Bildirim
ctrl+alt+delete sorunu acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
virüs ya da spy taraması yaptır zira böylebir durumda bunlardan birinin bulaşmış olma ihtimali yüksek güvenlik kipte bir tarama yaptır _____________________________ -
kardeş virus var veya windows ciddi bizimde iflas etme üzere _____________________________ MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD -
Yetkisiz Kullanıcı oldugundan İzin verilmiyor olabilir.. _____________________________
TuSuB@sA®
-:::Ne Yazdığım boşverin, Ne söylediğime bakın:::-
-
Bende de ctrl alt del e bastığın zaman yukarıdaki menüler çıkmıyor işlemler performans gibi. _____________________________ AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti -
quote:
Orjinalden alıntı: miroglu6
Arkadaşlar benim pc de ctrl+alt+delete yaptığımda windows görev yöneticisi açılıyor fakat hemen kapanıyor ne yapabilirim? acil yardım ederseniz sevinrim.
bizim terminal bilgisayarlarda aynı fakat onlarda easycafe engel oluyor görev yöneticisi açılmasına.sendeki sorun virüs-spy gibi bişey olmasın._____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | yok imza napacan şimdi imza avcısı -
Deep freeze kullanıyorsan bu yüzdende olabilir. _____________________________ -
bendede böyle bi sorun wardı hiç bi şekilde açılmıyodu ctrl+alt+del virüs taraması yapıp bazı dosyaları sildikten sonra bi sorun kalmadı. _____________________________ -
beyler söylediklerinizi yaptım ama hiçbiri işe yaramıyo. Benim asıl sorun açıldıktan hemen sonra hemen kapanması. Yani herhangi bir uyarı dahi alamıyorum yardım edin lütfen. _____________________________ SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ... -
arkadşlar benimde aynen ms dos da aynı görev yöneticisi gibi açılıp kapanıyo ne yapabirim bilen var işim acil
[simage][/i[hr wıdth=600]mage]_____________________________ (: -
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Bende de ctrl alt del e bastığın zaman yukarıdaki menüler çıkmıyor işlemler performans gibi.
görev yöneticisi açıldığında boş gri alana mouse ile çift tıkla. düzelecek...._____________________________ -
merhaba millet...bu ctrl+alt+delete yaptuğımda görev yöneticisi açılmıyo...''görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı''diye yazı çıkıyo...ne yapmam lazım?virüs taraması,bazı şüphelendiğim dosyaları da sildim ama gene olmadı...biri bana napacağımı söyleyebilir mi acaba? _____________________________ -
http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm
Task manager sorunları için gerekli bilgiler mevcut._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler