Şimdi Ara

???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumanji2356 -- 5 Ekim 2005, 20:52:25 >

• hesabınız 8 ocak 2006 kadar geçerli. hala kafan basmadıysa sık sorulan soruları bi ziyaret et koçum...

diyor

Orjinalden alıntı: spotlightkid

hesabınız 8 ocak 2006 kadar geçerli. hala kafan basmadıysa sık sorulan soruları bi ziyaret et koçum...

diyor

hesabınız 8 ocak 2006 kadar geçerli. hala kafan basmadıysa sık sorulan soruları bi ziyaret et koçum...

diyor

ama dogru çevirmiş

diyor

ok saolasın
  • bi şey deil.

fakat "cookie set" derken çerez engeli mi demek istiyor emin değilim.

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

diyor

ama dogru çevirmiş

öyleyse öyledir yalan atıp ne kazanacak ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sürem çok fazla
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offf çok sinirliyim, stresliyim, bunalımdayım dün öğrencime ilk defa ders wermeye gittim, böle bişe olamaz özel okuldan geçmiş devlet okulunda vatandaşta bi hava bi hava, war ya çok sinirlendim kız stage 2da kalkmış aptal aptal hava yapıyo yok derste hocasını rezil etmiş de bilmemne bilmemneee. ZENGİN,ŞIMARIK VE ASS'İ KALKMIŞ PİCHH DEDİKLERİ BÖLE BİŞE GALİBA!! çok sinirliyim yarın çok kazık bi test yapacam görsün gününü, sonra 1 ay da gramer dersi weririm paramı alır, bi bahane bulur bi daa gelmiom derim, ne bahtsız insanım ben yaaaaaaaaa

edit: pardon arkadaşlar konuyla alakasız oldu ama ingilizce görünce atladım hemen buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 5 Ekim 2005, 21:01:05 >

Drifting
    On a sea of forgotten teardrops
    On a lifeboat
    Sailing for
    Your love
    Sailing home

• quote:

bi şey deil.

onu nasıl halldebilirim bir bilgin var mı ?

yani kısacası bir şifre var elimde onu kullanmak istiyorum ama apsuruk apsuruk bir sürü neden öne sürüyo...
    yada ben yapamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: peshhmerge

offf çok sinirliyim, stresliyim, bunalımdayım dün öğrencime ilk defa ders wermeye gittim, böle bişe olamaz özel okuldan geçmiş devlet okulunda vatandaşta bi hava bi hava, war ya çok sinirlendim kız stage 2da kalkmış aptal aptal hava yapıyo yok derste hocasını rezil etmiş de bilmemne bilmemneee. ZENGİN,ŞIMARIK VE ASS'İ KALKMIŞ PİCHH DEDİKLERİ BÖLE BİŞE GALİBA!! çok sinirliyim yarın çok kazık bi test yapacam görsün gününü, sonra 1 ay da gramer dersi weririm paramı alır, bi bahane bulur bi daa gelmiom derim, ne bahtsız insanım ben yaaaaaaaaa

edit: pardon arkadaşlar konuyla alakasız oldu ama ingilizce görünce atladım hemen buraya

ne alaka şimdi ben anlamadım
    konun bunla ne alakası var

• quote:

offf çok sinirliyim, stresliyim, bunalımdayım dün öğrencime ilk defa ders wermeye gittim, böle bişe olamaz özel okuldan geçmiş devlet okulunda vatandaşta bi hava bi hava, war ya çok sinirlendim kız stage 2da kalkmış aptal aptal hava yapıyo yok derste hocasını rezil etmiş de bilmemne bilmemneee. ZENGİN,ŞIMARIK VE ASS'İ KALKMIŞ PİCHH DEDİKLERİ BÖLE BİŞE GALİBA!! çok sinirliyim yarın çok kazık bi test yapacam görsün gününü, sonra 1 ay da gramer dersi weririm paramı alır, bi bahane bulur bi daa gelmiom derim, ne bahtsız insanım ben yaaaaaaaaa

bence takma kafana sen işine bak eğitimini ver paranı al...yani zor test yapmış lmak için test yapma...
    *Hayat yokuşunu tırmanırken rastladığımız kimselere iyi davranalım, çünkü inişte yine onlara rastlayacağız.
    *Kalp denize benzer; fırtınaları, sakin zamanları ve taşkınlıkları vardır, bazen de derinliklerinde değerli bir inci gizlidir.
    *Akıllı insanlar istedikleri şeyi öğrenirler, orta insanlar başkalarının gerekli gördüğü şeyi öğrenirler.
    *Life shows what is what in deed...

• yaw edit yaptık ya neyse
    bi sinirimizi boşaltaq dedim
    saol yani çok ii destek werdin

@destroil doğru dion galiba
    eğitimcilie sığmaz böle pichle pichi pich olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 5 Ekim 2005, 21:07:37 >

Drifting
    On a sea of forgotten teardrops
    On a lifeboat
    Sailing for
    Your love
    Sailing home

• quote:

Orjinalden alıntı: jumanji2356

quote:

bi şey deil.

yani kısacası bir şifre var elimde onu kullanmak istiyorum ama apsuruk apsuruk bir sürü neden öne sürüyo...
    yada ben yapamıyorum

çerezleri ayarla düzenle diyor da olabilir. network-internet bölümünde rapidshareden anlayan vardır mutlaka

• quote:

yaw edit yaptık ya neyse
    bi sinirimizi boşaltaq dedim
    saol yani çok ii destek werdin

@destroil doğru dion galiba
    eğitimcilie sığmaz böle pichle pichi pich olmak

tamam kusura bakma editi görmedim...böyle dallamalar çıkar.üzmeye değmez kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumanji2356 -- 5 Ekim 2005, 21:12:14 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jumanji2356

quote:

bi şey deil.

yada ben yapamıyorum

çerezleri ayarla düzenle diyor da olabilir. network-internet bölümünde rapidshareden anlayan vardır mutlaka

tamam yardım için saol kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.