GameRanger üzerinden FIFA 11 oynuyorum orjinal PES ve FIFAM olmadığı için arkadaşlar bir futbol oyunu bu kadar mı kötü olabilir yahu gollerin %98 i hep aynı tür ortadan gol olmuyor adam gibi... gollerin hepsi defansın arkasına ara pası atılacak defans oyuncuları zaten yetişemiyor hoop gol.. Hep aynı tür hiç mücadele adam gibi yok gerçekten çok kötü online olarak..
Fifa nın demosunu oynadım oyun pes 2011 den sonra berbat geldi bilgisayarı feci kasıyor halbuki pes 2011 2010 dan bile rahat çalışıyor.
SİZE BİR SORU SORACAM Türk milli takımıyla çıktıgım bazı maçların seromoni bölümünde diger milli takımların marşları okunuyoda bizim milli marşımız çalınmıyor..... Belki de ben yanlış görmüşümdür ilgilenenlere duyurulur.......
Arkasalar pes 11 de online sıralama macı yapmak ıstıyorum gırıyorum onlıne kısmınına hızlı mac dıyorum bı turlu karsıma oyunucu cıkarmıyor oyunucu bulunamadı dıyor ben nasıl yapıcam onlıne sıralama macı..??
artı birde mac lobisine girdigimde oradan herhangı bir yabancı lobiye girdigimde kasmalar yasanıyor lobi icersinde bu sizlerdede oluyormu ...??
Oyunla ilgili sıkıntılarım:
Manuel adam kaçırma yok (FIFA'da LB ile yapan. ben atağa kalkmışım mal winger duruyor taç çizgisinin orda)
Pas, şut, arapas tam olarak manuel değil. Hayır sen kendin ayarlıyorsun demeyin, değil, AI düzeltiyor. Denemek için orta yapılan bölgeden yüzünüzü ceza sahasına dönmeden orta tuşuna basın. Bu FIFA'da topu auta gönderir. PES'de orta yapıyor.
Kaleciler inanılmaz kötü
Kamera ayarı iyi değil. (X360'da kamera patch yok)
Hospitably ayarını kapatmayı bulamadım. Oyuna her girişte ayarları baştan yapıyorum şaka gibi.
ve taraftar sesi, korkunç kelimesi bile yetersiz. hay huy hay huy diye bütün maç gürültü yapıyorlar.
Ee niye bu kadar negatife rağmen oynamaya devam ediyorum. FIFA'da mıçtı bu sene de zorluyorum kendimi PES oynamaya ama bu noktalar can sıkıyor.
quote:
Oyunla ilgili sıkıntılarım:
Manuel adam kaçırma yok (FIFA'da LB ile yapan. ben atağa kalkmışım mal winger duruyor taç çizgisinin orda)
Evet öyle direk adam kaçırma olduğunu sanmıyorum arkadaşlar sanıyorum BAL modeunda L2 ile top istiyorlarmış ama tam bilemiyorum..Ben bu tür pozisyonlar için Player Support u 18 lerde tutuyorum o zaman oyuncular daha çok bindiriyorlar
quote:
Pas, şut, arapas tam olarak manuel değil. Hayır sen kendin ayarlıyorsun demeyin, değil, AI düzeltiyor. Denemek için orta yapılan bölgeden yüzünüzü ceza sahasına dönmeden orta tuşuna basın. Bu FIFA'da topu auta gönderir. PES'de orta yapıyor.
%100 olarak manuel pas için L2 + pas yapmanız gerekiyor..Onun dışında AI tabiki düzeltiyor..Ortalar zaten manuel değil, kimsede böyle birşey söylemedi. Tek tuş uzun orta, 2 kere üst üste kısa orta, 3 kez üst üste yerden kaleye sert orta, Tuş + R2 yaparsanız da kale içine bombeli olarak orta atar..
quote:
Kaleciler inanılmaz kötü
Kaleci ratingini etkileyen en önemli faktör sanıyorum "KALECİLİK BECERİLERİ" diye bir rating var o ne kadar yüksekse o kadar iyi oluyor diğer ratingler fasa fiso kalıyor..Casillas 95 mesela o yüzden Real zor gol yiyor :)
quote:
Kamera ayarı iyi değil. (X360'da kamera patch yok)
Evet rezalet..PC de herkes düzeltiyor..
quote:
Hospitably ayarını kapatmayı bulamadım. Oyuna her girişte ayarları baştan yapıyorum şaka gibi.
Hospitably ayarı ne tam olarak bilmiyorum ama sanıyorum PS3 te ayarları kaydettiğiniz gibi başlıyor oyun..
@Xanderian
Teşekkürler hocam cevaplar için.
İşte bu noktalar beni oyundan soğutuyor. her pası L2 ile yapmak zorunda kalma, ortaları ve şutları scriptsiz yapabilmek, istediğim her zaman adam kaçırabilme imkanı vs olmaması hoş değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
@Xanderian
İşte bu noktalar beni oyundan soğutuyor. her pası L2 ile yapmak zorunda kalma, ortaları ve şutları scriptsiz yapabilmek, istediğim her zaman adam kaçırabilme imkanı vs olmaması hoş değil.
Kardeş iyi diyorsun da o zaman git FİFA oyna. Ee o da iyi değil diyorsun. Ne emmeye ne gömmeye...
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
@Xanderian
Kardeş iyi diyorsun da o zaman git FİFA oyna. Ee o da iyi değil diyorsun. Ne emmeye ne gömmeye...
arkadaşlar pes 11 dmz hatası veriyor modemim airties yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar bu sene ne Pes ne de Fifa'dan tat alamadım ve tekrar 2011 almaya karar verdim. Online serverlar açık mı acaba? Açıksa çok oynayan var mıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme