bu busket e söyleyecek laf kalmadı bir insan bu kadar abartabilir faulu.adam bildiğin tiyatrocu
Bunları gördükten sonra türk hakemlerıne bir şey söylememek gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
quote:
Orijinalden alıntı: ****
quote:
Orijinalden alıntı: makarov
yuhh net gol güme gitti .
Son tekrarda ronaldonun omuzunun mascheranonun ayağına çarptığı çok açık
Yere du$en oyuncunun omuzu rakip oyuncuya takiliyorsa faul mu verilir bi gidin yaa Bu barca ya dokunmak yasak mi kardesim sacma sapan pozisyonlara duduk caliniyor yaa
Chelsea yi kancikla hakemlerle eledikleri gibi realide eliyorlar uefa barca elele finale Allah belanizi versin futbol katilleri
nasıl verilmez ya nerden öğrendin sen futbol kurallarını, herkes yere düşüyorum ayağına indirsin öle pozisyonda rakip oyuncuyu o pozisyon kabak gibi faulyani boşa dert yanmayın
Iniestanın üzerinde tepinmekten xavi yi kovalamaktan messi ye çelme takmaktan başka bir şey yaparsanız belki başka maçlara beraberliği kurtarabilirsiniz
Busket futbolu bırakında takılır holivutta
Dünya'da Barcelona Türkiye'de Fenerbahçe...İkisinin de ortak özelliği Hakemlerle maç kazanmaları...
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
bu busket e söyleyecek laf kalmadı bir insan bu kadar abartabilir faulu.adam bildiğin tiyatrocu
Maçı veren radyo kanalı var mı Türkçe ya da İngilizce?
quote:
Orijinalden alıntı: bataktakm
şimdi maçi nereden izliyorsunuz diye sorsam kızmazsınız di mi Link verebilecek olan var mı? Vizeye çalışıyorum bir son 15 dakkasına bakacam maçın.
JUST İN DE VAR
%70 gibi topla oynama yüzdesi tutturan bir takimi dövmeden yenemezsiniz. Realde bunu yapmaya çalisiyor ama ... BARCA KOYAR AFFETMEZ !
Adam kayiyor kayip topu taca yolladiktan sonra hala Villa'ya vuruyor. Madrid'in oyun sistemi bu kadar.
1-1
quote:
Orijinalden alıntı: bataktakm
şimdi maçi nereden izliyorsunuz diye sorsam kızmazsınız di mi Link verebilecek olan var mı? Vizeye çalışıyorum bir son 15 dakkasına bakacam maçın.