Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diabolic666

http://dikaelektronik.com/asp/index.asp

Abiler sağlam kar koymuş

Meydan amcaların tabiki...bakalım yaygınlaşınca ne olcak...bende bekliyorum ama böle insanlardan almam...acıkcası ben cok kasmıyorum kinect için oyunlar zaten sınırlı sayıda videoları izlemekten oynamışkadar olduk yaniii...beklemekten başka çaremiz yok su an için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic666

http://dikaelektronik.com/asp/index.asp

Abiler sağlam kar koymuş

Alıntıları Göster
    ben slimin dvd romunu değiştirdim bugün.
    dance central oynamaya başladık 2 şarkıda insan ölüyor cihaz efsane ötesi arkadalar

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

dance central oynamaya başladık 2 şarkıda insan ölüyor cihaz efsane ötesi arkadalar

Kimler arkada, kaç kişiler
  • quote:

Dance central yine iyi yaa, diğer oyunlarda daha fena. Kaç gündür bacaklar falan gitti benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

quote:

Kimler arkada, kaç kişiler

Alıntıları Göster
    beyler hala kinect temini tartışıyor aynı kişiler,play-asia dan alalı 1 ay oldu,aral ı beklemeyin boşverin.2 günde gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

beyler hala kinect temini tartışıyor aynı kişiler,play-asia dan alalı 1 ay oldu,aral ı beklemeyin boşverin.2 günde gelir.

Alıntıları Göster
    Play asiadan alacağım ama gümrük korkum var acaba nasıl bir mail yada yazı ekliyorsunuz bizede versenizde bizde alsak arkadaşlar mümkünmüdür?(Düşük fatura kesilmesi için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 17 Aralık 2010; 19:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Protesto edilmeli bence, herkesi yurtdışı bağlantılardan almaya davet ediyorum. Kalsın ellerinde ç.kalların

ereyon siparişimi iptal ediyorum. yurt dışından alabilmek için her yolu deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    ya pazar günü oturmaya arkadaşlar gelecekti o yüzden kinecti pazara yetiştirmeye çalıştım ama olmadı. son bir umut yarın kadıköye gideceğim ama hiç umudum yok. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

Mailleri haftasonu cevaplamıyorlar haftaiçi cevaplıyorlar...Bana toplam 212$ tuttu..12$ indirim kuponum vardı..Şimdi de 2 tane 5$'lık var isteyene gönderebilirim..

Kuponları memnuniyetle kabul ederim Birde sormak istediğim bir soru var; bi asia versiyonu birde japan versiyonu var... japan versiyonu 5 dolar daha ucuz herhangi bir fark var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

Mailleri haftasonu cevaplamıyorlar haftaiçi cevaplıyorlar...Bana toplam 212$ tuttu..12$ indirim kuponum vardı..Şimdi de 2 tane 5$'lık var isteyene gönderebilirim..

Kuponları memnuniyetle kabul ederim Birde sormak istediğim bir soru var; bi asia versiyonu birde japan versiyonu var... japan versiyonu 5 dolar daha ucuz herhangi bir fark var mıdır acaba ?

Alıntıları Göster
    kinect ile ilgililenen arkadaşlar DH dükkanımı inceleyebilirler,herkeze iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

kinect ile ilgililenen arkadaşlar DH dükkanımı inceleyebilirler,herkeze iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    beyler bugün metrocitydeki d&r a sordum. kinect nedir ya dedi. xbox a çıkan bi aparat deyince haa xbox yok bizde dedi. sonra dedim bimekse bakayım aynı kattaki. kinect deyince adam "tt net" anladı. ulan burdaki muhabbete bakınca baya meşhur gibi duruyor bu ürün ama kimsenin umrunda değil aslında. biz mi çok büyüttük gözümüzde ya da başkalarının mı ilgisini çekecek kadar ismi duyulmamış bilmiyorum. ama hani ulaşılamayan şey insana daha değerli görünürmüş ya. şuan onu yaşıyoruz belkide. atıyorum d&r a gelse ve 350 lira dese kimse tereddüt etmeden alır ben de dahil. ama yıl 2010 olmuş türkiyede hala bu ürünleri bide istanbulun merkezi sayılabilecek yerlerde bulamıyoruz. nasıl iş anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

beyler bugün metrocitydeki d&r a sordum. kinect nedir ya dedi. xbox a çıkan bi aparat deyince haa xbox yok bizde dedi. sonra dedim bimekse bakayım aynı kattaki. kinect deyince adam "tt net" anladı. ulan burdaki muhabbete bakınca baya meşhur gibi duruyor bu ürün ama kimsenin umrunda değil aslında. biz mi çok büyüttük gözümüzde ya da başkalarının mı ilgisini çekecek kadar ismi duyulmamış bilmiyorum. ama hani ulaşılamayan şey insana daha değerli görünürmüş ya. şuan onu yaşıyoruz belkide. atıyorum d&r a gelse ve 350 lira dese kimse tereddüt etmeden alır ben de dahil. ama yıl 2010 olmuş türkiyede hala bu ürünleri bide istanbulun merkezi sayılabilecek yerlerde bulamıyoruz. nasıl iş anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    dobermann sorun sende yada bizde değil. Sorun eğitimsiz, entellektüel dünyası sıfır personele sahip marketlerde. Aslında niteliksiz işgücü sırf bu sektörün değil, Türkiye'deki tüm sektörlerin ve kurumların genel sorunu. Boşa demiyoruz eğitim şart diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

dobermann sorun sende yada bizde değil. Sorun eğitimsiz, entellektüel dünyası sıfır personele sahip marketlerde. Aslında niteliksiz işgücü sırf bu sektörün değil, Türkiye'deki tüm sektörlerin ve kurumların genel sorunu. Boşa demiyoruz eğitim şart diye...

Alıntıları Göster
    valla araldan umudum yok kadıköyden yarın 450tl ye alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhertalian

hocam saçmalama sabret 1 hafta 10 gün ya nolucak
  • quote:

Şimdiden geçmiş olsun sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

hocam saçmalama sabret 1 hafta 10 gün ya nolucak

Alıntıları Göster
    sakaryada digital art var spot kinect 250 civarı getirceğini söylüyor isteyen pm atsın numarasını vereyim
  • quote:

sakaryada digital art var spot kinect 250 civarı getirceğini söylüyor isteyen pm atsın numarasını vereyim

Alıntıları Göster
    Buraya yazabilirsin sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

http://www.tronixweb.com/store/product3939.html

bu urun gumrukten gecer mı acaba..

Alıntıları Göster
    Bende arayış içersindeyim türkiyeye ne zaman yeni stok girecek bilgisi olan varmı? Aral tekrar getirecekmi acaba?

• quote:

O fiyata satması imkansız gibi birşey. Normal fiyatı zaten 150 dolar. Kargosu karı falan derken fiyat uçar. 300'e getirse iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bende arayış içersindeyim türkiyeye ne zaman yeni stok girecek bilgisi olan varmı? Aral tekrar getirecekmi acaba?

Ürünler TR ye giriş yaptı yakında mağazalara dağıtılacak, büyük ihtimal haftaya temin edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ürünler TR ye giriş yaptı yakında mağazalara dağıtılacak, büyük ihtimal haftaya temin edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ürünlerin TR ye girdiğini nereden biliyorsunuz? Kaynak Nedir?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.