Bildirim
God of War III Dynamic Theme HD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu tema ücretlimi ve hangi psn de bilen varmı? _____________________________ -
süpermiş ya, kratos'un gözler cayır cayır yanıyor mu bana mı öyle geliyor? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
süpermiş ya, kratos'un gözler cayır cayır yanıyor mu bana mı öyle geliyor?
Evet cayır cayır yanıyor.
Güzel temaymış gerçektende.
_____________________________ -
7-Eleven adlı bir gıda zincirinin kampanya dahilinde verdiği bir tema Kuzey Amerika'da. Ayrıca God of War III Collector's Edition alanlar da elde edebilirler. _____________________________ 
PSN: aeyds -
Nette yabancı bir sitede buldum, biri vermiş hesabının şifresini girdim dowloand diyince "An error accurred during install operation (80029780)" hatası veriyor... Araştırdım hesabını banladıkları için indirilmiyormuş neymiş...
Denemek isteyen için hesabın şifresi...
Enter email : dynamickratos@hotmail.com
Password : seveneleven711_____________________________
''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
(El Gazali) -
Nette Now Available for free on the Japanese PSN yazılmış, Japon PSN de ücretsizmiş sanırım... _____________________________
Asus Crosshair V Formula-Z // AMD FX X8 8350 @4.5 GHz // Cooler Master Hyper 212 EVO // ASUS HD7950 DirectCU II TOP V2 @1000/5500 MHz // Gskill RipjawsX 8GB DDR3 1600Mhz (2x4GB) // Kingston HyperX 120GB // Western Digital Caviar Black 1TB // Corsair Carbide 300R // Corsair Cx 80Plus 600W // ASUS DRW-24B5ST // Philips 227ELHA 22'' LED Monitör // Logitech S220 2 1 // Thermaltake Tt Esports Challenger // Thermaltake Tt Esports Black Element -
indiren oldumu japon psnden varsa bizde indirelim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostie
7-Eleven adlı bir gıda zincirinin kampanya dahilinde verdiği bir tema Kuzey Amerika'da. Ayrıca God of War III Collector's Edition alanlar da elde edebilirler.
bu 7elevenlar istanbulda ne modaydı eskiden ya_____________________________ Psn:glazzzer
Xboxlive:Gllazer -
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
quote:
Orijinalden alıntı: ghostie
7-Eleven adlı bir gıda zincirinin kampanya dahilinde verdiği bir tema Kuzey Amerika'da. Ayrıca God of War III Collector's Edition alanlar da elde edebilirler.
bu 7elevenlar istanbulda ne modaydı eskiden ya
evet eskiden çok vardı , şimdi çok azaldı sayısı ...Nedeni nedir acaba???_____________________________ SteamID : Efilyan
PSN : Efilyan -
quote:
Orijinalden alıntı: ovarinli
indiren oldumu japon psnden varsa bizde ****
hocam japon psn yi alt üst ettim böyle bi tema yok göremedim yada bilen biri varsa japon psn de hangi bölümde yazılar japonca olduğu için hiç bişey anlaşılmıyor bide şu japonların psn sinden nefret ediyorum bi site bukadarmı karman çorman olur yaa her şey birbirinin içine girmiş us psn ye bi girdim ohh bee dedim
_____________________________ -
Bu kadar mı, gözler mi yanıyor sadece? Bu mu yani? _____________________________ Knowledge Protects, Ignorance Endangers
LG 42LD750, PS3 80GB Fat, PSP-1000, Nintendo DS Lite Zelda Triforce Gold Edition, LG HT-503SH, Cowon F2, Sennheiser CX300, Sennheiser HD215, Logitech G5.
-
japon psn de yok arkadaşlar nerden indiririz bunu ?? _____________________________ -
beyler boşuna aramayın böyle bir tema yok çünkü yemişler sizi
_____________________________ PSN: darkmirror81 Xbox-Live : darkmirror360 -
oyuda ff 13 deki gibi theme çıkıyormu ?? _____________________________ Olacak İş Değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler