Şimdi Ara

Android tabanlı tablet bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle bu güzel siteye üye oldugum için mutluyum şimdi geleim benim ufak sorunuma arkadaşlar bende internetten aldım i-pad tarzı bir tablet pc var android yüklü ama fazla kullanışlı değil bana göre windows her yönden daha iyi ve kullanımı kolay sizden şöyle bir yardım talep ediyorum acaba bu android yüklü olan cihaza mobile windows yada buna uygun bir windows varsa yüklenirmi yüklenirse nasıl olacak bu lütfen yardım edin link verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar

• dostum aldığın cihazda android yüklü geldiyse ve cihazın üreticileri bu cihazda multiboot tarzı bir sistem koymadılarsa, bu cihaza yükleyeceğin windows ce sürümü ya da linux sürümleri cihazı susturabilir. hatta belki de hiç yükleyemezsin. ama diyelim ki kaynak bir site buldun slatedroid tarzı. bu kaynak siteden aldığın gazla bu cihaza uygun bir wince bulup kursan bile büyük ihtimalle cihaz çakışmalar yaşayacak, driver sorunu oluşacak ve hiç bir şekildekendi içindeki orjinal fwsi gibi rahat kullanamayacaksın. tahminim aldığın cihazda via işlemci mevcuttur. ve 256 ramlidir. ayrıntılarını buraya yazabilirsen daha ayrıntılı bir araştırma yapılabilir cihaz hakkında. ama şimdilik bu cihaz androide sen de bu cihaza sıkışıp kaldın sanırım.

eğer bu tür bir cihaz almak istiyorsan bana danışabilirsin. her şekilde yardımcı olmaya çalışırım

• Bu tip işlemlerde genellikle yükleme başarılsa bile ciddi performans sıkıntıları yaşanıyor. Denemeden bilemezsiniz tabii ama yükleme becerilse de sizi memnun etmeyebilir.

bunun bir istisnası hd2'ye yüklenen android sanırım...

5g Android Tablet Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    WİNDOWS TABLET TAVSİYESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.