arkadaşım oyun süper internet cafede başladım rus görevlerine evde devam ediyorum ingiliz görevlerine mükemmel olyun ya
quote:
Orjinalden alıntı: alimert1232
arkadaşım oyun süper internet cafede başladım rus görevlerine evde devam ediyorum ingiliz görevlerine mükemmel olyun ya
Multiside zevkli.Öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
quote:
Orjinalden alıntı: alimert1232
Multiside zevkli.Öneririm.
Alıntıları Göster
Samsun'da kendine güvenenen , call of'cu varsa bana özelden ulassın , mac ayarlayalım .
quote:
Orijinalden alıntı: requiem.Jj
Samsun'da kendine güvenenen , call of'cu varsa bana özelden ulassın , mac ayarlayalım .
Alıntıları Göster
bu oyunu Türk serverlarında nasıl oynayabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak
msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte
Alıntıları Göster
yhaaaaa qeliin cod 2 de 1 ıp de hepimiz kapışak???
quote:
Orijinalden alıntı: mfd_1998
yhaaaaa qeliin cod 2 de 1 ıp de hepimiz kapışak???
Alıntıları Göster
bu all seeing eye programı bozuk mu ya kuzenle indirdik bir türlü çalıştıramadık"downloading to connection" yazıyor sonra hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: [CéM]
bu all seeing eye programı bozuk mu ya kuzenle indirdik bir türlü çalıştıramadık"downloading to connection" yazıyor sonra hata veriyor
Alıntıları Göster
all seeing eye güncellemeyi bırakmışlar galiba.. malesef yapmıyor installer programı download.. geriye xfire kalıyor, ona bi el atın derim..
quote:
quote:
hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak
msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte
Alıntıları Göster
Basligi gordum eski gunler aklima geldi oy oy oy
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
quote:
Orjinalden alıntı: BÈZO
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
ben oyunu almaya gittim netten indriyodum %72 ken vazgeçtim neyse gittim geldimi dedim adam bana demos çıktı dedi bende içimden adama ..... :P
neyse ben oyunu KALdığım yerden indirim
olm 3 haftadır ne indirion
56 K
Bu arada zevkli oluyo ya boyle arada sırada mac yapmak lazım ya da her haftasonu belli bir saatte guzel maclar oluyo ama o cod gamer ı yakalasam bir opucem bir opucem
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben All Seeing Eye programını çalıştıramadım nedenini bilen varmı.en kolay yoldan hangi programla oynarız...
quote:
Orijinalden alıntı: makinist71
Arkadaşlar ben All Seeing Eye programını çalıştıramadım nedenini bilen varmı.en kolay yoldan hangi programla oynarız...
Alıntıları Göster
Oyun cok güzel..
arkadaşlar lütfen yardım edin
Insert tıklıyorum çıkan yerde Type tıklayınca hiçbirşey çıkmıyor!!!!
Sizce neden olabilir????
quote:
Orijinalden alıntı: tanbarisaydin36
Sizce neden olabilir????
Sizce neden olabilir????
quote:
Sizce neden olabilir????
Alıntıları Göster
hayrola arkadaşım neyden bahsediyorsun sen ?
quote:
Orijinalden alıntı: drumesh
hayrola arkadaşım neyden bahsediyorsun sen ?
Alıntıları Göster
ok o sorunu halletimde şimdide tam oyuna gireceğim zaman böye bir uyarı'' ERROR BAD KEY CODE '' veriyor ne yapmam gerekiyor???
quote:
ok o sorunu halletimde şimdide tam oyuna gireceğim zaman böye bir uyarı'' ERROR BAD KEY CODE '' veriyor ne yapmam gerekiyor???
Alıntıları Göster
orjinal server deniyorsun galiba, bir de cracked serverları dene o hatayı vermemesi için bakalım.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
ya bunda cd key orijinal olmadan nasıl multiplayer oynayabiliyorduk ??
quote:
Orijinalden alıntı: karasahin7
Oyunu burada multiplayer oynuyabilirsiniz.
Alıntıları Göster
ya kardeşim bi bak liste yenile diyorum cıkan serverlara teker teker deniyorum key kodu kullanımda diyor. sizin verdiğniz ip lerden deniyorum onlara 200 e kadar bağlantı bekleniyor diyor abicim adam gibi bir oynayabileceğimiz server yokmu sinir hastası etti beni durmadan şunu söylüyo
KEY KODU KULLANIMDA DAHA SONRA BAĞLANMAYI DENEYİN
quote:
Orijinalden alıntı: zoomxray
ya kardeşim bi bak liste yenile diyorum cıkan serverlara teker teker deniyorum key kodu kullanımda diyor. sizin verdiğniz ip lerden deniyorum onlara 200 e kadar bağlantı bekleniyor diyor abicim adam gibi bir oynayabileceğimiz server yokmu sinir hastası etti beni durmadan şunu söylüyo
KEY KODU KULLANIMDA DAHA SONRA BAĞLANMAYI DENEYİN
Alıntıları Göster
güzel paylaşım savol
quote:
quote:
Alıntıları Göster
arkadaşlar peki bu all seing eyeyi ben kuramıyorum instal acık değil kapalı
quote:
Orijinalden alıntı: Progressive288
arkadaşlar peki bu all seing eyeyi ben kuramıyorum instal acık değil kapalı
Alıntıları Göster
Ase ile ilgili konuda simdi yazmıstım. Buraya da yazayım.
ASE nin server desteği bitti yani server bulamıyor yani program artık öldü.
Onun yerine kullanılabilecek bi program bilen varmı? xfire demeyin ASE ye gore cok kullanıssız bi program...