Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu busket e söyleyecek laf kalmadı bir insan bu kadar abartabilir faulu.adam bildiğin tiyatrocu
  • Bunları gördükten sonra türk hakemlerıne bir şey söylememek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Orijinalden alıntı: ****
    quote:

Orijinalden alıntı: makarov

yuhh net gol güme gitti .

Son tekrarda ronaldonun omuzunun mascheranonun ayağına çarptığı çok açık

Yere du$en oyuncunun omuzu rakip oyuncuya takiliyorsa faul mu verilir bi gidin yaa
    Bu barca ya dokunmak yasak mi kardesim sacma sapan pozisyonlara duduk caliniyor yaa

Chelsea yi kancikla hakemlerle eledikleri gibi realide eliyorlar uefa barca elele finale Allah belanizi versin futbol katilleri

nasıl verilmez ya nerden öğrendin sen futbol kurallarını, herkes yere düşüyorum ayağına indirsin öle pozisyonda rakip oyuncuyu o pozisyon kabak gibi faulyani boşa dert yanmayın

• Iniestanın üzerinde tepinmekten xavi yi kovalamaktan messi ye çelme takmaktan başka bir şey yaparsanız belki başka maçlara beraberliği kurtarabilirsiniz
  • Busket futbolu bırakında takılır holivutta
  • Dünya'da Barcelona Türkiye'de Fenerbahçe...İkisinin de ortak özelliği Hakemlerle maç kazanmaları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

bu busket e söyleyecek laf kalmadı bir insan bu kadar abartabilir faulu.adam bildiğin tiyatrocu

• Maçı veren radyo kanalı var mı Türkçe ya da İngilizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

şimdi maçi nereden izliyorsunuz diye sorsam kızmazsınız di mi Link verebilecek olan var mı? Vizeye çalışıyorum bir son 15 dakkasına bakacam maçın.

JUST İN DE VAR

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

• %70 gibi topla oynama yüzdesi tutturan bir takimi dövmeden yenemezsiniz. Realde bunu yapmaya çalisiyor ama ... BARCA KOYAR AFFETMEZ !
  • Adam kayiyor kayip topu taca yolladiktan sonra hala Villa'ya vuruyor. Madrid'in oyun sistemi bu kadar.

1-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

şimdi maçi nereden izliyorsunuz diye sorsam kızmazsınız di mi Link verebilecek olan var mı? Vizeye çalışıyorum bir son 15 dakkasına bakacam maçın.

http://esporteaovivo.co.cc/1.html
  • Gol geldi. 1-1

Bir an atamayacaklar sandım.
  • 1-1 Kaptırılan top gol oldu.
  • maç döner mi ki
  • Sonunda lan
  • GOL ULAN!
  • GOOOOOOOOL
  • gol lan
  • 1-1
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.