Şimdi Ara

ctrl+alt+delete sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc de ctrl+alt+delete yaptığımda windows görev yöneticisi açılıyor fakat hemen kapanıyor ne yapabilirim? acil yardım ederseniz sevinrim.

• kardeş virus var veya windows ciddi bizimde iflas etme üzere
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • Yetkisiz Kullanıcı oldugundan İzin verilmiyor olabilir..

TuSuB@sA®
    -:::Ne Yazdığım boşverin, Ne söylediğime bakın:::-

• Bende de ctrl alt del e bastığın zaman yukarıdaki menüler çıkmıyor işlemler performans gibi.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • quote:

Orjinalden alıntı: miroglu6

Arkadaşlar benim pc de ctrl+alt+delete yaptığımda windows görev yöneticisi açılıyor fakat hemen kapanıyor ne yapabilirim? acil yardım ederseniz sevinrim.

bizim terminal bilgisayarlarda aynı fakat onlarda easycafe engel oluyor görev yöneticisi açılmasına.sendeki sorun virüs-spy gibi bişey olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım. Mouse delay sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede böyle bi sorun wardı hiç bi şekilde açılmıyodu ctrl+alt+del virüs taraması yapıp bazı dosyaları sildikten sonra bi sorun kalmadı.
  • arkadşlar benimde aynen ms dos da aynı görev yöneticisi gibi açılıp kapanıyo ne yapabirim bilen var işim acil
    [simage][/i[hr wıdth=600]mage]

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Bende de ctrl alt del e bastığın zaman yukarıdaki menüler çıkmıyor işlemler performans gibi.

görev yöneticisi açıldığında boş gri alana mouse ile çift tıkla. düzelecek....
  • merhaba millet...bu ctrl+alt+delete yaptuğımda görev yöneticisi açılmıyo...''görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı''diye yazı çıkıyo...ne yapmam lazım?virüs taraması,bazı şüphelendiğim dosyaları da sildim ama gene olmadı...biri bana napacağımı söyleyebilir mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.