Şimdi Ara

Vatan'dan `TUM KARTLARA` %18 KDV indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece internet magazasina ozelmis yalniz, 6 taksit imkani sunuyor.

Tum kartlara olmasi guzel bir firsat ama yinede vatandan bekledigim yilbasi indirimi bu degil, zamanda daraldi gerci ama umarim tekrar bir %25 yaparlar.

Beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guildt50 -- 25 Aralık 2010; 12:58:20 >

• bu sefer olmadı, bindirim indirim var
  • bu indirim %25'in habercisi. hep %25'den önce bir %18 yapıp acelecileri avlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

bu indirim %25'in habercisi. hep %25'den önce bir %18 yapıp acelecileri avlıyorlar

Umarim oyledir, cunku benimde acelem var =)
  • ZOTAC GeForce GTX 570 Eksen Bilgisayarda 730TL
    ZOTAC GeForce GTX 570 Vatan Bilgisayarda sözde %18 indirimi ile 741TL

Olmadı, hem de hiç olmadı Vatan, senden beklediğimiz indirim bu değildi
    EKSEN LİNKİ
    VATAN LİNKİ

• yalnız doların son zamanlardaki artışınıda hesaba katmak lazım.ondanda fiyatlarda ciddi bir indirim yapılmamış olabilir
  • Bu palavraya hâlâ inanan var mı merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip ettiğim ürün 90 dolar + kdv idi. şu an 100 dolar + 0 kdv

ne anladım ben bu işten?
  • Milleti keriz sanıyorlar ya , başka açıklaması yok!
  • Bütün kartlaraymış! Peahh! Yıl boyunca word hariç diğer kart sahiplerine üvey evlat muamelesi yap! Yılsonu satış hedefini tutturamayınca stokları eritmek için indirim yap.O da indirim olsa...BİNdirimli indirim.
  • ASUS EEEPC 1215N'i takip ediyorum, indirimden once 1050 idi, simdi %20 indirim ile 936 olmus, gecen %20'lik indirimde 843'u gormustu... hafta sonunu bekleyelim bakalim ne olacak...
  • Dolar arttığı ve indirim tüm kartlara olduğu için pek bi indirim olmamış.
  • takip ettiğim 7 parça ürün vardı 3hafta önce fiyat bilgilerini hepsinin screenshot almışdım bazıları 10-20TL azalmış bazıları 5-10TL artmış
    Dolar kurunu takip etmediğim için bi fikir belirtmeyeceğim fakat toplamda 7 parça 1900TL üzerindeydi kampanyasız, şu an baktım hala 1900 üzerinde.
  • yılbaşını bekleyin
  • Vatan'ın politikası belli oldu bu olayla birlikte , önce kdv Bizden diye bir kampanya yapıyor ancak ondan önce fiyatları yükseltiyor ve ortalama piyasa fiyatına ulaşıyor , bu şekilde satamayıncada stok elinde kalıyor ve günlük internet kampanyası yapıyor yüzde 25 ya da yüzde 20 olarak , ama bu sırada kdv bizden kampanyasını kaldırıyor günlük olarak ilk fiyattan indirim yapıyor ve piyasanın yüzde 5-10 altına satıyor , zaten adamlar piyasada en çok stok yapan firma diğer firmalardan çook daha fazla aldıgı ıcın urunler otomatıkman ucuza gelıyor ellerne , sonuç giren çıkan bize bekle anam bekle
  • Beyler 1 nisanda sağlam indirim olacakmış 2011 i bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandburn

Beyler 1 nisanda sağlam indirim olacakmış 2011 i bekleyin

5 aya kim öle kim kala :) ne beklemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

yılbaşını bekleyin

Bekliyoruz.
  • 1 nisanın takipçisiyiz..
  • beyler bu aletin özellikleri dogru mu?

fiyatı uygun bence 5650 var üstelik

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3m1ebq-eb3m1ebq-core-i3-370m--2.40ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48717

1800 olan eb serisi ile karşılaştırıyorum

sadece işlemci varkı var hersey aynı

arada 300 fark var ama buna 2.4kg demişler ona 2.8kg ikiside 15.5inç nasıl oluyo bu iş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.