Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cacer

şu garantinin yaptığına bak kuru 1,62den almış galiba
    sanal kartla aldığım için mi yapıyor anlamadım ama akşam işten çıkayım garanti müşteri hizmetlerine fena patlicam..

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 13 Ocak 2011; 17:46:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

.

Alıntıları Göster
    ya bi şeyi anlamadım 50 kere yazdık ettik şurda listeye ben neden eklenmedim ? (neden hırs yaptığımı bilmiyorum ama yazın siz işte:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan.oray

ya bi şeyi anlamadım 50 kere yazdık ettik şurda listeye ben neden eklenmedim ? (neden hırs yaptığımı bilmiyorum ama yazın siz işte:)

Atlamışım sanırım kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Atlamışım sanırım kusura bakma

Alıntıları Göster
    evet şu an başım göğe erdi :)

• quote:

evet şu an başım göğe erdi :)

Alıntıları Göster
    çıldırıcam arkadaş sanal kartla neden alamıyorum şu aleti

nedeni ne olabilir acaba fikir söyleyin lütfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Amazondan DL DVD bile ucuza geliyor 50 li dvd dl 90 lira felan gayet uygun

24 dolar da kargo ücretii...:)

Ankarada 25li verbatimler de zaten 45 lira. Amazona gerek yok DVD konusunda.

aynen...
  • quote:

sanal kartla aldığım için mi yapıyor anlamadım ama akşam işten çıkayım garanti müşteri hizmetlerine fena patlicam..

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

arkadaşım benim başımada aynısı geldi , bonus cardla alanlara 278 tl yazıyor açık provizyonda daha sonra para çekildiği anda dönem içi harcamalara 285 tl olarak geçiyor aradım sordum 4440333'ü nedir bu olay dedim, bizim komisyonumuz ve o günkü kur farkı falan dedi... yani işi kılıfına uydurmuşlar :) yapacak birşey yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

arkadaşım benim başımada aynısı geldi , bonus cardla alanlara 278 tl yazıyor açık provizyonda daha sonra para çekildiği anda dönem içi harcamalara 285 tl olarak geçiyor aradım sordum 4440333'ü nedir bu olay dedim, bizim komisyonumuz ve o günkü kur farkı falan dedi... yani işi kılıfına uydurmuşlar :) yapacak birşey yok :)

Alıntıları Göster
    salı günü söylemştim bugün öğleden sonra ürün elime geçti biraz çabuk oldu şaşırdım ama olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: arnom

salı günü söylemştim bugün öğleden sonra ürün elime geçti biraz çabuk oldu şaşırdım ama olsun ;)

Alıntıları Göster
    kardes benide ekle bugün elime geçti.....çok iyi yawww...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodygod -- 13 Ocak 2011; 23:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

kardes benide ekle bugün elime geçti.....çok iyi yawww...

Alıntıları Göster
    işte kinect yaww....

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

işte kinect yaww....

Alıntıları Göster
    6 sında verdım sıparısı 13 unde elımdeydı 275 tl ye mal oldu super ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

6 sında verdım sıparısı 13 unde elımdeydı 275 tl ye mal oldu super ya

Alıntıları Göster
    Cuma, Ocak 14, 2011 Lokasyon Zaman
    12 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:21
    11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:59
    10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:43
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:19

bugün istanbuldan çıkmış yarın gelirmi sizce izmire cumartesi DHL dağıtım yapıyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: quera

Cuma, Ocak 14, 2011 Lokasyon Zaman
    12 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:21
    11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:59
    10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:43
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:19

bugün istanbuldan çıkmış yarın gelirmi sizce izmire cumartesi DHL dağıtım yapıyo mu?

Alıntıları Göster
    Liste güncellenmiştir

@quera

Eğer istanbuldaysan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Liste güncellenmiştir

@quera

Eğer istanbuldaysan gelir

Alıntıları Göster
    Gümrük durumu oluyormu arkadaşlar yardımcı olursanız bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Gümrük durumu oluyormu arkadaşlar yardımcı olursanız bende sipariş vermeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    12si sipariş 14ünde teslim bu amazon ve dhl çalışanları uzaylı resmen 48 saat dolmadan arizonadan istanbula gönderdiler pes diyorum..
    beni de liseteye ekleyebilirsin..
  • quote:

İlk sayfaya gerekli tüm açıklamaları yazdım daha ne yapmamızı bekliyorsun?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gümrükten geçen Kinect ve arcade stick'ler demek ki yılbaşı ayağına geçmedi. Bu iyiye işaret işte. :)

Amazon.com'dan DHL ile alınan ürünler gümrüğe takılmıyor demek ki bundan böyle. Yılbaşı ayağına Amazon.com'a bulaştık ama bunuda öğrendiğimiz iyi oldu. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Gümrükten geçen Kinect ve arcade stick'ler demek ki yılbaşı ayağına geçmedi. Bu iyiye işaret işte. :)

Amazon.com'dan DHL ile alınan ürünler gümrüğe takılmıyor demek ki bundan böyle. Yılbaşı ayağına Amazon.com'a bulaştık ama bunuda öğrendiğimiz iyi oldu. (:

Alıntıları Göster
    Bu ürün nasıl? Kinect'i duvara asmak için aparat.

http://www.amazon.com/Xbox-360-Kinect-Wall-Mount/dp/B0040Y3K9U/ref=sr_1_81?m=ATVPDKIKX0DER&s=videogames&ie=UTF8&qid=1295016066&sr=1-81

• quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Bu ürün nasıl? Kinect'i duvara asmak için aparat.

http://www.amazon.com/Xbox-360-Kinect-Wall-Mount/dp/B0040Y3K9U/ref=sr_1_81?m=ATVPDKIKX0DER&s=videogames&ie=UTF8&qid=1295016066&sr=1-81

Alıntıları Göster
    Alet güzel ama amazon Türkiye ye bu ürünü göndermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Alet güzel ama amazon Türkiye ye bu ürünü göndermiyor.

Gönderiyor olması lazım yahu.

Eğer göndermiyorsa Amazon.com rüyası bitti diyebiliriz.

Aldıklarım yanıma kar kaldı. :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.