Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.591
Cevap
0
Favori
164.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç olumlu özellik daha yazayım rakip senden daha çok korkuyor ve doğal olarak daha çok faul yapıp topu sık sık taca atarak pozisyonu uzaklaştırıyor, eskiden olsa sen yüklenirken imkansız birkaç pas ile kontrataktan gol bile yerdin
  • oyunun neyini beğenmiyorsunuz yaa. paslar, şutlar adam geçmeler...hepsi değişmiş ve daha gerçekçi olmuş. ben çok memnunum. en azından pes 2010dan daha iyi ve geliştirmişler. henüz demo sürümü ve bazı hatalar var, bulanlar diyor yani, ben daha hata bulmadım hiç. ama gerçekten güzel olmuş, tabi eksikleri de var

Orijinalden alıntı: f!akarto

quote:

Orijinalden alıntı: tmacalper

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)

Arkadaşlar "Disk Alanı Yetersiz" adında bi sorunum var.Çözemedim hala 3 diskede yüklemeyi denedim ama olmadı.Yardımcı olursanız sevinirim.
    C diskinde yer açman lazım GEREKEN kadar.O zaman hallolur.Diğer disklerde sorun yok

Oyunlar için F ve D yi kullanıyorum onlar için bi çözüm yok mu peki ?

• demoyu en hızlı nerden indirebilirim arkadaşlar link verebilir mi biri?? tor-rent yoluyla varsa pm den diğer linkleri alıntı yoluyla yazan olabilirse sevinirim..

Orijinalden alıntı: sirkumsali

oyunun neyini beğenmiyorsunuz yaa. paslar, şutlar adam geçmeler...hepsi değişmiş ve daha gerçekçi olmuş. ben çok memnunum. en azından pes 2010dan daha iyi ve geliştirmişler. henüz demo sürümü ve bazı hatalar var, bulanlar diyor yani, ben daha hata bulmadım hiç. ama gerçekten güzel olmuş, tabi eksikleri de var

Pes2010dan güzel olmuş ama dediğin gibi bazı açıkları var bu açıklarda oyunu aşırı derecede etkiliyor tam sürümünde düzeleceğini sanmıyorum geçen sene demo ile tam sürüm birebirdi hiçbir düzelme olmamıştı
  • Ramos anlaşılan çok tuvaleti gelmiş maç başladı hala eller apışığında(frikik sonrası:))

• Fifa fanları basmış gene konuyu. Akşam 3 maç yapabilmiştim. Başka maçlar yapalım bakalım neler olacak.

Orijinalden alıntı: Eren Taner

demoyu en hızlı nerden indirebilirim arkadaşlar link verebilir mi biri?? tor-rent yoluyla varsa pm den diğer linkleri alıntı yoluyla yazan olabilirse sevinirim..

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Beyler İspanya ve Japonya ile demoda oynayabilirsiniz.Konami oyun içine koymuş ama seçenekler kapalı.Adamlar açmışlar yama ile.Ayrıca demo zamanını ve kamera açılarını değiştiren bir araçta yayınlandı.Tümünü aşağıdan indirebilirsiniz.

http://www.pesfootball.com/forum/pes-2011-yamalari-dosyalar/pes2011-demo-yamalari-t8924.0.html

Saçmalığa bak illa ki üye olacaz
    @Tolga*
    Demo'da zaten spiker yok. Full sürüm'de dediğin olur mu bilemem tabi.

Yok 2009 ve 2010 da kalecilerin isimlerini söylemiyodu kıl oluyodum.

• Pek beğenmedim açıkçası ya.Tabi ki tam sürümünü beklemek gerekir ama demoyu yaklaşık yarım saattir oynuyorum ve pek hoş gelmedi bana.

Orijinalden alıntı: utku191

Ramos anlaşılan çok tuvaleti gelmiş maç başladı hala eller apışığında(frikik sonrası:))

ispanya milli takımını nasıl açtın bilgilendirirsen sevinirm

• işte sabahtan beri oynayıpta ısrarla aradığım bug sonunda bizlerle

yahu 2010 da bu buglardan çok vardı rakibin ayağından bizim adamın ayağının geçmesimi dersin(tam anlatamadım ama anladınız)

kalecinin ellerinden topun geçmsimi dersin

bu bugları düzeltmek bu kadar zormu ya yani o top hakemin ayağından sekse yön değiştirse yada dursa ne hoş olur ufak bir ayrıntı ama oyunun geneline yayıldığı düşünülürse(yukarda yazdığım 2010 daki buglar gibi) oyun çekilmez olur zaten yine 2010 dan nefret ettiğim hakemlerin her pozisyona düdük çalma durumu bundada var oyunu çekilmez kılıyo ya top almaya çalışmaya korkuyosun

neyse işte resim zaten top taca yuvarlanırken hissettim böyle bişey olacağını tamda hakemin üzerine gidiyodu top

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Eylül 2010; 15:41:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_isi

quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Ramos anlaşılan çok tuvaleti gelmiş maç başladı hala eller apışığında(frikik sonrası:))

ispanya milli takımını nasıl açtın bilgilendirirsen sevinirm

yukarda da bahsedildi. şöyle bi dosya varhttp://uplo*ading.com/files/467d1c77/PES2011_pes_hio.rar/ (* sil)

bunu indirdiken sonra demo klasorunun icine at exe ye tıkla oynamak istedigim tkaımların sayısını sırayla yaz entera bas kendiliginden aciliyor:)yardım edebildiysem sevindim

• Oyun genel olarak güzel fakat bir iki şey söylemek istiyorum.
    * Oyun hızı +1 deyken en doğal hızında oynanıyor.
    * Çalım atma olayı 2. analog ile yapılıyor sanırım. Hiç kullanışlı gelmedi. Eskisi gibi R1R2 - L1 L2 tuşlarıyla olmasını isterim. Umarım bunun bir çaresi çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 15 Eylül 2010; 15:57:37 >

• Tekrar Ekliyorum. YUkarda ekledim görmeyenler var.

Bu yama ile, Japonya ve İspanya oyuna ekleniyor.

Açıklaması: Rar içinden çıkan pes_hioi.exe dosyasını C:/program files/konami/Pro evolution soccer 2011 demo klasörüne atın.Dosyayı çaıştırın.takım nolarını sırasıyla seçip bir tuşa basın oyun gircek ve o takımlar ile oynıcaksınız.

http://hotfile.com/dl/69494867/5fc5545/PES2011_pes_hio.rar.html

Ayrıca @Eren Taner
    http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe

IDM ile çekersen maksimum hızda çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Eylül 2010; 15:44:10 >

• Beyler yardım bekliyorum Sistem hatası diyor Program d3dx9_30.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin diyor 2 3 defa denedim olmuyor
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • oyuncuların mac oncesi performan ayarlarını değiştirebilcegimiz bişey cıkmadımı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.