Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.042
Cevap
1.065
Favori
5.623.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33123313331433153316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recruit1

bu seyahat hattına bir şeyler olmuş. nerede eskinin yardımsever ekibi nerede şimdiki bilmişler. tavırlarından bir süredir fena rahatsızım

Bende aynı fikirdeyim. Bazıları çok ukala. Sinirlerimi bozuyorlar bu aralar.
  • Ben kartımı daha yeni aldım, eylülde italyaya gitmem gerek. Avans puanla bilet alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan kampanyasını tamamlamak isteyenler için bugün son gün.
    Kampanya kapsamında kaç harcama yapıldığını henüz cüzdan uygulamasından izleme şansımız yok.
    YKB Cüzdan uygulamasına yakında entegre edileceği bilgisini aldım.
    Bonus Flaş ve Axess kampanyalar gibi kampanya kapsamında yapılan harcamaları izleyebileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Ben kartımı daha yeni aldım, eylülde italyaya gitmem gerek. Avans puanla bilet alabilir miyim?

Avans puanla bilet alabilirsiniz. Limitinize göre puan kullanabilirsiniz.

Kart Limiti TL Avanspuan Limiti WP

0 - 500 15 TL WP
    501 - 1.000 75 TL WP
    1.001 - 3.000 150 TL WP
    3.001 - 5.000 250 TL WP
    5.001 - 8.000 375 TL WP
    8.001 - 10.000 500 TL WP
    10.001 - 60.000 625 TL WP
    60.001 ve üstü 750 TL WP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    720 TLlik bilet için 67000 wp istiyor. 7800 TL limitim var, alabilir miyim yani?

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz. 67000 puan 335 tl ediyor.

• bykmn B kullanıcısına yanıt
    Bir şey daha sormak istiyorum, kartımın limiti diğer kartlarımın limiti yüzünden arttırılamıyormuş. Ben de düşürdüm limitlerini. Kaç gün sonra diğerlerinin limitinin düştüğünü görüp adiosun limit artışı sağlanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 10 Temmuz 2016; 15:56:07 >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Bunun kesin bir suresi oldugunu sanmiyirum. Bdk guncellemesine bagli. Diger bankalardaki musteri limitinizi de dusurmeyi unutmayin. 2-3 gun sonra limit artirnayi deneyin.

• Merhaba arkadaşlar.
    Seyahat hattı üzerinden sadece Türkiye çıkışlı mı bilet alınıyor. Yurtdışından Türkiye ye gidiş dönüş alma şansı var mı acaba?

• Merhabalar, Cüzdan’ a özel bayram öncesi 150 TL ve üzeri giyim alışverişne 15 TL Worldpuanı yüklendi mi bilgisi olan var mı? 9 Temmuz yazıyodu ama yüklenmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compiler23

Merhabalar, Cüzdan’ a özel bayram öncesi 150 TL ve üzeri giyim alışverişne 15 TL Worldpuanı yüklendi mi bilgisi olan var mı? 9 Temmuz yazıyodu ama yüklenmemiş.

Yatmadı henüz benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Bir şey daha sormak istiyorum, kartımın limiti diğer kartlarımın limiti yüzünden arttırılamıyormuş. Ben de düşürdüm limitlerini. Kaç gün sonra diğerlerinin limitinin düştüğünü görüp adiosun limit artışı sağlanır?

Ortalama bir ay

• bu size özel kampanya için nereye mesaj atmak gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadamyeti K kullanıcısına yanıt
    Sadece kampanyalı biletler TR çıkışlı ve varışlı olmak zorunda, diğer durumlarda istediğiniz yerden istediğiniz yere bilet alabilirsiniz.
  • Selamlar,

Yalnızca Setur'un sitesinde görünen otellerden mi puanlarımızla tatil yapabiliyoruz ? Setur'un otel portfoyu ets,jollytur gıbı genis degıl. Cogu otel gorunmuyor. Bilgisi olan var mı?
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    Benim de yatmadı, kozmetik alışverişi yapmıştım... kampanyaya kozmetik de dahildi...
  • @sakizagaci @ana18 @compiler23 15 TL giyim puanı için aradım kayıt oluşturdum.

@ brkprcn Setur'da bildiğim kadarıyla sadece listedeki otellerden yer rezervasyonu yapılıyor.
  • loremipsum L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: compiler23

Merhabalar, Cüzdan’ a özel bayram öncesi 150 TL ve üzeri giyim alışverişne 15 TL Worldpuanı yüklendi mi bilgisi olan var mı? 9 Temmuz yazıyodu ama yüklenmemiş.

Valla world'ün puanlarını takip etmek artık iyice zorlaştı, tek başına iş haline geldi. Şu işi yazılıma dökemediler gitti.
  • Harcama hedefini biz mi talep ediyoruz yoksa sistem otomatik mi belirliyor? Bugune kadar bana hic oyle bir msj gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 33123313331433153316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.