Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.699
Cevap
541
Favori
1.196.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Decofis arvo s almistim ama cok begenmedim. Benim 8-9 yillik celikel porcshe makam koltugun mekanizmasi oynuyordu mail atip 125 liraya yeni mekanizma aldim. 24 dn 55x60x12 cm de sungeri de 128 liraya aldim. Suan memnunum ama kolcaklari asagida kaldi biraz daha yukseltmem lazim. En sonunda kendim bi tane koltuk uretecegim piyasada neden duzgun bir calisma koltugu yok anlamiyorum.

Bu arada yumusakligi tam istedigim gibi oldu.biraz daha incesi de alinabilirmis ama zamanla coker muhtemelen.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 13 Mart 2021; 2:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• decofis arvo t alarak ben de sureci sonlandirdim. yukseklik ayarinin dusuk oldugunu dusunsem de yeni masa yaptiracagim icin geldiginde deneyerek masamin olcusunu ona gore cizim yaparak belirleyecegim. kullaninca yorumlarimi paylasacagim mutlaka.

Markus ve Jarv. baştan bana uymadı. Hareketli kolçaklar yok ve Jarv’ın oturma alanı gerçekten kısa. Oturak kısmını ileri alabiliyorsun ama normal oturak kadar yine olmuyor. Markus burada kurtarır aslında bir hareketli kolçak bir bel boyun desteği ekleseler hiç tereddüt etmeden alınır.

Casella’nın fena olmayan modelleri var ama kendi mağazasının 2100 dediği bir modeline bir başka aynı sandalyeyi satan dükkan 1600 fiyat verdi. Relax galiba o model. Bu arada işin ilginci çok sayıda mağaza kartla alırsan %8 KDV ilave ederiz diyorlar. Şaşırdım biraz. Faturasız ürün işi mobilyada demekki yaygın.

Nurus harika idi. Me too plastik ayakla 5100’e bırakırız dediler. Taksit filan yok tabii. Krom ayakta 5500’ü buluyor. En ideal kombinasyon bunda idi. Ayar bakımından her şey var oturak kısmı çok rahat ve havadar hissettirdi. Uzun yıllar evden çalışacağımı bilsem borç harç yine bu modeli alırdım.

Rapido’yu da ismini vermek istemediğim bir mağazada denedim. Arkadaşın 5000’e yakın fiyat verdiği sandalyeyi daha önce HB üstünde 3600 civarına görünce yine bir kazıklanıyor muyum hissiyatı yaşadım. Ama rahat ettiğim sandalyeleri vardı açıkçası.

Bürosit File 9 fena değildi ancak bel desteği olmadığından pek iyi hissetmedim. Mekanizması da tek noktadan yatıyordu. Banzai her şeyin doğru yapıldığı koltuk gibi ancak 4 küsür fiyat verdiler. Shadow ise boyun desteğinin omuz seviyesinde kalmasıyla benim için listeden çıktı ki boyum da 1.70 civarında kalıyor. O da 4000 civarına satılıyor.

Araştırmalarım sürecek ama Rapido A One isimli koltuk kafama yattı gibi. HB’deki fiyattan belki alıp geçebilirim.

Gezme ve araştırma tecrübelerim sonucunda şunu anladım: senkron mekanizma denen şey rahatlık artırıyor. Bazı koltuklarda koltuğun komple kendisi bazılarında ise sadece sırtı yaylanıyor. Bunlardaki konfor ile ikisini beraber yapan yanı senkron hareket edenin rahatlığı arasında fark var. Bel desteği ve hareketli kolçakta önemli bence. Bazı koltuklarda bu destek varla yok gibiyken bazılarında cidden güzel hissettirdi. Kolçakların ileri geri sağa sola gitmesi ve genişliği filan bunlar ikinci planda kalıyor. Koltuk tabanının ileri geri gittiği modeller de baldır desteği açısından hoşuma gitti ama şart değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 13 Mart 2021; 20:56:26 >

• 5 ay önce decofis melodi almıştım. yorumları okuduğumda pek çok kişi memnun olsa da ben memnun değilim. sanki yaslandığımız yer çok gerideymiş gibi geliyor bana. yani dik oturmak istesen birkaç dakika sonra kendini yayılmış buluyorsun, umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. arkaya minder falan koyunca da belim iyi oluyor fakat sırt ve boyuna doğru olan kısım boşlukta kalıyor. bir de oturulan yer çok mu geniş acaba. ne yapabilirim de verimli kullanabilirim bi fikir yürütemedim yardımcı olacak olan var mı

https://www.koctas.com.tr/mobilya/ofis-koltugu-ve-sandalyeler/c/109004

Rapido fileli yönetici koltuğu RP 5710 diye geçiyor. Hem marka güven verdi, rapido'nun koltukları hep 1500 2000 liraya satılıyor. Hem de kim olduğu belli olmayan zart zurt mobilya adlı satıcılardan daha iyidir koçtaş diye düşündüm...

Bunun dışında seduna thunder pro da alabilirim ama sağlamlığı konusunda endişelerim var...

Çünkü bu modeli aradım firma sitesinde bulamadım. Bulamadığım gibi aynı modeli satan farklı markalar adı altında satan firmalar da görünce içime kurt düştü iptal ettim. Birebir görebiliyorsanız deneyip alın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Arkadaşlar şu koltuk alınır mı?

https://www.koctas.com.tr/mobilya/ofis-koltugu-ve-sandalyeler/c/109004

Rapido fileli yönetici koltuğu RP 5710 diye geçiyor. Hem marka güven verdi, rapido'nun koltukları hep 1500 2000 liraya satılıyor. Hem de kim olduğu belli olmayan zart zurt mobilya adlı satıcılardan daha iyidir koçtaş diye düşündüm...

Bunun dışında seduna thunder pro da alabilirim ama sağlamlığı konusunda endişelerim var...

Ürün adı: Rapido Fileli Yönetici Koltuğu RP 5710 S

Satıcı: Koçtaş/GittiGidiyor

Link:
    gittigidiyor
    Rapido Fileli Yönetici Koltuğu RP 5710 S Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/rapido-fileli-yonetici-koltugu-rp-5710-s_pdp_645753827

Ürün Koçtaşta şuan 700 lira ama ben yine koçtaş satıcısından gittigidiyor üzerinden 579 liraya aldım.

Gelince incelemeye dair bişeyler yazarım çünkü konuda daha önce soranlar olmuş.

(Vivense'de bej rengi var ama fiyatı 789 lira
    türkiye'nin mobilya mağazası
    RAPİDO FİLELİ ÇALIŞMA KOLTUĞU -BEJ FİYATI - Vivense
    https://www.vivense.com/rapido-fileli-calisma-koltugu--bej-modeli.html
    )

Garantipay ile ödeyince size özel 25 lira, gitti gidiyor garanti pay ödemesine özel 50 lira, ve forumdan referans linkiyle satın alınca %4 IBAN'a ödeme yapan bir arkadaşın yardımıyla toplamda 102 lira indirim olmuş oldu. Zaten şuan gittigidiyor'da sepette %8 indirim kampanyası da var, onu da ekleyince Koçtaş'tan 130 lira ucuza gelmiş oldu.

Açıkçası marka güvenilir olduğu için aldım. Kafa kısmındaki destek sabit görünüyor, kollar aşağı yukarı hareket edebiliyormuş, 20 derece geriye yaslanılabiliyormuş, bel desteği konusunda hiç bir fikrim yok. Umarım üzmez.

Kağıt üstünde çok harika şeyler vaat ediyor diyemem. Ancak 579 lira gibi bir paraya bu kadar olur. Zaten hepsiburada'da vs. en dandik, markası belirsiz ürünler bile 450-500 liradan başlıyor.

Edit: Firma dönüş yaptı, koçtaş için özel çıkardıkları bir modelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 17 Mart 2021; 14:5:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UglyOwl

Hocam ben bu koltuğu sipariş edip sonra bana ulaşmadan iptal etmiştim.

Çünkü bu modeli aradım firma sitesinde bulamadım. Bulamadığım gibi aynı modeli satan farklı markalar adı altında satan firmalar da görünce içime kurt düştü iptal ettim. Birebir görebiliyorsanız deneyip alın hocam.

Üstte alımla ilgili açıklama yaptım istersen okuyabilirsin. Her halde ürünün modeli çok eski diye kendi sitelerinden kaldırmışlar. Ben de göremedim. Ancak satıcı koçtaş olduğu için taklit ürün vs. olacağını sanmıyorum. Gerekirse firmaya bir mail atıp araştırırım. Baya kuponlarla, banka kampanyalarıyla falan uyguna geliyor aklınızda olsun.

Edit: Firmaya mail attım, dönerlerse tekrar editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 16 Mart 2021; 17:19:51 >
    Bilgilendirme çok iyi olmuş. En azından bilgi geldiğinde bundan sonra alacak arkadaşlara yol gösterici olacaktır. Rapido sağlam ürünleri olan bir firmaydı. Ben alırken araştırmıştım. Gelince deneyimlerinizi de paylaşırsanız severek okurum. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bugün epey bir mağaza gezdim. Ikea Jarvjalet, Markus,Nurus me too, Bürosit Banzai, File 9 ve Shadow, Casella’nın muhtelif modelleri ve Rapido’nun iki modelini denedim. Bürotime’a da uğradım.

Markus ve Jarv. baştan bana uymadı. Hareketli kolçaklar yok ve Jarv’ın oturma alanı gerçekten kısa. Oturak kısmını ileri alabiliyorsun ama normal oturak kadar yine olmuyor. Markus burada kurtarır aslında bir hareketli kolçak bir bel boyun desteği ekleseler hiç tereddüt etmeden alınır.

Casella’nın fena olmayan modelleri var ama kendi mağazasının 2100 dediği bir modeline bir başka aynı sandalyeyi satan dükkan 1600 fiyat verdi. Relax galiba o model. Bu arada işin ilginci çok sayıda mağaza kartla alırsan %8 KDV ilave ederiz diyorlar. Şaşırdım biraz. Faturasız ürün işi mobilyada demekki yaygın.

Nurus harika idi. Me too plastik ayakla 5100’e bırakırız dediler. Taksit filan yok tabii. Krom ayakta 5500’ü buluyor. En ideal kombinasyon bunda idi. Ayar bakımından her şey var oturak kısmı çok rahat ve havadar hissettirdi. Uzun yıllar evden çalışacağımı bilsem borç harç yine bu modeli alırdım.

Rapido’yu da ismini vermek istemediğim bir mağazada denedim. Arkadaşın 5000’e yakın fiyat verdiği sandalyeyi daha önce HB üstünde 3600 civarına görünce yine bir kazıklanıyor muyum hissiyatı yaşadım. Ama rahat ettiğim sandalyeleri vardı açıkçası.

Bürosit File 9 fena değildi ancak bel desteği olmadığından pek iyi hissetmedim. Mekanizması da tek noktadan yatıyordu. Banzai her şeyin doğru yapıldığı koltuk gibi ancak 4 küsür fiyat verdiler. Shadow ise boyun desteğinin omuz seviyesinde kalmasıyla benim için listeden çıktı ki boyum da 1.70 civarında kalıyor. O da 4000 civarına satılıyor.

Araştırmalarım sürecek ama Rapido A One isimli koltuk kafama yattı gibi. HB’deki fiyattan belki alıp geçebilirim.

Gezme ve araştırma tecrübelerim sonucunda şunu anladım: senkron mekanizma denen şey rahatlık artırıyor. Bazı koltuklarda koltuğun komple kendisi bazılarında ise sadece sırtı yaylanıyor. Bunlardaki konfor ile ikisini beraber yapan yanı senkron hareket edenin rahatlığı arasında fark var. Bel desteği ve hareketli kolçakta önemli bence. Bazı koltuklarda bu destek varla yok gibiyken bazılarında cidden güzel hissettirdi. Kolçakların ileri geri sağa sola gitmesi ve genişliği filan bunlar ikinci planda kalıyor. Koltuk tabanının ileri geri gittiği modeller de baldır desteği açısından hoşuma gitti ama şart değil bence.

Arayışımı Rapido'nun bir modelini alarak sonlandırdım. https://www.hepsiburada.com/rapido-baslikli-ergonomik-calisma-koltugu-p-hbv00000t8mhu

Henüz kargoya verilmedi.

Teslim alıp kullanmaya başlayınca deneyimlerimden bahsederim.

• Bacala kullanıcısına yanıt

Ben dün o firmadan rapidonun x-trans model koltuğunu sipariş geçtim fabrikada üretilip gönderilecek. Telefonla görüşüp sipariş verdim. Çok fazla bilgi sahibi değilim ama satış departmanından suna hanım ile görüştüm yardımcı oldu kendisi.izlenimim olumlu

Hocam hayırlı olsun. bende rapido sipariş ettim x-trans modelini. Hepsiburada dan aldıysan rapido satıcısı mağazaları da bi fiyat sor istersen daha uyguna bulabilirsin. Ben internette 3500 olan ürünü 2660 a aldım bayiden

500 TL'ye sırtı fileli, metal ayaklı ve boyun destekli bir modelleri var hocam vitrinde gördüm de sanırım hemen değilse bile yakın zamanda onu alacağım. Diğer markalarda saçma bir fiyatlandırma var. O yüzden sordum, şimdiye kadarki deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, eşim sırf tipinden dolayı oyuncu koltuğu alayım dedi. Ama araştırmalarım sonucu sadece adı para ediyormuş. Detaylı bir arama ve deneme fırsatım oldu. İkea gibi yerlerde fileli denemeye başladım ve rahat olduğunu hissettim.

Linkteniürünü trendyolda gördüm yorumları çok güzel, öok alışveriş var ve geri dönüşleri harika. Gel gelelim fileliler gerçekten rahatmı yoksa standartlarsan bir farkı ylokmu? Ona göre ürünü alacağım.

Nette ve mağazalarda baktığıma göre bunun full ayaklarda dshil metalmiş.

Ayrıca firmaya derdimi anlattım bunuda önerdi
    magaza.dagofis.com
    DağOfis Kampala Fileli Müdür Koltuğu Krom Alt Takım ve Tekerlekli | Ofis Çalışma Koltuğu | Müdür Yönetici Koltuğu
    https://magaza.dagofis.com/dagofis-kampala-fileli-mudur-koltugu-krom-alt-takim-ve-tekerlekli-ofis-calisma-koltugu-mudur-yonetici-koltugu-urun13.html

Trendyol linki

Özetle alayım mı:)

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Ürün elinize ulaştığında bel desteği ile ilgili bir değerlendirme yapabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.