş hissi bozulmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callum

O değilde vuruş hissi bozulmuş gibi

Alıntıları Göster
    Eskiden bf mi varmıs kardesim cod forever..

• quote:

Orijinalden alıntı: LUİ KANG

Eskiden ps3 mü varmış ps2 forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Haha aynen ps2 forever onların ikiside aynı firma sonucta ,,

• quote:

Evet eskiden bf varmis ilk bf 2002 yilinda ilk cod 2003 yilinda cikti yani eskiden bf varmis arastirabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

eskiden oyunmu varmış diyip bitiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

quote:

quote:

eskiden insanmi varmis dinazorlar varmis ne guzel eskiden dunya mi varmis sonradan olusmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

quote:

quote:

eskiden insanmi varmis dinazorlar varmis ne guzel eskiden dunya mi varmis sonradan olusmus.

Alıntıları Göster
    Cod Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafında 29 Ekim 2003 tarihinde piyasaya sürülen serinin ilk oyunudur.

Battlefield 1942, Digital Illusions CE tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts oyun şirketi tarafından 2002 yılında Microsoft Windows için, 2004 yılında Macintosh için basılmış üç boyutlu, II. Dünya Savaşı'nı konu edinen, birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunudur.

• quote:

Alıntıları Göster
    Modern Warfare 3'ün seslendirme kadrosu :
    .

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare 3'de seslendirme yapacak bazı isimler belli oldu. IMDB'nin hazırladığı listeye göre, kadro şöyle:

.

* Tobey Maguire (Spider-Man) * Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit) * Christian Coulson (Harry Potter and the Chamber of Secrets) * Roman Varshavsky (24, Call of Duty: Black Ops) Bu arkadaş, Vladimir Makarov'u seslendirmişti * Troy Baker (Batman: Arkham City, Mafia II)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Modern Warfare 3'ün seslendirme kadrosu :
    .

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare 3'de seslendirme yapacak bazı isimler belli oldu. IMDB'nin hazırladığı listeye göre, kadro şöyle:

.

* Tobey Maguire (Spider-Man) * Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit) * Christian Coulson (Harry Potter and the Chamber of Secrets) * Roman Varshavsky (24, Call of Duty: Black Ops) Bu arkadaş, Vladimir Makarov'u seslendirmişti * Troy Baker (Batman: Arkham City, Mafia II)

Alıntıları Göster
    abov kadro süper bide hans zimmer twitterden biri sormuş olacakmı diye robert demişki çok iyi işler çıkarıd mw2'de biliyoruz fakat şuan mw3'ün bestecisini açıklayamayız demiş büyük ihitmal hans abi of manyak olcak single

tobey maguire zaten adamımdır reismlerinide koyalım
     CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Tobey maguire namı diğer spiderman

C.meloni(tanımıyorum ama iyidir galiba)

christan coulson ( voldermotun çocukluğunu oynayan )

• quote:

quote:

Grafikler yüzünden falan değil bölümler gerçeklik animasyonlar daha gerçekçiydi yoksa bana MW3'ün de grafikleri güzel geldi sırf grafik konuşmuyorum ve videoyu daha yeni izledim öyle yazdım.

• quote:

Alıntıları Göster
    New York Times'ın haberine göre ActivisionveTimereklam içerikli sahte bir dergi oluşturmak üzere anlaştılar. Sahte Time, oyuncuları ön sipariş vermeye teşvik etmekiçin ülke çapındaki GameStopmağazalarına dağıtılacak.      Dağıtımı yapılacak derginin kapağında savaşın etkilerini gösterdiği Wall Streetve üzerinde "Dünya savaşın eşiğinde" başlığı bulunuyor. Alt başlık olarak "Avrupa'da gerilim yükseliyor" yazılmış. Time'dan Kim Kelleher, normalde erişemeyecekleri bir kitleye kendi dergilerini farklı bir yolla ulaştırmanın mutluluk verici olduğunu söylüyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Modern_Warfare_3_Timein_Kapagi_Oldu-16617.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

New York Times'ın haberine göre ActivisionveTimereklam içerikli sahte bir dergi oluşturmak üzere anlaştılar. Sahte Time, oyuncuları ön sipariş vermeye teşvik etmekiçin ülke çapındaki GameStopmağazalarına dağıtılacak.      Dağıtımı yapılacak derginin kapağında savaşın etkilerini gösterdiği Wall Streetve üzerinde "Dünya savaşın eşiğinde" başlığı bulunuyor. Alt başlık olarak "Avrupa'da gerilim yükseliyor" yazılmış. Time'dan Kim Kelleher, normalde erişemeyecekleri bir kitleye kendi dergilerini farklı bir yolla ulaştırmanın mutluluk verici olduğunu söylüyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Modern_Warfare_3_Timein_Kapagi_Oldu-16617.htm

Alıntıları Göster
    beklemedeyiz ama super 1 oyun olcağı kesin zaten

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Reptile--TR

quote:

Alıntıları Göster
    bf codddan önce vardı *_?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.