Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.042
Cevap
1.065
Favori
5.623.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41134114411541164117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sözde seyahat kartı inanırsan!
  • 2_3 ay ötelediğim kart aidatı bu ay yine ekstrede ve %75 indirim yada başka çözüm sunmuyorlar.

Çözüm; puanları harcayıp Ekoya geçmek olacak sanırım...

önerisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

2_3 ay ötelediğim kart aidatı bu ay yine ekstrede ve %75 indirim yada başka çözüm sunmuyorlar.

önerisi olan?

%75 indirim gayet iyi bir oran bence. bana da böyle teklif ettiler ödedim geçtim.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    İndirim yapmadılar diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

2_3 ay ötelediğim kart aidatı bu ay yine ekstrede ve %75 indirim yada başka çözüm sunmuyorlar.

önerisi olan?

kapatmayı düşünün:)

kesinlikle kapatacaktım, kapatın dedim, 3 gün sonra arayıp tamamını iade ettiler paranın.

• Walla puan olmasa yapacağim ama şimdi puan transferi cart curt bilemedim. Siz başka bir karts aktarip mi yaptiniz? Yoksa puan yok muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL Kartınız varsa puanları ona aktarın ve resti çekin.. ben yaptım oldu.

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    Benim 3 gun oldu hocamda aramadilar bakalim ariyacaklar mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbol23

Benim 3 gun oldu hocamda aramadilar bakalim ariyacaklar mi

beni 4. gün aradılar.

• SupremeXXL kullanıcısına yanıt

Puanları harcadım hocam.

• Pazartesi kapattırdım kartı bugün arayıp tamamını iade ettiler
  • Puanları harcayıp bende kapattirayım bakayım, nolacak 

• SupremeXXL kullanıcısına yanıt
    Harcamaya gerek yok bu tarz işler için kenarda eko kart veya banka kartı bulundur aktar puanları hemen oraya hocam
  • bk_tr kullanıcısına yanıt

Hocam TL Card dediğiniz normal banka kartı mı yoksa dijital ön ödemeli kart diye bir başvuru yeri var o mudur? Başvurup aktarayım, sonra iptal ettireceğim.

• Multe kullanıcısına yanıt
    Ben Tüketici Heyetine başvuru yaptım. Bakalım ne olacak)
    Kalan az biraz puanım var, onu da harcayıp Tüketici Heyetinin kararına göre kapatacağım. 20 senedir 10 tane otomatik ödeme talimatım var, onlar ile uğraşmak çok zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 19 Şubat 2021; 12:28:0 >
  • Herkese merhaba.

Galiba ben de uzun süredir kullandığım kartı kapatmak durumunda kalacağım. Puanları bugüne kadar uçak biletleri için kullandım, ama pandemiden dolayı uçağa binmek istemiyorum. Otel harcamalarından hiç puan kullanmamıştım. Otel rezervasyonu yaptırmak için Setur'un internet sitesindeki otellere mi bakmak gerekiyor?

• Evet hocam seturun sayfasından otele bakın karar verince seyahat hattından rezervasyonu yapıyorsunuz aynı uçak biletinde olduğu gibi

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    bana red vermişti heyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Harcamaya gerek yok bu tarz işler için kenarda eko kart veya banka kartı bulundur aktar puanları hemen oraya hocam

Puanları banka kartına aktardık diyelim. Kartı da kapattılar. Daha sonra kartı açtırıp puanlarımızı sorunsuz ve süresiz olarak aktarabilecek miyiz acaba? Sonra puanlar katsız puan olarak elimizde kalmasın?

• artistiel A kullanıcısına yanıt

Evet. Seyahat hattı bı aralar mail de atiyodu otelleri. Bölge olarak sectieiyodu.

• 
Sayfa: önceki 41134114411541164117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.