Şimdi Ara

starcraft 2 çok önemli uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Starcraft 2 ekran kartlarının aşırı ısınmasına neden aluyor

• ASUS HD6850 starcraft 2 ekrankartlarının yanmasına sebep oluyor.Bir arkadaşımım başına geldi ordan biliyorum durduk yere ekran kartından oldu. asus smartdocktor aşırı ısınmasına karşı koruyabilen yazılım sıcaklık 100 olunca ekran kartını otomatik kapatıyor. kart normal değerlerde sorun olmuyor ama hız aşırtma yapınca starcraft 2'de oyun sırasında aşırı ısınmadan kart kendini kapatıyor.Ben derim ki dizüstüne gelmez bu oyun sağlam soğutma sistemi olmadan oynamayın derim
  • Bildiğim kadarıyla bu sorun çok önceden düzeltildi gerek ekran kartı üreticilerinin yeni driverlarıyla gerek blizzard updateleriyle. Benim GTS250 ile yüksek ayarlarda aralıksız 5-6 saat oynamışlığım vardır ve kartın en fazla 70 dereceye çıktığını görmüşümdür.

Orijinalden alıntı: MxFxOx

ASUS HD6850 starcraft 2 ekrankartlarının yanmasına sebep oluyor.Bir arkadaşımım başına geldi ordan biliyorum durduk yere ekran kartından oldu. asus smartdocktor aşırı ısınmasına karşı koruyabilen yazılım sıcaklık 100 olunca ekran kartını otomatik kapatıyor. kart normal değerlerde sorun olmuyor ama hız aşırtma yapınca starcraft 2'de oyun sırasında aşırı ısınmadan kart kendini kapatıyor.Ben derim ki dizüstüne gelmez bu oyun sağlam soğutma sistemi olmadan oynamayın derim

bende zamanında üst seviyeati kartlarına bir sürü para döktüm ayrıca masaüstünde amd den başka işlemci takmam ama olmuyor hocam ATI bir türlü adam gibi beceremiyorl şu sürücü olayını. her yeni oyun çıktığında o oyuna özel update çıkartıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41834251

çözümü burdaymış sağolasın denedim oldu.Hız aşırtma yapınca ekran kartı kendini yüksek ısıdan dolayı kapatıyordu bu ayardan sonra düzeldi.
    bir yerde kavga varsa, orada mutlaka Dünya vardır !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoktan patchlendi bu sorun. no panic
    ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Anakart / INTEL Core i9-9900K Coffee Lake İşlemci / CORSAIR VENGEANCE RGB PRO LED DDR4-3200Mhz 4X16GB C16 Bellek/ MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO RTX2080 Ekran Kartı / CORSAIR RM1000i 1000W 80 Gold PSU / SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB NVMe SSD / COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER Kasa / BenQ XL2730Z 27" 144hz 1ms AMD FreeSync QHD Led Oyuncu Monitör/ SoundBlaster Titanium X-Fi Ses Kartı / Kingston HyperX Cloud Kulaklık / CORSAIR K70 LUX RGB Cherry MX RGB Brown Mekanik Klavye / Razer DeathAdder Chroma Mouse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.