Bildirim
SPY BULAŞTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
spy sweeper spy emergency bunları da dene -
Ad-Aware ya da SpyBot SD dene... -
masaustune yapıstı kaldı ya.. hadi baska önerisi olan?? -
format cek dostum:) -
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
Ad-Aware ya da SpyBot SD dene...
+
olmadı format at.. -
spyware docor programı kullan yada olmadı fotmat at başka çaren yok kolay gelsin -
spyware doctor kullan. ad aware ile microsoft anti spayware in bulamadıklarını buldu.
arka plandada kasmadan çalışıyor.
http://www.inndir.com/program.php?id=21251 30 günlük trial sürümü. indir. hatta güvenli kip de çalıştır. öyle silmeyi dene. -
quote:
spyware doctor kullan. ad aware ile microsoft anti spayware in bulamadıklarını buldu.
+1doctor en iyisi.
-
Spybot - Search & Destroy ve Ad-Aware SE Personal
bu ikisiyle ayrı ayrı tarat -
hiç birinizin dediği tutmadı... regeditten buldum sildim. bilgisayar canavar simdi
formattan baska sey bilmiyonuz yaw -
bizi böle suçlaman yanlış birincisi genelleme yapmışsın ikincisi şu an senin bilg'i kullanmadıgımız için tam olarak nas bi sorun var anlayamayız bu yüzden burada çeşitli öenriler yapıyoruz zaten uygularsın uygulamazsın o sana kalmış bişey ama sorunun hallolmasına sevindim -
bir çok form üyesine tavsiye ettim spywaredoctor 3.2 ama full sürüm bir türlü yapılamıyor yapılsa bile bir açıp kapamada işi bitiyor ama işini bir seferde görür eminim başımı çok ciddi bir dertten kurtarmıştı selam
quote:
Orjinalden alıntı: kirgiz
arkadaşlar şu spy nasıl silecem
Microsoft Spyware AdAware silemedi. bulamıyorda... nasıl silecez? Server 2003 kullanıyorum.
-
oda bir yere kadar geçerli bir yerden sonra nasıl oluyor bilmem ama xp de regedit ayarları değişiyor ve odediğini yapamıyorsun ve ayarları bir türlü başaçevirmekte mümkün olmuyor bundan sonra başınıza gelirse acizane tavsiyemiz spywaredoctor selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: kirgiz
hiç birinizin dediği tutmadı... regeditten buldum sildim. bilgisayar canavar simdi
formattan baska sey bilmiyonuz yaw
-
Spybot-Search & Destroy Regedit teki tüm bozuk ayarları , sorunları düzeltir... işe yarar.. -
Dostlar,
Ewido 3.5 kullanmanızı öneriyorum. Bana da bir arkadaş önerdi gecenlerde..Diger tüm spy programlarından vazgectim...Olaganüstü bir programmış dogrusu...ÖNERİYORUM -
quote:
Orjinalden alıntı: zaychik
Dostlar,
Ewido 3.5 kullanmanızı öneriyorum. Bana da bir arkadaş önerdi gecenlerde..Diger tüm spy programlarından vazgectim...Olaganüstü bir programmış dogrusu...ÖNERİYORUM
BU PROGRAMI BULAMADIM BEN
Bİ LİNK FALAN VEREBİLİRMİSİN -
quote:
formattan baska sey bilmiyonuz yaw
Evet arkadaşım burda herkesin bir önerisi oluyor.Sen işine yarayabilecek alternatifleri bulup değerlendirirsin.Ama buradaki arkadaşları bu şekilde kınama bence..
quote:
Ewido 3.5 kullanmanızı öneriyorum. Bana da bir arkadaş önerdi gecenlerde..Diger tüm spy programlarından vazgectim...Olaganüstü bir programmış dogrusu...ÖNERİYORUM
Kesinlikle Ewido Security Suite ve Hijackthis birçok SPYware MALware ve trojen tehdidinden sizi koruyacaktır.Ayrıntılı bilgi için imzamdaki linklerden faydalanabilirsiniz.
Ewido Kurulum Rehberi ve Hijackthis hakkında bilgi aşağıdaki linklerde.......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X