Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zenciboy

E hortladı ama

Güncel 01.02.2013 / 23:24
     Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

hocam rica etsem xfire setup ı duruyorsa bir yere upload edip linkini pmden atarmısın. Xfire ın sitesi göçmüş galiba internetten indiremiyorum.
    mecbur oynasana sunucularında takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

E hortladı ama

hocam rica etsem xfire setup ı duruyorsa bir yere upload edip linkini pmden atarmısın. Xfire ın sitesi göçmüş galiba internetten indiremiyorum.

Alıntıları Göster
    vay be 2010da yazmisim aglayacam simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

E hortladı ama

Tıkla ve İndir

• quote:

Orijinalden alıntı: WE neED

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

E hortladı ama

Tıkla ve İndir

Alıntıları Göster
    2 sene önce bırakmıştım bu oyunu dayanamadım bugün yine başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

2 sene önce bırakmıştım bu oyunu dayanamadım bugün yine başlıyorum

Alıntıları Göster
    ben son 2007 de oynanıdıydım ama geçen dvd leri karıştırırken denk geldim. tekrar yükledim. multiplayer performansımdan bişey kaybetmemişim hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

ben son 2007 de oynanıdıydım ama geçen dvd leri karıştırırken denk geldim. tekrar yükledim. multiplayer performansımdan bişey kaybetmemişim hala

Alıntıları Göster
    Lisedeyken okuldan kaçma sebebimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Lisedeyken okuldan kaçma sebebimdi

Alıntıları Göster
    Bende tekrar başlasam mı diye düşünüyorum şu sıralar . orta son ve lise 1 de oynamıştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Bende tekrar başlasam mı diye düşünüyorum şu sıralar . orta son ve lise 1 de oynamıştım .

Alıntıları Göster
    server name ; yilankturkiye

212.187.247.81:28960

hepinizi beklerim. dedicated server. lag yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilank

server name ; yilankturkiye

212.187.247.81:28960

hepinizi beklerim. dedicated server. lag yok.

Alıntıları Göster
    Tatili bekliyorum. Hele Ramazanda sahura kadar sunucudayım :)
    Bu yaşa geldik eğlence değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsari

Tatili bekliyorum. Hele Ramazanda sahura kadar sunucudayım :)
    Bu yaşa geldik eğlence değişmiyor.
    bende bir server a girince oyudan atıyor bir türlü çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

bende bir server a girince oyudan atıyor bir türlü çözemedim

Alıntıları Göster
    Xfire değişmiş eskiden kullanabiliyordum fakat şimdi Xfire'dan serverları göremiyorum.Sadece xFire üzerinden oyuna bağlanabiliyorum patchleri falan yükledim ama server falan yok.Oyunun içinden girmeye çalıştığımda Bad key code diyor.Çözümü bilen var mı ? ya da yardım edebilecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Xfire değişmiş eskiden kullanabiliyordum fakat şimdi Xfire'dan serverları göremiyorum.Sadece xFire üzerinden oyuna bağlanabiliyorum patchleri falan yükledim ama server falan yok.Oyunun içinden girmeye çalıştığımda Bad key code diyor.Çözümü bilen var mı ? ya da yardım edebilecek ?

Alıntıları Göster
    buraları okuyunca eski günler geldi aklıma valla. Şu kar98 in sesini özledim hala server varsa ben de başlayım tekraren
  • quote:

Alıntıları Göster
    KEY CODE unuz orjinal degilse ( internetten buldu iseniz) bu sorunu verir. yok eger orjinalse yeniden girmeyi deneyin veyahut ozel serverlara girmeyi deniyor olabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilank

KEY CODE unuz orjinal degilse ( internetten buldu iseniz) bu sorunu verir. yok eger orjinalse yeniden girmeyi deneyin veyahut ozel serverlara girmeyi deniyor olabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Halen bıkıp usanmadan oynarım, 1. ve 2. dünya savaşının tadını hiçbiri veremiyor.
  • Orjinal mw2,mw3,blackops,bo2 olmasina ragmen hala cod5 world at war oynuyorum,yok böyle bir atmosfer..Ayrica orjinal olmasina gerek yok cracked serverlarda cok rahat oynaniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    1.5 yıl oldu başlayalı CoD2ye nasıl bir oyunsa beni bu kadar bağlayan bi oyun görmemiştim hertürlü hileye inat devam edicem şu oyuna eskilerden adamlarda dönmeye başladı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

1.5 yıl oldu başlayalı CoD2ye nasıl bir oyunsa beni bu kadar bağlayan bi oyun görmemiştim hertürlü hileye inat devam edicem şu oyuna eskilerden adamlarda dönmeye başladı artık.

Alıntıları Göster
    beyler 3 gün öncesine kadar bi sorun yoktu ama şu anda server listesi açılmıyor bende bomboş yani bunun sebebini bilen varmı yada nasıl çözebileceğimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsux

beyler 3 gün öncesine kadar bi sorun yoktu ama şu anda server listesi açılmıyor bende bomboş yani bunun sebebini bilen varmı yada nasıl çözebileceğimi ?

Alıntıları Göster
    nolur birisi yardım etsin,multiplayer server açmak istiyorum.nerden server kiralayabilirim hangi programı kullanacam serverı kurarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutmayın beni

nolur birisi yardım etsin,multiplayer server açmak istiyorum.nerden server kiralayabilirim hangi programı kullanacam serverı kurarken

Alıntıları Göster
    2007 yılında Xfire ile oynardım. Sonraları hile hurda aldı başını yürüdü. Şuan hile durumu nedir? ona göre geri dönmeyi planlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak

msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu oynu x fire ile macar serveri olan KHT de oynuyorum ancak son zamanlarda benı hep atıyorlar pıng degerm yuksek dıye bana bunun lutfen bır caresını gosterın cunku o serverde oynamak cok eglencelı lutfen bılen bırı yardım etsın

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.