Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osym 2012 tercih kilavuzlarini hazirlamis fakat pilotaj icin herhangi bir puan gorunmuyor osym nin sitesinden bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancc

osym 2012 tercih kilavuzlarini hazirlamis fakat pilotaj icin herhangi bir puan gorunmuyor osym nin sitesinden bakabilirsiniz

Zaten bu yıl tercih ile alım yapmaya başladı . Puan gözükmez ki .. THK civarında olur gibi ilk 11k'ya girmemiz lazım ..
  • bu sene kontenjan kac ? sadece mf4 puani mi etkilicek , ygs hic mi etkilemicek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakika golü attılar resmen. 1 sene boyunca havacılık elektrik elektronik girmek icin çalıştım, YGS1 puanım 485 ama hiçbir işe yaramayacak. Cok mu zor insanları senenin başında böyle planları olduğunu söylemek ?

• Üniversitesini bitirdikten sonra (THK veya AÜ) pilot olarak uçağa binmek için çeşitli sertifikalar gerekiyor. Bunlara Tip eğitimi deniyor sanırım ve herbiri ayrı uçak için. Bunları en ucuz ve kaliteli olarak Amerika'da veriyorlar okuduğum kadarıyla.

Soruma gelelim. Biz bu eğitimleri gireceğimiz havayolu şirketlerinin isteklerine göre alacağız sanırım. Bunlar içinde ayrı bir mevla gerek. Her bir Tip eğitimi de 15-20 bin TL arası. Bunlara mecbur olarak bu paraları verecek miyiz? Hiç bi şekilde bedavaya kurtulma yolumuz yok mu? Pilot olan veya pilot tanıdığı olanlar bi çevrelerine danışıp doğru bilgi alarak cevap yazar mısınız? .
  • Kontenjanı söyledim yukarda pilotajda bi değişim yok .. YGS puanınızın bi önemi yok .. MF-4 ile girebileceksiniz ..

Tip konusunu bi ara sorayım kuzene
  • Konu güncel arkadaşlar. Şu ''Tip'' konusunu da bi' açıklığa kavuşturalım lütfen.
  • İşe girdikten sonra havayolunun hangi uçakta pilot ihtiyacı varsa seni o tipe verir. Anlaşma olarak ya kendisi bunun ücretini öder yada senden ister. Senden isterse bunu peşin vermiyorsun zaten senin maaşından kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

İşe girdikten sonra havayolunun hangi uçakta pilot ihtiyacı varsa seni o tipe verir. Anlaşma olarak ya kendisi bunun ücretini öder yada senden ister. Senden isterse bunu peşin vermiyorsun zaten senin maaşından kesiyor.

Hocam bu özel yetenek sınavlarının geri gelme ihtimali yok demi ? İtiraz ediyorlar falan demiştiniz ..

Birde sadece A.Ü'de bu uygulandı diğer havacılıkla ilgili bölümler aynı kaldı .. YGS ile alım yapıyor yine Kocaeli ve Kayseri ? Neden hepsi farklı farklı ?
  • beyler sıralamam 212k ygs6 ve sivil havacılık baktım bir tek Ondokuz Mayıs Ünv. (Samsun) Sivil Havacılık YO. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği geliyor gibi ne dersiniz yazmalı mıyım ? buradan mezun olursam işim hazır olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler sıralamam 212k ygs6 ve sivil havacılık baktım bir tek Ondokuz Mayıs Ünv. (Samsun) Sivil Havacılık YO. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği geliyor gibi ne dersiniz yazmalı mıyım ? buradan mezun olursam işim hazır olur mu ?

up
  • quote:

quote:

beyler sıralamam 212k ygs6 ve sivil havacılık baktım bir tek Ondokuz Mayıs Ünv. (Samsun) Sivil Havacılık YO. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği geliyor gibi ne dersiniz yazmalı mıyım ? buradan mezun olursam işim hazır olur mu ?

up
  • quote:

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde yeni kontenjan açıldı bu bölüm için ve bu sene kılavuza girdi. Yani puani belli değil. Gelip gelmeyeceğini bilemezsin. Şu anda en düşük İskenderun SHUİ İ.Ö 197k. Samsun 212k'lara kadar düşmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

quote:

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde yeni kontenjan açıldı bu bölüm için ve bu sene kılavuza girdi. Yani puani belli değil. Gelip gelmeyeceğini bilemezsin. Şu anda en düşük İskenderun SHUİ İ.Ö 197k. Samsun 212k'lara kadar düşmez.

valla kılavuz da 217k ile kapatmış yazıyor geçen sene o yüzden sordum. en başa yazarım gerekirse eğer ki garanti işse

• Arkadaşlar ben pilotajlık düşünüyorum eskişehir anadolu üniversitesi kaç puanla alıyor vede o sadece başvuruya çağırmak için düşük bir puan oluyormuş sanırım kendileri ayrı fizik ve matematikten sınav yapıyorlar orda ne derece bir başarı göstermek gerekiyor ayrıca göz sağlığı ne derecede olmalı ? teşekkürler.
  • 120k özel yetenek var diye lay lay lom girdim hepsine seneye iyi çalışmam gerekicek bu fakulte işi kötü oldu
  • Özel yetenek kalktı .. Tercihle alacak pilotaj !
  • shyo senede ücret ne kadar ve iş imkanı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

shyo senede ücret ne kadar ve iş imkanı nedir

http://www.thk.edu.tr/Content.aspx?cid=108

• 4 senede 108 bin tl bassak kesin pilot olacazmı garantisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Temmuz 2012; 21:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.