Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

quote:

quote:

hocam ben bugun sipariş verdim amazondan yarın çıkıcakmış yola bana gelen mailde çıkan numaraya tıkladığımda amazonun sitesi çıkıyo ve sipariş durumu henüz sevk yazıyo ve karttan parayı çekmemişler gelir mi acaba bir sorun olur sizdede böylemiydi ?

Karttan para belli bir süre sonra çekiliyor bende o konuda biraz işkillenmiştim fakat sorun yok yani normali öyle.

peki sizdede sayfaya baktığınzda henüz sevk mi yazıyodu ?

Aynen Henüz Sevk yazıyordu daha sonra shipped yazdı. Zaten Shipped yazdığında yola çıkmış kargoya verilmiş oluyor. En geç 4 gün sonra elinizde olur.

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben bugun sipariş verdim amazondan yarın çıkıcakmış yola bana gelen mailde çıkan numaraya tıkladığımda amazonun sitesi çıkıyo ve sipariş durumu henüz sevk yazıyo ve karttan parayı çekmemişler gelir mi acaba bir sorun olur sizdede böylemiydi ?

Karttan para belli bir süre sonra çekiliyor bende o konuda biraz işkillenmiştim fakat sorun yok yani normali öyle.

peki sizdede sayfaya baktığınzda henüz sevk mi yazıyodu ?

Aynen Henüz Sevk yazıyordu daha sonra shipped yazdı. Zaten Shipped yazdığında yola çıkmış kargoya verilmiş oluyor. En geç 4 gün sonra elinizde olur.

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Alıntıları Göster
    şimdi bana gönderilen mail e baktığımda 'ancak sevk değil' yazıyo olmadı galiba hocam

• quote:

şimdi bana gönderilen mail e baktığımda 'ancak sevk değil' yazıyo olmadı galiba hocam

Alıntıları Göster
    kartı onaylamışlar bizde şans olsa zaten bankamatik kartını onaylamıyolar galiba arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

Zaten burdan osmanka arkadaşıma aldırmıştım......dun gelmişti onunki....şimdi de az önce ben sipariş verdim...bakalım kocaeline kaç günde gelcek....

Alıntıları Göster
    06/01/11 verdım sıparısı hala beklıyorum bakalım ne zaman elımde olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

06/01/11 verdım sıparısı hala beklıyorum bakalım ne zaman elımde olucak

Alıntıları Göster
    Bugün elimde

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

• quote:

Bugün elimde

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Alıntıları Göster
    Benim 2. Kinect biraz önce teslim edildi. Süper hız
    Anlaşılan Amazon ve Microsoft öyle bir antlaşma yapmış ki, bu olay kolay kolay bitmeyecek. Dilediğimiz zaman Kinect'i sipariş edebileceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 10 Ocak 2011; 12:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

arkadaşlar amazondan oyun alabiliyormuyuz peki...

edit: ürünler amerikadan geldiğine göre ntsc-u gelecek, o da bizim işimize yaramıyor

Kinect oyunları RF. Bunların dışındakiler için bölge kodu geçerli... Forumdan birçok arkadaş Kinect oyunu sipariş etti zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Anlaşılan Amazon ve Microsoft öyle bir antlaşma yapmış ki, bu olay kolay kolay bitmeyecek. Dilediğimiz zaman Kinect'i sipariş edebileceğiz...

Sizin gönderi ne zaman Son Hizmet Merkezi'ne ulaştı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Sizin gönderi ne zaman Son Hizmet Merkezi'ne ulaştı?

Alıntıları Göster
    SONUNDA GELDİ BU SAYFAYI HAZIRLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

• quote:

SONUNDA GELDİ BU SAYFAYI HAZIRLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tl bazında kargoyla beraber kaç paraya tekabül ediyor bilgilendirirseniz siparişini vericemde (: teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Architecth

arkadaşlar tl bazında kargoyla beraber kaç paraya tekabül ediyor bilgilendirirseniz siparişini vericemde (: teşekkürler.

Ben 260 tl'ye aldım amazon.com'dan fakat amazon.de 'den daha ucuza alan arkadaşlar varmış diye okudum. Geçmiş yazılara bakarsan görürsün.
  • quote:

quote:

Ben 260 tl'ye aldım amazon.com'dan fakat amazon.de 'den daha ucuza alan arkadaşlar varmış diye okudum. Geçmiş yazılara bakarsan görürsün.

Alıntıları Göster
    Kargo dahil 260TL mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Kargo dahil 260TL mi?

Alıntıları Göster
    @mertbulmaca

Hayırlı olsun güle güle kullan listeye ekledim seni
  • 7'sinde sipariş vermiştim bugün geldi benimkide Yaz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Kargo dahil 260TL mi?

Evet kargo dahil bende şaşırdım öyle olmasına 280 filan bekliyordum ama bankamı aradığımda 260 dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

7'sinde sipariş vermiştim bugün geldi benimkide Yaz dostum

Ekledim hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

@mertbulmaca

Teşekkürler. Bu arada Kinect Sports mükemmel... Onun üstüne oyun yok bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

@mertbulmaca

Teşekkürler. Bu arada Kinect Sports mükemmel... Onun üstüne oyun yok bence.

Alıntıları Göster
    kargo dahil 260 mı siz sapıttınızmı :D ben hemen sipariş veriyorum 50 lira gibi bi kargo alınıyor zannediyordum neden bukadar ucuz ?

• quote:

kargo dahil 260 mı siz sapıttınızmı :D ben hemen sipariş veriyorum 50 lira gibi bi kargo alınıyor zannediyordum neden bukadar ucuz ?

Alıntıları Göster
    bende ayın 7 sinde sipariş verdim ama daha yeni yola çıktı :D şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bassplayerr

bende ayın 7 sinde sipariş verdim ama daha yeni yola çıktı :D şans

Alıntıları Göster
    arkadaşlar siperiş verdim ancak kargomun takibini yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.. acill...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.