Şimdi Ara

BC2 'de birbirimizi ekleyelim (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaBoB

tolga_casanova bc2 : ToLgAaAaA

Alıntıları Göster
    BC2 : aLPaSLaN07
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

BC2 : aLPaSLaN07

Alıntıları Göster
    Benim oyundamı sorun var ekledim diyor ama karşı tarafa yada bana onay gelmiyor bug mu var frends kısmında oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Benim oyundamı sorun var ekledim diyor ama karşı tarafa yada bana onay gelmiyor bug mu var frends kısmında oyunun?

evet bug var friendste, ikinizde online iseniz ekleniyor ancak. Gerçi onda da sorun çıkabiliyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathorn55

quote:

evet bug var friendste, ikinizde online iseniz ekleniyor ancak. Gerçi onda da sorun çıkabiliyor bazen

Alıntıları Göster
    Online olarak şimdi denedik ikimizde ekliyoruz eklendi diyor ama ikimizede onay falan gelmiyor eklemiyor defalarca denedik.

• quote:

Online olarak şimdi denedik ikimizde ekliyoruz eklendi diyor ama ikimizede onay falan gelmiyor eklemiyor defalarca denedik.

Alıntıları Göster
    Daha öncede yazmıştım konuya fazla ekleyen olmadı Oyunda ki ID : Chill Soul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Daha öncede yazmıştım konuya fazla ekleyen olmadı Oyunda ki ID : Chill Soul

Alıntıları Göster
    Benim liste 20 ye gelip dolduğu için artık ekleyemiyorum. Nerdeyse her açtığımda 2-3 tane arkadaş teklifi oluyor ama reddediyorum mecburen. Yamayı bekliyoruz liste düzeltilsin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Benim liste 20 ye gelip dolduğu için artık ekleyemiyorum. Nerdeyse her açtığımda 2-3 tane arkadaş teklifi oluyor ama reddediyorum mecburen. Yamayı bekliyoruz liste düzeltilsin diye.

Alıntıları Göster
    20 kişiden fazlası eklenmiyor demi?
  • ID: Lacrymosa (genelde medic takılırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

ID: Lacrymosa (genelde medic takılırım)
    Oynu sürekli rus ve killcam kapalı alman serverlerinde saglam ekledigim serverler var orda oynuyorum kill acık serverde oynıyamıyorum..
    Aksamları %80 online oluyorum bursadan oynamaktayım yas 27.Bende iyi oynarım akarım hoplarım zıplarım dıyen varsa ekliyeblir..
    SekerciBaba xfire kullanıyorum ordaki nick usubet sonucta yanlızlık allaha mahsus insanlar birbirleri ile birseyler paylastıkca hayattan zevk alırlar.
    Msn adresim minimis8385@hotmail.com takılmak istiyen varsa buyursun takılalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Oynu sürekli rus ve killcam kapalı alman serverlerinde saglam ekledigim serverler var orda oynuyorum kill acık serverde oynıyamıyorum..
    Aksamları %80 online oluyorum bursadan oynamaktayım yas 27.Bende iyi oynarım akarım hoplarım zıplarım dıyen varsa ekliyeblir..
    SekerciBaba xfire kullanıyorum ordaki nick usubet sonucta yanlızlık allaha mahsus insanlar birbirleri ile birseyler paylastıkca hayattan zevk alırlar.
    Msn adresim minimis8385@hotmail.com takılmak istiyen varsa buyursun takılalım...

Alıntıları Göster
    güncellendi

• Genelde (%70-80) medic takiliyorum. Doktor oldugumdan midir nedir severek de yapiyorum :D canı azalana medic paketi yollamaktan, yerde cansiz yatan takim arkadasimi defibrilatorle hayata döndürmekten inanilmaz keyif aliyorum. Devamli hareket halinde olmami gerektiriyor, hucum hattina olabildigince yakin olmaya calisiyorum. Kabak gibi açik alanda olenlere pek yardim edemiyorum, benim de olme riskim var. Gerektiginde catisiyorum, evelallah elimiz armut toplamiyor. Simdilik bu kadar, herkese iyi oyunlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Genelde (%70-80) medic takiliyorum. Doktor oldugumdan midir nedir severek de yapiyorum :D canı azalana medic paketi yollamaktan, yerde cansiz yatan takim arkadasimi defibrilatorle hayata döndürmekten inanilmaz keyif aliyorum. Devamli hareket halinde olmami gerektiriyor, hucum hattina olabildigince yakin olmaya calisiyorum. Kabak gibi açik alanda olenlere pek yardim edemiyorum, benim de olme riskim var. Gerektiginde catisiyorum, evelallah elimiz armut toplamiyor. Simdilik bu kadar, herkese iyi oyunlar. :)
    bende katılayım aranıza ekleyin , designR
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bende katılayım aranıza ekleyin , designR

Alıntıları Göster
    TrafalgaR
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

TrafalgaR

Alıntıları Göster
    C1lasuN-RobokoP
  • bende yeni katıldım oyundaki adım OtoburPirana
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

bende yeni katıldım oyundaki adım OtoburPirana
    Ben oyuna yeni katılmadım ama bu konuyu yeni gördüm, Matthew.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

up

Alıntıları Göster
    doberman(TR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

doberman(TR)

Alıntıları Göster
    OsiRistr
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

up

Alıntıları Göster
    Serserie isteyen ekleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

Serserie isteyen ekleyebilir.

Alıntıları Göster
    Oyun nickim : AzuRhymer
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.