|
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (375. sayfa)

-
-
-
Mağazaya da gittim 3500 lira olan modele 5000 dediler. 2. bir mağazaya daha gittim özel getiriyoruz dediler. Ben de uğraşmadım hocam.
Belki fazla para da vermiş olabilirim. Sizin yaptığınız daha mantıklı olmuş. 2600’e X Trans bence güzel bir koltuk, hayırlı olsun.
Edit: bugün vivense sitesinde aldığım ürünü 2900 liraya gördüm. Görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Firmaya ürünü istemiyorum iade alın diye mail attım. Şimdi vivense'de fiyatlar tekrar yükselmiş.(belki ben rapido'ya mail atınca yükseltildi belki de site kendi hatalı fiyat yayınlamıştı hadi günahlarını almayayım)
Sanki tüketici alenen aldatılıyor gibi bir hisse kapıldım.
Koltuk bakarken çok dikkatli olun. Bu sektörde anlaşılan kar marjları epeyce yüksek. Benim şahsen canım sıkıldı bu işe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 17 Mart 2021; 19:0:5 >_____________________________ -
@Buİnsansa Merhaba ben de aynı koltuktan satın aldım gittigidiyor üzerinden. Umarım memnun kalırız. Bu arada ürün n11 rapido mağzasında resmi olarak 949tl den satılıyor.
https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/rapido-fileli-calisma-koltugu-bej-P455983205
_____________________________ -
Umarım memnun kalırız hocam dediğiniz gibi, açıkçası ben bu fiyata alınabilecek en iyi koltuğu aldığımızı düşünüyorum.
Eğer kafa ve bel desteği de ayarlansa çok güzel olur ama öyle hali 2k'dan satılıyor tabii.
urun.n11.com
Rapido Fileli, Başlıklı Ergonomik Yönetici Koltuğu D227 B Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/rapido-fileli-baslikli-ergonomik-yonetici-koltugu-d227-b-P85238089
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar ürünleriniz gelince yorumlarınızı bekliyoruz, bizim gibi arayışta olanlar için bilgi vermesi açısından. :)
Ben fabrikayı da aradım bayiden yüksek fiyat verdiler. Aradığım tüm bayiler daha düşük fiyat verdi.Benim tavsiyem rapidonun sitesinde bayilerimiz var bulunduğunuz ildeki bayileri arayıp fiyat isteyin eğer geç kalmadıysanız
İade alın diye mail attım fatura yollayan kişiye. Eve gelirse de teslim almamayı düşünüyorum.
Markadan biraz soğudum ama bilemiyorum artık belki yine diğer bayilerine sorarım belki de hiç almam. -
Hocam hepsiburada, n11 gibi aracı siteler satıcılardan %9-%16 arası kategoriye göre komisyon alıyorlar. Doğal olarak fiyat yükseldikçe komisyon uçuyor. Bayiler ürünleri özellikle bu zam çılgınlığı olmadan çektiyse, Elinde varsa ve pandemi dönemimdeki nakit ihtiyacını hesaba katarsak uygun fiyatlara kendi satış sitelerinden veya mağazalarından satıyorlar. Fırsatınız varsa direkt yetkili bayilerden alın. -
Gelen ürünü teslim almayıp alternatiflere bakmaya devam edeceğim hocam siz de haklısınız.
Bana güzel ders oldu. :) -
Hocam 1 buçuk sene önce bürosit banzai 2 görüp araştırmıştım. Çok güzel koltuk ama 2k verilmez demiştim. Pandemi patlayıp evden çalışma artınca buna bağlı olarak talep patlad. Bir de dolar kuru yukarı hareketlenince tüm firmalar çok afedersiniz kazıkları sivriltip müşteri memnumiyetini düşünerek yağ sürmeye başladılar. Bugün söz konusu koltuk internetre 4,5-5k bandında giriyor. Keşke evi arabayı satıp koltuğa yatırsaydım diyorum :) ha aynı firmanın farklı ürününü kullanıyorum ve çok memnunum. Yine pahalıya almak durumda kaldım. Maalesef memlekette durum bu. -
Bu koltuk nasıldır var mı bir bilgisi olan ? Bu fiyatlara başka önerileriniz varsa onları da alabilirim, rahat ve konforlu olsun gerisi önemli değil, bel fıtığımız var malum :)
ofisel
XPrime Zeus V2 Oyuncu Koltuğu Kırmızıhttps://ofisel.com/oyuncu-koltuklari/30383-xprime-zeus-v2-oyuncu-koltugu-kirmizi.html
-
Ben tekrar yazayım. İstanbul'da olup bütçesi az olanlar şuraya gidip bir baksınlar derim. Ben gidip başka modeller var mı diye bakacağım ama henüz kısmet olmadı. Temiz bir ürünü iyi fiyata bulursam alırım.
Hocam gg den alirken ekstra %4 indirim nasil oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhendizz
Hocam gg den alirken ekstra %4 indirim nasil oluyorEdit: Pardon yanlış konuyu attım. Bu arkadaşın forum konusu, yüzde 4 yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 18 Mart 2021; 21:35:42 >_____________________________ -
https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yönetici-koltuğu
Bu koltuğu kullanan var aramızda? Tavsiye eder misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ecayirli
https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yönetici-koltuğu
Bu koltuğu kullanan var aramızda? Tavsiye eder misiniz?Ben Rapido'yla bunun arasında kalmıştım. Alttaki Rapido'yu aldım ama aklımda hala iptal edip Seduna mı alsam diye soru işaretleri var.
https://www.koctas.com.tr/mobilya/ofis-koltugu-ve-sandalyeler/c/109004
Seduna'nın artıları: Oturma alanı geniş ve rahat gözüküyor, boyun ve kol destekleri yukarı aşağı oynatılabiliyor.
Seduna'nın eksileri: Bel desteği çok zayıf gözüküyor, hepsiburadada yazan yorumlara göre koltuk çok gıcırdıyormuş.
Rapido'nun artıları: Bel desteği çok sağlam duruyor ve file değil kumaş yastık tarzında. Boyun desteği yine aynı şekilde file değil yastık tarzında, çok rahat olduğunu yazmışlar.
Rapido'nun eksileri: Kol ve boyun desteklerinde yükseklik ayarı yok.
- Dayanıklı
- Kafa desteği vasat (Boy 1.80 için)
- Oturma minderi çok sert
- Bence ederi 600-700 lira civarı
_____________________________ İmza? -
Yarın koctasa gidip rapidoyu da bir test etmek istiyorum açıkçası. "Aradaki fiyat farkına değer mi?" sorusuna sedunayı test edemediğim için cavap veremiyorum. 185 cm 80 kg boyutlarında biriyim. 1000tl'ye kadar çok fazla tercih edilebilecek model de bulamadım. Kararsız kaldım baya.
Bu arada işyerinde verdikleri koltuk çok rahat olduğu için de minderini beğenmemiş olabilirim, daha ucuz olanların minderi daha da kötü olabilir denemek lazım.
_____________________________ İmza?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X