Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32923293329432953296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında sadece bu sezon değil,2-3 sezondur eksikler vardı.10 bölüm içinden 2-3 tane sağlam bölüm yapıyorlar gerisini uzatıyorlardı.Geçen sene bittiğinde dedim ki , bir çok şey havada kalacak buna eminim dedim.Çünkü 6 bölüm kaldı ellerinde ve anlatamayacaklardı ,aceleye getireceklerdi.Yani olay aslında şunu kim öldürdü şu neden tahta geçti falan da değil.

Ne NK ne de Bran düzgün anlatılmadı.Ne öncesi ne sonrası ne amaçları ..Mesela Bran için boş bir karakter çoğuna göre ..Ehem ben kuzgun oldum ben kuzgun oldum falan diye dolaşan biri bence.Ve halen ben biliyordum falan diyor ben bulurum Drogon'u diyor.Ya arkadaş bir git işine.🤣 Ben neden geldim sanıyorsunuz diyor.Jon Snow için sen tam olman gereken yerdeydin diyor.

Ya arkadaş nedir bunlar ? İçi boş laflar işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla yoruma gerek yok tam bir rezaletti. bitse de gitsek bişiler uydurup bitirelim şeklinde bitirdiler resmen

• Sizce finali yazarken şu sahneyi de düşünmüşler midir ? Ya da bu sahneyi çekerken böyle bir final yapabiliriz demişler midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

ortamdakilerin iq ları 2elin parmak sayısını geçmez.
    fake reaction videos.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    finalden daha çok etkiledi.
  • Jon
    son olarak daha kuzeye doğru gdiyirodu ama nöbetçilerden kimler kaldı şimdi ? Hatta oranın amacı kaldı mı ? Oradaki askerler ne amaçlar orada duracak artık ? Cezalarını çekmek için mi ?

• Bence senaristleri o kadar da suçlamamak gerekir. Bizim tembel yazar 2011'den beri 6. kitabı yazamamış. En büyük suç bence onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 21 Mayıs 2019; 17:4:24 >
  • Fake değil. O kanal dizinin 4. sezonundan beri çekiyor bu videoları. Öndeki sıra yıllardır aynı. Arkadakiler ise kanal ünlenince bar da ünlendiğinden giderek sayıları arttı. İnsanlar izlemek için gidiyor oraya. Tepkileri de normal. Youtube üzerinde bir sürü kanal var hepsi aynı. Klasik Amerikan dizi izleyicisi işte. Reddit'teki gibi değil herkes yani böyle bir profilde mevcut. Hatta biz burada gömüyoruz. Bir çok yerde de diziye gömülüyor. Ama dizinin gidişatından gerçekten de memnun olan ve finalden tatmin olan insanlar da var.

• bran madem biliyordu olacakları,

2. ejdarha ölmeyebilirdi,
    gri solucanının manitası ölmeyebilirdi,
    dani şehri yakmayabilirdi.

ya ben anlamadım yada bildiğin saçmalık, o çocuğun yerinde ben olsam herşeyi düzeltirdim arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 21 Mayıs 2019; 17:14:47 >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    OYUN BÖYÜK YİĞEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam takıldığın şey önemsiz. Adamlar dizide öyle bir yaptılar ki eğer

Bran gelip Jon'un kimliğini açıklamasa Dany belki delirmeyecekti.

En baştan

Tower of joy bölümünde neden geçmişe gidildi? Orası neden işlendi? Yani öteki üç gözlü kuzgun abinin amacı neydi? Durduk yere oraya gidildi. Sonra Bran kendi kendine tekrar gidip orayı çözdü. Dediğim gibi Jon'un kim olduğu ortaya çıkmasa belki bu olaylar olmayacaktı... Jon Night King'i öldüren kişi olsa ve finalde tahta çıkıyor olsa burası anlamlı olacaktı. Ama iki olayda olmadı. Eğer Bran geleceği görüyorsa olayların gidişatına bakarsak her şeyi tahta çıkmak için kendi planlamış gibi duruyor.

Yani boş ver takılma hocam.

• Güldük eğlendik yeter hadi 8. sezonu yayınlayın.
  • Aklıma geldikçe emeği geçenlere söveceğim artık, Gördüğüm en büyük fiyasko oldu, Lost hala en iyi benim için
  • Dizi son sezonda ne kadar hayalkırıklığı olsa da bitince bir boşluğa düştüm, üzüldüm bitmesine.

• finalin bekleneni verememesi diziyi kotu yapmiyor. Gelmis gecmis en fenomen Dizi GAME OF THRONES'dir ..Boyle Epic biz dizi dahada gelmez hic bosuna umitlenmeyin LOTR dizisi GOT'un tirnagi olamaz.

yahu az mi Epic sahne izledik ? Az mi yuuh oha dedirten sahneler izledik ? Az mi Ağzımızı acik birakan sahneler izledik ?

acilis introsu her seferinde tuyleri diken diken ediyor muzikleride efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Mayıs 2019; 18:6:38 >

• Ekşi'de gördüm izlerken ben de düşünmüştüm.

Şimdi bu Bran denilen High Tower'dan düşünce ölen ve yerine geçen Yossi Bran her şeyi biliyor, görüyor gibi takılıyor ama neden bu katliamları falan kimseye söylemedi ?? Kral olacağını biliyorsun, Night King'i yeneceğinizi biliyorsunuz rahat rahat takılıyorsun peki Deni'nin şehri yakacağını bilmiyor muydun ? Bunları bilip düzeni değiştirmek için sustu diyenler o zaman diğerlerinden ne farkı kalıyor bu mimiksiz arkadaşın ?

Sinirlendim bak yine tahtın tek hak edeni Night King veya Cersei bu böyle biline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Mayıs 2019; 18:29:54 >
  • Dizinin ilk sahnesinde ki gibi bitmesi hoş detaydı bir de Jon snow un ghostla buluşması, şu diziyi ilk başladığı bu kadar popüler olmadığı zaman izlemeye başlayan biri olarak 8 senenin resmen bu senaristler enayi yerine koydu bizi

• Tritlum kullanıcısına yanıt

orda branın bir suçu yokki, kim olsa kimliğini söylerdi karşısındakine. ona bakarsan burdaki problem sansanın iş güzarlık yapması, adam sana diyorki kimseye söyleme, sende söz veriyorsun sonra gidip tyriona söylüyorsun.

dani nin sapıtmasındaki asıl sebebin bu olduğunu düşünmüyorum ayrıca, jon tahtı istemediğini söyledi, kimsede onu zorla o tahta oturtamazdı.

bana göre:
    dani "onlar benim evlatlarım" dediği 2 canlıyı kaybetti

missandei nin ölmesi var, kısaca en yakın arkadaşlarından. bu kız ölmeden önce şehri yak dedi zaten, son isteği buydu.

jorah...

bana göre kadın PTSD moduna girdi. o taht da onun hakkıydı 8 sezondur çektiğini düşünürsek.

kitapları okumadım diziye göre yorum yapıyorum, belkide çok iyimser düşünüyorum bilmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 32923293329432953296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.