Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.933
Cevap
0
Favori
63.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

messi yemediği dirsekte oturur kız gibi ağlar, ronaldo yaptığı atar sonrasında 11 kişiyi karşısına alır

ronaldo kendine erkek sevgilide yapar

Alıntıları Göster
    ben inanıyorum, mourinho reyiz napar eder bu maçı çevirir 2.yarı

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu ronolda tam bir p*ç.Adamın yaptığına bak..Guardola yı itti resmen..Bu arada maçı izlek istiyenler..
    http://www.webtvplus.org/update/ burayagirin ve instal yazan yere basın.(yalnız pc nizde .NET Framework 2.0 (x86)
    Microsoft Visual Basic PowerPacks 1.1 programları yüklü olmalı)Sonra program çalıştıktan sonra so üstte salon yazan yerde ;salon 1 e tıklayın.ntvspor r orda ve takılmadan izliyebilirsiniz..

salon 1 olmuyor hocam?

playa ful tıkla ard arda kesintisiz geliyor

• quote:

quote:

messi yemediği dirsekte oturur kız gibi ağlar, ronaldo yaptığı atar sonrasında 11 kişiyi karşısına alır

Alıntıları Göster
    asıl artist valdez sanki babası anasını satiyim o kadar yolu koşmaya değmez.
    mourinho da hakketti sesini çıkarmadı.ortalığıda kızıştırdı.

Madrid bir gol atarsa tadından yenmez

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Herkesin seviyesi bir an da değişti sanırım derbide.. yorumlara bak yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

İlk yarı bitti 2-0 galibiz ve oyuna hakimiz. 3-4 olabilirdi ama olmadı neyse artık..

Bilader sen galatasaray'a bak.
    Galibiz hakimiz falan nedir bunlar.. 2-0 oldu diye takımı iyice sahiplenmeler ..
    Barça 2-0 yeniliyo olsa şuan , çok saçma golelr yiyiorLAR olcak iş değil bildiğimiz barça oyununu oynayamıyorLAR falan derdin kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

messi resmne kendını yere atıı carvalho nun dırsegı messiye nın kılına gelmıstır

Alıntıları Göster
    Ronaldo o frikiği atsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez
    hakemi çok beğendim her pozisyon devam.. zırt pırt durdurmuyor maçı seyir zevki artıyor

Aynen ya hakemi sevdim Hic sevmem macın durmasını kavga harici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

fark olur bu maç

Alıntıları Göster
    ilk yarı 9 sayfa, ikinci yarı 25 sayfa, maç sonunda da televizyon karşısındakiler gelince, tahminim 45-50 sayfa olur bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

quote:

Orijinalden alıntı: 0rdinary

guardiola 2-0 önde topu vermiyor ronaldo haklı
    bide penaltı +kırmızı kart (sarı kartı vardı valdes'in) verilmedi.

Mümkünse maç izleme...

Alıntıları Göster
    aha salon 2 de açtım.geri gitii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 29 Kasım 2010; 22:56:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ronolda tam bir p*ç.Adamın yaptığına bak..Guardola yı itti resmen..Bu arada maçı izlek istiyenler..
    http://www.webtvplus.org/update/ burayagirin ve instal yazan yere basın.(yalnız pc nizde .NET Framework 2.0 (x86)
    Microsoft Visual Basic PowerPacks 1.1 programları yüklü olmalı)Sonra program çalıştıktan sonra so üstte salon yazan yerde ;salon 1 e tıklayın.ntvspor r orda ve takılmadan izliyebilirsiniz..

salon 1 olmuyor hocam?

Oradaki play tuşun süreklibas.1-2 dakka sonra yayın açılıyor..Ben şuanda kesintisiz izliyorum.Salon 1-2-3-4 te yayınlar.Salon 1 ve 2 de sürekli deneyin.Özelliklede devre arası girmeye çalışın.Çünkü yoğunluk var ve o yüzdendevre arası programdan çıknaar olursa onların yerine rahat girersiniz..

açılmıyor salon 1 5 dk dır play e basıyorum.

Aynen..Acilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Sarı kartlar havada uçuşuyor ya.. ronaldodan ve mourinhodan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum ya ikiside adamlıktan nasibini almamış.

Guardiola maçın bokunu çıkardı boş boş konuşma.

Guardiolanın ne yaptığını görmedim ama topu sakladı galiba neyse ne olursa olsun bi adamın o hareketi yapmaması lazımdı ama ronaldo adam olmadığı için sorun yok yani benim açımdan.

Yahu ne bu farklı olma çabaları? Kırmızı renkle yazınca daha güzel mi oluyor? Bence seni çok çocuksu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ronaldo o frikiği atsaydı

maç gitti boşuna debelenme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

madrid sut cekemedi

Kim demiş..

ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

quote:

İlk yarı bitti 2-0 galibiz ve oyuna hakimiz. 3-4 olabilirdi ama olmadı neyse artık..

Katalan mısın ?

Alıntıları Göster
    son dakikalardaki carvalho-messi pozisyonunda galiba messi'ye sarı kart gösterildi.bence yanlıştı.sanırım orada carvalho kendi kendine şikayet ederken dirseklerini kaldırdı,arkadan gelen messi'ye çarptı.normal bir pozisyondu o.

asıl pep-ronaldo pozisyonu çok ilginçti.o an teknik direktörlerin daha sakin olması lazım bence,pep de apaçiyle apaçi oldu resmen,ver topu gitsin.

hadi bizim kazmalar kavga ediyor,size yakışıyor mu be?

not:dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama maçın başlarında villa ofsayta düşünce geri geri giderken topu vermedi,casillas da villa'yı itip topu aldı.allah'tan orada gerginlik çıkmadı.

• quote:

quote:

Mümkünse maç izleme...

Alıntıları Göster
    Barcelona ortasahada kalabalık olalım diye forvetsiz oynuyor. Messi sağa geçip Bojan forvete geçerse bence daha iyi olur. Benzema da bu oyun sisteminde ileride sırıtıyor.Hugain olsaydı çok daha etkili olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

barcelona eziyor resmen . Messi den gol bekliyorum 2. yarı.

Alıntıları Göster
    Messicilere çatmazsam rahat etmiyorum; hani Messi hakemlere oynamaz ya, iyi niyetlidir, gördük diyorum. Hakem yemedi gerçi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

salon 1 olmuyor hocam?

Oradaki play tuşun süreklibas.1-2 dakka sonra yayın açılıyor..Ben şuanda kesintisiz izliyorum.Salon 1-2-3-4 te yayınlar.Salon 1 ve 2 de sürekli deneyin.Özelliklede devre arası girmeye çalışın.Çünkü yoğunluk var ve o yüzdendevre arası programdan çıknaar olursa onların yerine rahat girersiniz..

açılmıyor salon 1 5 dk dır play e basıyorum.

Tv kanallarına gel ve oradan bir kanalı aç.Belleği boşaltman için diyorum.Sonra tekrar salon 1 e gel..Özelliklede şimdi dene bunu..Play tuşuna arka arkaya bas...SALON 1 ve 2 de bunu sürekli dene.Oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 29 Kasım 2010; 22:59:47 >

• Barcelona takım filan değil.
  • quote:

quote:

Mümkünse maç izleme...

Alıntıları Göster
    apaçi işte baktı gene hezimet hemen birilerine sataşma gereği duydu

• quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bi dün geceki Galatasaray-Beşiktaş derbisine bak bide bu maça dün 90dk yapılan pası adamlar 10dk yaptı başım beynim döndü
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.