Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak

msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte

Alıntıları Göster
    Ya benim eye installer yüklenme yapmıyor ne yapacam ben ??

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CromatiN -- 25 Haziran 2012; 2:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .yBm.

Band of Brothers dizisini tavsiye ederim(12 bölümlük), TRT vermişti önceden, oyundaki evlerin duvarlarına kadar aynı herşey...

Hatta bikaç görüntü buldum forumdan, önceden FaTaL.P'in ekledikleri...

Piyanoya kadar oyunda yer vermişler...

Alıntıları Göster
    yha beyler bende cod2 nerden indire bilirim lütfen msj atarsanız sevinirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

|NEFRET| İSMİYLE YENİ CLANIMIZ AÇILMIŞTIR GELMEK İSTEYEN BANA ÖZEL MESAJ ATSIN

kardes bıraz daha acık bılgı wer serwer ınız warmı clan kac kısılıkten olusucak falan fılan...

Alıntıları Göster
    ben geliyimmi callofduty2yi bitirdim profosyonelim benim için basit oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: lock203

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kastamonu 16

quote:

Orjinalden alıntı: murat_0704

yha beyler bende cod2 nerden indire bilirim lütfen msj atarsanız sevinirim ?

oyun satan yerlere git { 2 cd yada 6 cd yada 2 dvd ] dir oyun ordan alabilirsin kolayca , internetten indiriliyor ama cok beklemen lazım bide kotada yiyor sana tavsiyem oyun satan dükkandan al..

tek dvd 3 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: tamer_kajmeran

arkadaslar bana cod 2 1.5 server patch indirebilecegim bir link atarmısınız yada sizin kullandıgınız varsa upload edip ben birtane indirdim calısmadı tşk

Alıntıları Göster
    xfire ı yükledim ama cod2 yi pc den görmüo başka nereden türk serverlarını bulablrm???
  • quote:

quote:

hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak

msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bunu kurdum ama sürekli cod 4 serverlerini gösteriyor bana cod 2 lazım arkdaşlar yardım acil

• quote:

Orijinalden alıntı: nasi

arkadaşlar ben bunu kurdum ama sürekli cod 4 serverlerini gösteriyor bana cod 2 lazım arkdaşlar yardım acil

Alıntıları Göster
    bu oyun hala oynanıyor mu multi , server var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

bu oynasana serverleri ne güzel adam dolu üye de oldum siteye herşey tamam oyuna gir diyom giriyor dolma ekranın en sonunda arkadan oyunun sesleri geliyor ama girmiyor alt+tab yapıp çıktığımda serverde beni gösteriyor ne iş anlamadım böle sorunla karşılasan vede çözen varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu kotadan çok yiyormu saatte kac mb yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn35 -- 5 Mart 2009; 17:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn35

arkadaşlar bu kotadan çok yiyormu saatte kac mb yiyor

Alıntıları Göster
    diye bir hata çıktı nasıl düzeltebilirim ?????

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okansnow -- 5 Mart 2009; 23:02:48 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya ben açdım multplayerden serverler yok ya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    serverler yok niye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Oynanıyor tabii, server da oyuncu da yeterli sayıda var. Benim gibi cod 4 ve 5'ten beklediğini bulamayanlar hep 2'ye geri döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: DersouOuzala

quote:

Orjinalden alıntı: mnyk

slm arkadaşlar.oyununu bir bölümünde takıldım. yardımcı olursanız sevinirim.normandiya çıkarması bölümünde 155mm lik silahı bul ve yok et diyor. ama ben bir türlü bulamadım.şimdieden teşekkürler

o bölümde en son amacın yesil dumanları atesleyerek gelen hava saldırısında yerinizi belli etmek... yesil dumanları en son bölümdeki karargah varya bol tünelli onun üstüne cık orada bulacaksın

Alıntıları Göster
    vaybe zamanında 7 cd miş

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihK*

vaybe zamanında 7 cd miş

Alıntıları Göster
    multiplayer nasıl oynayacağız programı indiremiyorum tam adını yazarsanız internetten aratırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

multiplayer nasıl oynayacağız programı indiremiyorum tam adını yazarsanız internetten aratırım

Alıntıları Göster
    yukarda patchi yükleyemeyen arkadaş call of duty 2 nin kurulu olduğu yeri seçeceksin o zaman yükler....
    hala serverlar var bu arada xfire yükleyin multiplayer oynamak için sonra üye olun programa giriş yapmak için türk serverlarıda var cod 2 1.3 patchi yapmanız lazım ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

@ amos
    The All Seeing programını aç.Yukarda Tools -> Options -> Games yolunu izle."Not Installed" kısmından Call of Duty 2 Multiplayer bul ve browse'den de Call of Duty 2'nin yüklü olduğu yerdeki CoD2MP_s.exe dosyasını göstert.Bunları yaptıktan sonra sorunun hallolacaktır

Alıntıları Göster
    asagıdakı hata mesajından nasıl kurtuluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: paruk

asagıdakı hata mesajından nasıl kurtuluyoruz

Alıntıları Göster
    kaçıncı senesi oldu hala oynanıyor valalhi multiplayerda ben gerenada oynuyorum arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    Bence en kral CoD Serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

Bence en kral CoD Serisi

en sevdiğim özelliği can barının olmaması.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.