Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
210.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Elma baba , siz nasıl anlıyonuz ya şu ğrenç mikrofonlu ATC'leri bende başlamak istiyorum ama anlaşılmıyo hiç bişi

Ses nedeniyle eğer konuşmalardan anlamıyorsan text ile iletişime geçebilirsin.

Alıntıları Göster
    PC Ramin yarısını bile kullanmıyor Sebebi nedir yada nasıl düzeltebilirim, air traffic ekleyince oyun bu yönden ram'a yükleniyormus ama pek ise yüklendigin sanmıyorum 6 gb ram varken azıcıgını nasıl kullanır ? Antivirüs programınıda kapatıcam ama işe yaramıyor
    Ekran kartı mı kullanıyor? O zaman benim 3 GB küsür ramim var bu da fsx için berbat ? Bu olay fsx 32 bit oldugu için ise o rami 4 gb'dan yüksek kullanmaya yarayan patcher programı ne işe yarıyor ? Zaten Kısıtlıysa en gerek var yada başka yoldan yapabilir miyiz ?
    -Aklıma geldikçe editliyorum, pc windows 8 64 bit işletim sistemi x64 bit işlemci , 2 side 64 bit oluyor sanırım ve win 8 enterprise burdan da kaynaklı oalbilir mi ? Hangi win8 versiyonunda rami en iyi şekilde kullanabilirim ? Ultimate sanırım bu konuda iyi
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 1 Mart 2014; 14:24:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın737

PC Ramin yarısını bile kullanmıyor Sebebi nedir yada nasıl düzeltebilirim, air traffic ekleyince oyun bu yönden ram'a yükleniyormus ama pek ise yüklendigin sanmıyorum 6 gb ram varken azıcıgını nasıl kullanır ? Antivirüs programınıda kapatıcam ama işe yaramıyor
    Ekran kartı mı kullanıyor? O zaman benim 3 GB küsür ramim var bu da fsx için berbat ? Bu olay fsx 32 bit oldugu için ise o rami 4 gb'dan yüksek kullanmaya yarayan patcher programı ne işe yarıyor ? Zaten Kısıtlıysa en gerek var yada başka yoldan yapabilir miyiz ?
    -Aklıma geldikçe editliyorum, pc windows 8 64 bit işletim sistemi x64 bit işlemci , 2 side 64 bit oluyor sanırım ve win 8 enterprise burdan da kaynaklı oalbilir mi ? Hangi win8 versiyonunda rami en iyi şekilde kullanabilirim ? Ultimate sanırım bu konuda iyi

Alıntıları Göster
    Bir kaç gündür format ve yeniden yüklemeyle geçti. FSX uçaklarının büyük bir kısmı Prepar3D de olmadığından FSX ten ilgili klasörleri yeni bir klasör yaratıp içine atarak Prepar3D v1.4 ü üzerine kurdum.
    4Gb patch yaptım. Eklenti olarak amcamın LTZL ve LTYK sinden başka hiçbir eklenti yok. Ancak böyle rahat bir uçuş yapabiliyorum.

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• BBlackman kullanıcısına yanıt
    senin durum benimkinden kötü, ben yine video çekicegim için sony vegas ile hallidecem Allah'ın izniyle..........
    Acaba win8 ultiamte serisinde daha hızlı çalışır mı ? Rami daha iyi kullanır mı ? FSx ?
    FSx. exe yi uyumluluk modu ile çalıştırsam işe yarar mı ? win7 yada win xp ile felan filan ??????????????

senin durum benimkinden kötü, ben yine video çekicegim için sony vegas ile hallidecem Allah'ın izniyle..........
    Acaba win8 ultiamte serisinde daha hızlı çalışır mı ? Rami daha iyi kullanır mı ? FSx ?
    FSx. exe yi uyumluluk modu ile çalıştırsam işe yarar mı ? win7 yada win xp ile felan filan ??????????????
    Ben fazla dert etmiyorum. Benim için asıl olan uçuş bu yüzden scenery falan pek umurumda değil. Amcamın fantezi Tuzla ve Karşıyaka havaalanı boyutu ikisi 50 - 60 kb. kadar.

Yukarıdaki stilde şimdide Prepar3D v2.1 kurdum ve gene 4gb patch yaptım.
    (Denemek isteyenler olursa FSX te sıfır kurulum olmalı. Kopyalanması gereken dizinler Simobjects altındaki Airplanes, Effects, Gauges ve gerek yok ama birde Modules)

• quote:

Uzun bir çalışma ile, ileride daha da değişik şekillere sokabilirim örn gece uçusu bilmem çöl iklimi orası burası için güzel ayarlar.
    Umarım video çekerkende daha da iyi ayar eklerim üzerine THY <3 Havalimanını bekliyorum
    Daha REX 4 ve uçak bile yüklemedigim halde,

• quote:

Uzun bir çalışma ile, ileride daha da değişik şekillere sokabilirim örn gece uçusu bilmem çöl iklimi orası burası için güzel ayarlar.
    Umarım video çekerkende daha da iyi ayar eklerim üzerine THY <3 Havalimanını bekliyorum
    Daha REX 4 ve uçak bile yüklemedigim halde,

Alıntıları Göster
    Bu bulutlar bende hep sorun. REX'ten 512*512 yapmama ve fsx'den detayı "low" a çekmeme rağmen hala bulut gördüğümde fps yaklaşık 10fps birden düşüyor. Simple clouds ile uçmak zorunda kalıyorum bu da zevk vermiyor. Performans bulutu vs yok mu hiç :)

• Arkadaşlarya şimdi bende fsx sp2 + rex 4+overdrive (oyunu oynarken açmıyorum genelde sadece textureleri kullanıyorum) + UTX + GEX Europe + GSX + ENBSeries
    İşte ben bunları yükledikten sonra fps 70'ler geziyordu default ve airbus x uçaklarınn hepsindede aynı şekil. Ancak pmdg 737-8 yükleyince oyun yine spot camerayla süper 70fps ama VC'e geçtiğinde 20fps civarına düşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

Arkadaşlarya şimdi bende fsx sp2 + rex 4+overdrive (oyunu oynarken açmıyorum genelde sadece textureleri kullanıyorum) + UTX + GEX Europe + GSX + ENBSeries
    İşte ben bunları yükledikten sonra fps 70'ler geziyordu default ve airbus x uçaklarınn hepsindede aynı şekil. Ancak pmdg 737-8 yükleyince oyun yine spot camerayla süper 70fps ama VC'e geçtiğinde 20fps civarına düşüyor
    Daha önceden bende de yüklüydü PMDG 737NGX serisi ama artık kullanmıyorum. (Bana default uçaklar yetiyor.) PMDG 737NGX serisi VC için ya simülasyon içinde ADD-ON menüsünde yada PMDG nin başlangıç klasörüne eklediği menüsünde performans ayarı yapılan bir yer vardı.
    Oradan VC için daha düşük çözünürlük ayarı yapılıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

Daha önceden bende de yüklüydü PMDG 737NGX serisi ama artık kullanmıyorum. (Bana default uçaklar yetiyor.) PMDG 737NGX serisi VC için ya simülasyon içinde ADD-ON menüsünde yada PMDG nin başlangıç klasörüne eklediği menüsünde performans ayarı yapılan bir yer vardı.
    Oradan VC için daha düşük çözünürlük ayarı yapılıyordu.

Alıntıları Göster
    LTBA çıktımı yaw küreklicek adam da var mı aceb

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Daha çıkmadı. Birkaç gün içinde çıkacaktır. en geç martın 16 sı olur.

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Daha çıkmadı. Birkaç gün içinde çıkacaktır. en geç martın 16 sı olur.

Alıntıları Göster
    Bugün yarın çıkacak LTBA, duyuruldu. Gözüm üstünde. İlk fotolar benden kısmetse

(Siteyi unutmayın ha)

haydarkarapuar

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

(Siteyi unutmayın ha)

Alıntıları Göster
    haber siteni takip ediyorum revo

Orijinalden alıntı: testing

haber siteni takip ediyorum revo

Alıntıları Göster
    Prepar3d v2.1 için hotfix yayınlanmış. Şurubuda hemen malum yere gelmiş bile. Ama scenery ekleme komutuna tıklayınca hala hata devam ediyor.

(Siteyi unutmayın ha)

Site takipte ve sık kullanılanlarda merak etme REVO

Taxi2gate LTBA için sen de bizi unutma haa

Yıllardır bu camiadayız sabırsızlıkla bekliyoruz LTBA'yı senden

Şu ekonomik krizde o kadar döviz durduk yerde yurt dışına akmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

quote:

(Siteyi unutmayın ha)

Site takipte ve sık kullanılanlarda merak etme REVO

Taxi2gate LTBA için sen de bizi unutma haa

Yıllardır bu camiadayız sabırsızlıkla bekliyoruz LTBA'yı senden

Şu ekonomik krizde o kadar döviz durduk yerde yurt dışına akmasın

Alıntıları Göster
    akacak döviz hesapta durmaz derler.
    ltba için pamuk eller cebe. konsonrsiyum var

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Hocam bu seferlik yapın bi güzellik, maksat müşterinin ayağı alışsın

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Hocam bu seferlik yapın bi güzellik, maksat müşterinin ayağı alışsın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

Alıntıları Göster
    ORBX Global Vector 1.10 sürüm yayınlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

ORBX Global Vector 1.10 sürüm yayınlanmış.

Alıntıları Göster
    VE LTBA raflerdaki yerini alır

http://secure.simmarket.com/taxi2gate-istanbul-atatuerk-airport-ltba-fsx.phtml

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

VE LTBA raflerdaki yerini alır

http://secure.simmarket.com/taxi2gate-istanbul-atatuerk-airport-ltba-fsx.phtml

Alıntıları Göster
    REVO, GUERRA !

Kısmetse İstanbul'un fethi ne zaman ?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.