Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

amazon.com dan telefon aldığımız zaman herhangi bir sorun olur mu arkadaşlar pasaport a kaydettrmek fln gerekir mi

Telefon gümrükten geçmiyor diye biliyorum..

çok uygun telefonlar var eğer bir problem yoksa almak mantıklı

bilgisi olan arkadaş varsa söyliyebilr mi?
  • quote:

quote:

ne zmn grdün hocam tek kinect sensor fiyatımı onada dikkat etmek lazm

ben inş yarın sbah sipariş vericm cumaya gelir mi acaba ?

Sadece kinect fiyatı

pahalıymş o zmn hocam aral getirdikten sonra bütün fiyatlar normale iner adamlar kadıköyde 450 liraya satıyolar resmen milleti soyuyolar

• quote:

quote:

Sadece kinect fiyatı

internet satışlarında gözükmüyo mağazada gördün galiba hocam
  • quote:

quote:

quote:

Sadece kinect fiyatı

internet satışlarında gözükmüyo mağazada gördün galiba hocam

Evet internette yok mağaza fiyatı

• ya arkdaşlar ben kinecti sipariş verdikten sonra dun yani...öle dolanıyodum...filmlere bakıyoudum bluray filan....konu ile alakalı dil ama amazon ile alakalı....kargo ücretini öğrenmek isterken yanlısıkla The Expendables (Three-Disc Blu-ray/DVD Combo + Digital Copy) adlı filmin blurayını siprş verdim...ve ipral etiremedim..şimdi kinec ayrı gelcek artı bi korga ödendi film gelcek oda ayrı bi kargo......sunu dmek isiyorum...amozon neden alırken kart bilgilerimi sormadı tamam kayıtlı ama sorması lazım dilmi.tekrardan ben filmi sepete attım..ben maksat kargo nekdar tutuyor onu öğrenmek isitiyordum sepete attıktan sonra tıklayıp sepete proceed to chekout filan dedim sonra dedik kargo bilgileri çıkar baktım film siprş verildi...ben kincecte öle yapmamıştım...:..şimdi boşu boşuna 60 tl verdim resmen.........ne güzel DL DVD alcaktım 25 li...gittttiiiii gittii...:):):...sizce amazon neden böle bi işleyişi var yanlış dilmi...????

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

az önce gold bilgisayarda gördüm 460 TL fiyatı var

bugun akşam istanbul/bahçelievler'deki GOLD Computer'da gördüm hatta 250gb slim'e takmışlardı birde oyun açmışlardı isteyen oynayabiliyordu... baktım bundle paket yok sadece kinect satılmakta birde 250gb slimler satılmakta ayrı ayrı paketler halinde... kinect 460 TL slim250gb 833 TL ... ama internet sitesinde kinect yok sadece slim250gb var onunda fiyatı 699 TL...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ya arkdaşlar ben kinecti sipariş verdikten sonra dun yani...öle dolanıyodum...filmlere bakıyoudum bluray filan....konu ile alakalı dil ama amazon ile alakalı....kargo ücretini öğrenmek isterken yanlısıkla The Expendables (Three-Disc Blu-ray/DVD Combo + Digital Copy) adlı filmin blurayını siprş verdim...ve ipral etiremedim..şimdi kinec ayrı gelcek artı bi korga ödendi film gelcek oda ayrı bi kargo......sunu dmek isiyorum...amozon neden alırken kart bilgilerimi sormadı tamam kayıtlı ama sorması lazım dilmi.tekrardan ben filmi sepete attım..ben maksat kargo nekdar tutuyor onu öğrenmek isitiyordum sepete attıktan sonra tıklayıp sepete proceed to chekout filan dedim sonra dedik kargo bilgileri çıkar baktım film siprş verildi...ben kincecte öle yapmamıştım...:..şimdi boşu boşuna 60 tl verdim resmen.........ne güzel DL DVD alcaktım 25 li...gittttiiiii gittii...:):):...sizce amazon neden böle bi işleyişi var yanlış dilmi...????

Ahahahah!!! Sesli güldüm...

• quote:

quote:

quote:

amazon.com dan telefon aldığımız zaman herhangi bir sorun olur mu arkadaşlar pasaport a kaydettrmek fln gerekir mi

Telefon gümrükten geçmiyor diye biliyorum..

çok uygun telefonlar var eğer bir problem yoksa almak mantıklı

bilgisi olan arkadaş varsa söyliyebilr mi?

Dostum, telefon çok büyük ihtimal gümrükte takılacaktır. Çünkü faturada telefon ibaresi bulundumu mutlaka bakıyorlar, istersen telsiz telefon getirt. Olduda gümrüğü geçti, telefonun imei numarasını kayıt yaptırman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagugur -- 12 Ocak 2011; 10:22:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funky_boy

quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ya arkdaşlar ben kinecti sipariş verdikten sonra dun yani...öle dolanıyodum...filmlere bakıyoudum bluray filan....konu ile alakalı dil ama amazon ile alakalı....kargo ücretini öğrenmek isterken yanlısıkla The Expendables (Three-Disc Blu-ray/DVD Combo + Digital Copy) adlı filmin blurayını siprş verdim...ve ipral etiremedim..şimdi kinec ayrı gelcek artı bi korga ödendi film gelcek oda ayrı bi kargo......sunu dmek isiyorum...amozon neden alırken kart bilgilerimi sormadı tamam kayıtlı ama sorması lazım dilmi.tekrardan ben filmi sepete attım..ben maksat kargo nekdar tutuyor onu öğrenmek isitiyordum sepete attıktan sonra tıklayıp sepete proceed to chekout filan dedim sonra dedik kargo bilgileri çıkar baktım film siprş verildi...ben kincecte öle yapmamıştım...:..şimdi boşu boşuna 60 tl verdim resmen.........ne güzel DL DVD alcaktım 25 li...gittttiiiii gittii...:):):...sizce amazon neden böle bi işleyişi var yanlış dilmi...????

Ahahahah!!! Sesli güldüm...

valla bnde kendime gülüyorum dicek laf yok...amazon yııktın batırdın beni...

• Kinect alacak arkadaşlar o aleti sakın 1 saatten fazla kullanmayın! 2 gün üst üste oynadım. Şuanda kolumu kaldıramıyorum ki ben düzenli spor yapan birisiyim. Bu aleti oynarken voleybol özellikle insana kendini kaybettiriyor. Arkadaşım voleybol oynarken nasıl yaptı bilmiyorum, kafasını tavana çarptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

Kinect alacak arkadaşlar o aleti sakın 1 saatten fazla kullanmayın! 2 gün üst üste oynadım. Şuanda kolumu kaldıramıyorum ki ben düzenli spor yapan birisiyim. Bu aleti oynarken voleybol özellikle insana kendini kaybettiriyor. Arkadaşım voleybol oynarken nasıl yaptı bilmiyorum, kafasını tavana çarptı

bizimde avizenin alt tarafı sivri uçlu böyle demirden beynime saplanıyordu geçen akşam az daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

Kinect alacak arkadaşlar o aleti sakın 1 saatten fazla kullanmayın! 2 gün üst üste oynadım. Şuanda kolumu kaldıramıyorum ki ben düzenli spor yapan birisiyim. Bu aleti oynarken voleybol özellikle insana kendini kaybettiriyor. Arkadaşım voleybol oynarken nasıl yaptı bilmiyorum, kafasını tavana çarptı

Ben söylüyorum gördüğüm herkese insanı çok güzel eğlendiriyor ama sonrası vahim

• hocam kinect gümrükte sorun oluyo mu ?
  • amazon.com da sanal kart geçmiyo mu arkadaşlar acillll cevap :SSS
  • quote:

hocam kinect gümrükte sorun oluyo mu ?

bukdar millet aldına göre demekki olmuyor kardeşim....
  • quote:

amazon.com da sanal kart geçmiyo mu arkadaşlar acillll cevap :SSS

Ben ilk sanal kart ile denemiştim sorun çıkardı, sonra k.kartı ile aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

amazon.com da sanal kart geçmiyo mu arkadaşlar acillll cevap :SSS

Ben ilk sanal kart ile denemiştim sorun çıkardı, sonra k.kartı ile aldım.

bnde pederi zar zor ikna ettim sanal kart çıkarttım şimdi o olmuyo ya şu işe bak şimdi gel al alabiliyosan kinect i :SS
  • arkadaşlar kinect'im gümrükten sabah geçip dağıtıma verildi.istanbul dışı olduğum için yarın elime geçecek artık beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
  • bugün bende aldım benide ekleyin :) daha gelmedi gerçi umarım sorun çıkmaz...

birde burdan oyun falan alsak gelir mi?

Shipping Soon
    Shipping Estimate: January 13, 2011

Delivery Estimate: January 18, 2011 - January 20, 2011
  • arkadaşlar alanlar hep normal kredi kartıyla mı aldılar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.