< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet yaptım sagol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puanlarınızı TL karta aktarıp kartı kapama talimatı verin.Ben böyle yaptım 3 gün sonra arayıp aidatı iptal ettiler.(Tabi iade garantisi yok. Denemek isteyenler için) |
|
İnternet şubeden Kredi kartlarım/program özellik işlemlerinden ya da mh'den geçin. |
|
184 TL aidat yansıtmışlar. 4-5 gün önce iadesi için kayıt açtırmıştım biraz önce zahmet edip dönüş yaptılar. İade etmiyorlar isterseniz puanlardan düşelim dediler kabul etmedim. 1600 TL puan vardı hepsini TLcard'a aktarıp kapatın Adios'u dedim ikiletmeden kapattılar. Şöyle bir ortamda 184 TL gibi fahiş bir kart aidatı alan Yapı Kredi benim için bitmiştir. 4 adet otomatik ödeme talimatım vardı ve her ay minimum 4 bin TL hesap özeti geliyordu. Zaten bankaya yeterince kazandıran bir müşteriydim. Kimisine %50 iade kimisine %75 iade, kimisine tamamını iade. Bu nasıl bir saçmalıktır. TLCard'a aktarılan puanların kullanım süresi oluyor mu bilgisi olan var mı? MH süreli puanlar silinir dedi ama hangi puan ne zaman silinecek bilgisi yok. |
|
|
opet puanları kullanmak için opet posunda özel birşey yapmaları gerekiyor mu ? Yoksa puan çekince direkt onları mı çekiyor? Bi kere normal puanımı yemişlerdi de. |
Marka puanınız varsa, normal puan çekilince bu kullanılmış oluyor. Benim de bir kez Opette normal puanım gitmişti. Müşteri hizmetleri bayinin pos anlaşmasında sıkıntı olduğunu söylemişti. O yüzden marka puan kullanacaksam önceden sıkıntı yaşamadığım bayileri seçiyorum. |
|
Eyvallah hocam, az önce aldım özellikle belirttim postan marka puanımı görüntüledi çekti sıkıntı olmadı. |
Merhaba arkadaşlar; Aralık ayı Otomatik Fatura Ödeme kampanyasına ait Worldpuan bu akşam üstü(15.01.2021) 17:00 gibi yattı bana bilginiz olsun. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Ocak 2021; 1:43:58 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Son ödeme günü çekilecektir, merak etmeyin :)) |