Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newmayin

nerden duydunuz bilmiyorum ama ben kalkmadığına inanıyorum çünkü bir çok üni 2012-2013 özel yetenek sınavı tarihlerini açıklamış

Sizin attığınız link geçen yıla ait olanı Okulu aradığımda bilgi veremeyiz demişlerdi . Hangi konu hatırlamıyorum YÖk'ü arayan arkadaşada tercihle alım yapacağı söylenmiş . Bende resmi bişey göremedim . Umarım özel yeteneğe devam edilir

+ Birde yanlış anlaşılmasın , sadece pilotaj için özel yetenek sınavlarının kaldırılacağını söylenmişti .

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 3 Temmuz 2012; 15:21:22 >

• beyler bu sene ne oldu yani ozel yetenek ile almayacak mi okul ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi şöyle. Okul büyük ihtimalle lys-ygs sınavı ile alacak. Anladığım kadarıyla olay bizim okulun elinden çıkmış artık. YÖK e bağlı. Hocalar ÖSYM nin yayınladığı klavuzda kesinleşecek herşey diyor. O klavuzda özel yetenek diyorsa özel yetenek lys-ygs diyorsa onunla alacakmış. Yani herkez klavuzu bekliyor. Ancak çok yüksek ihtimal sınav ile alacak özel yetenek ile değil.
  • bence yok bu karari vermemeli okul yine ozel yetenek sinavi ile almali cok sacma bir durum ygs-lys puaniyla alsa bile yigilma olacagi kesin kontenjanda ve yine elemeler olacak kanaatindeyim ve acikta kalanda olacak bu donem basinda arkadasim puani bayagi yuksek olduguna karsin thk universitesi pilotaja giremedi cunku puanlar belli bir siraya gore siralaniyo atiyorum ilk 60 ini alsa digerleri acikta kaliyo tercihte bulunanlarin benim arkadasta acikta kalmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancc

bence yok bu karari vermemeli okul yine ozel yetenek sinavi ile almali cok sacma bir durum ygs-lys puaniyla alsa bile yigilma olacagi kesin kontenjanda ve yine elemeler olacak kanaatindeyim ve acikta kalanda olacak bu donem basinda arkadasim puani bayagi yuksek olduguna karsin thk universitesi pilotaja giremedi cunku puanlar belli bir siraya gore siralaniyo atiyorum ilk 60 ini alsa digerleri acikta kaliyo tercihte bulunanlarin benim arkadasta acikta kalmisti

Normal tercihle alıncaksa mülakat yapılmaz ki .. 2000 kişi yazdıysa en yüksek 15 kişiyi alırlar

Neden böyle bi şeye gerek duydular onuda anlamadım ..

• cok gereksiz yani acikta kalan cok olur riske atmaz cogu kisi ozel yetenek iyiydi bence pilotaj icin hem okulu asil hakedenler girerdi benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancc

cok gereksiz yani acikta kalan cok olur riske atmaz cogu kisi ozel yetenek iyiydi bence pilotaj icin hem okulu asil hakedenler girerdi benim fikrim

Öyle diyoruz ya işte

Yok mu hiç dava açan bi yerlere yazı yazan ?
  • bir hayalin daha sonuna geldik desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun

bir hayalin daha sonuna geldik desenize

gibi..
  • Hava trafik yine ozel yetenek ile alacakmis

• kılavuz ne zaman açıklanır beyler?
  • klavuz 20 temmuz gibi açıklanır puanlar açıklanır öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

Hava trafik yine ozel yetenek ile alacakmis

Hocam nerden öğrendiniz acaba ?

Off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

Hava trafik yine ozel yetenek ile alacakmis

Hocam nerden öğrendiniz acaba ?

Off off

Bir hoca dan

• arkadaşlar sanırım kılavuz açıklanana kadar yapacak hiç bişey yok. ben okulu aramıştım cevap veren kimse çıkmamıştı. Belirsizlik çok kötü. ayın 20 si demiş bir arkadaş 15 gün daha bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamert93

arkadaşlar sanırım kılavuz açıklanana kadar yapacak hiç bişey yok. ben okulu aramıştım cevap veren kimse çıkmamıştı. Belirsizlik çok kötü. ayın 20 si demiş bir arkadaş 15 gün daha bekleyeceğiz artık.

Sanki çok gizli bi bilgi aradığımda hiç bi sorumu cevaplamadılar

Ben başka bölümlerde düşünemiyorumOlmazsa napacam bilmiyorum

• Bugün ÖSYM ön klavuz yayınladı . Sivil Havacılık Yüksek Okulunun Adı '' Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ''olarak değiştirildi.. Yeni Fakültede sadece Hava Trafik Kontrol Bölümü özel yetenek sınavları ile alım yapmakta..

Şimdiden pilotaj düşünen herkese geçmiş olsun

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13567/2012-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html

• Bugün ÖSYM ön klavuz yayınladı . Sivil Havacılık Yüksek Okulunun Adı '' Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ''olarak değiştirildi.. Yeni Fakültede sadece Hava Trafik Kontrol Bölümü özel yetenek sınavları ile alım yapmakta..

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13567/2012-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html

Okulun fakülte olmasıyla ;

Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü
    Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü
    Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü

Yukarıdaki bölümler alımlarını YGS yerine LYS ile yapabilir ..

• yazıklar olsun yapımda emeği geçenlere

Okulun fakülte olmasıyla ;

Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü
    Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü
    Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü

Yukarıdaki bölümler alımlarını YGS yerine LYS ile yapabilir ..

EDit : Forumda hata olmuştu gitmemiş sanıyordum gitmiş bütün postlar , silinmiyorda .. Yetkili bi abi önceki 2 yorumu silerse sevinirim ..

Oraya gidecek öğrenci profili azçok belli gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 9 Temmuz 2012; 13:54:33 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.