Ne kadar ekmek o kadar köfte, paramızın değeri çok düşük ve vergiler çok fazla. Çin'den 80 dolara getirdikleri koltuğu bile vergisi + kargosu + üretenden bile yüksek miktarda kar payı ile 1700'e satıyorlar. Bütçeniz ne kadar? Şişik dediğiniz fiyat ne kadar? Adore'nin, IKEA'nın, Bürosit'in, Bürotime'ın güzel koltukları var bu firmalar iyi firmalardır, bütçeniz dahilinde beğendiğinizi alabilirsiniz. Bu firmaların çoğu ürünü showroomlarda oluyor, eğer bir tanesine yakınsanız gidip oturup denersiniz. Yorumlara veya incelemelere turuncu site gibi yerlerden veya donanım haber gibi forumlardan bakabilirsiniz. Konuyu uzatan da ben değilim forumdan kim konuşsa arkadaş muhalefet oldu doğal olarak uzadı. Ayrıca burada insanları bilgilendirmenin en doğru hakkımız olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben Çin'den 80-100 dolara alınıp üzerine sadece marka basılmış, çalıntı, kar payını üretenden bile yüksek alan bir firmadan koltuk alsaydım bilmek isterdim. Bu arada eğer bütçeniz çok düşükse 2. el ürünlere yönelin derim gerçekten uyguna bulabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 8 Mart 2021; 22:21:56 > |