Nereden kaça aldınız ? |
_____________________________ |
Nereden kaça aldınız ? |
|
Hangi mağaza hocam? Rapido ürünlerini satan denenebilecek bir yer var mıdır acaba? Aklımda d227 modeli var da. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 13 Mart 2021; 20:56:26 > |
5 ay önce decofis melodi almıştım. yorumları okuduğumda pek çok kişi memnun olsa da ben memnun değilim. sanki yaslandığımız yer çok gerideymiş gibi geliyor bana. yani dik oturmak istesen birkaç dakika sonra kendini yayılmış buluyorsun, umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. arkaya minder falan koyunca da belim iyi oluyor fakat sırt ve boyuna doğru olan kısım boşlukta kalıyor. bir de oturulan yer çok mu geniş acaba. ne yapabilirim de verimli kullanabilirim bi fikir yürütemedim yardımcı olacak olan var mı |
Arkadaşlar şu koltuk alınır mı? https://www.koctas.com.tr/mobilya/ofis-koltugu-ve-sandalyeler/c/109004 Rapido fileli yönetici koltuğu RP 5710 diye geçiyor. Hem marka güven verdi, rapido'nun koltukları hep 1500 2000 liraya satılıyor. Hem de kim olduğu belli olmayan zart zurt mobilya adlı satıcılardan daha iyidir koçtaş diye düşündüm... Bunun dışında seduna thunder pro da alabilirim ama sağlamlığı konusunda endişelerim var... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 17 Mart 2021; 14:5:37 > |
Üstte alımla ilgili açıklama yaptım istersen okuyabilirsin. Her halde ürünün modeli çok eski diye kendi sitelerinden kaldırmışlar. Ben de göremedim. Ancak satıcı koçtaş olduğu için taklit ürün vs. olacağını sanmıyorum. Gerekirse firmaya bir mail atıp araştırırım. Baya kuponlarla, banka kampanyalarıyla falan uyguna geliyor aklınızda olsun. Edit: Firmaya mail attım, dönerlerse tekrar editlerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 16 Mart 2021; 17:19:51 > |
Arayışımı Rapido'nun bir modelini alarak sonlandırdım. https://www.hepsiburada.com/rapido-baslikli-ergonomik-calisma-koltugu-p-hbv00000t8mhu Henüz kargoya verilmedi. Teslim alıp kullanmaya başlayınca deneyimlerimden bahsederim. |
Ben dün o firmadan rapidonun x-trans model koltuğunu sipariş geçtim fabrikada üretilip gönderilecek. Telefonla görüşüp sipariş verdim. Çok fazla bilgi sahibi değilim ama satış departmanından suna hanım ile görüştüm yardımcı oldu kendisi.izlenimim olumlu |
Hocam hayırlı olsun. bende rapido sipariş ettim x-trans modelini. Hepsiburada dan aldıysan rapido satıcısı mağazaları da bi fiyat sor istersen daha uyguna bulabilirsin. Ben internette 3500 olan ürünü 2660 a aldım bayiden |
500 TL'ye sırtı fileli, metal ayaklı ve boyun destekli bir modelleri var hocam vitrinde gördüm de sanırım hemen değilse bile yakın zamanda onu alacağım. Diğer markalarda saçma bir fiyatlandırma var. O yüzden sordum, şimdiye kadarki deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. |
|
|