Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitaplar yine aynı olacak bence fazla beklentiye girmeyin. Çünkü dizi/sinema ve kitap bambaşka olaylar.

Kitap final yapmış olsa ve Jon ile Dany'nin sonlarını bilsek bu ne saçmalık diyebilirdik yine. Ama kitabı severek okurduk çünkü her sayfada ayrı hikaye anlatılıyor, çok fazla karakter ve alt metin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı ya da mantıksız kendi görüşlerimi belirtmek isterim. Her şeye rağmen Bran'in tahta geçmesi saçma değil. Getiriliş biçimi aşırı saçma. Sonuçta birkaç yıldır göze sokulan en önemli olaylardan birisi üç gözlü kuzgun. Böyle bir güç tahtta olabilir evet. Ama dizi o kadar saçma bir şekilde sundu ki bunu. Özellikle Bran'in tahta geçmek isteyip istemediği sorulduğunda "bunca yolu boşuna mı geldim xd" şeklinde cevap vermesi.. Onu geçtim Jon Snow'un Targaryen olması bize ne kattı? Duvar neden hala var ? Duvarı kim nasıl yediden inşa etti ? Geçen haftaya kadar bir şekilde savunuyordum ilanları ama bu final bölümü ile savunulacak tek kısım geçmiş yıllar ve bütçeye dayalı prodüksiyon. Son bölümde sevindiğim olaylar sadece Sam'in sonunda baş üstat olması ve Arya'nın Westeros'un batısına gitmesi. Ki gittiği Batı'yı biz görebilecek miyiz başka yapımlarda onu da bilmiyorum.

• Bu dizinin 1. Bolumunu nerde bulabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Jon aslında kim olduğunu Daenerys'e anlatmasaydı, hatta ona söylemiş olsa bile Sansa'ya söylemeseydi final nasıl olurdu sizce.
  • Demek istediğim yazar olan şişko herif bu kurguyu ve kitap ile olayın bittiğini düşünemedi. Sonunu söyledi bunlara ama kimse insanların epik sahneler, kahramanlık hikayeleri beklediğini anlayamadı.

Büyük bir fırsat teptiler. LoTR gibi bitmesi lazımdı. İzleyicinin(bir kısmıın) beklentisi ASOIAF olan Jon ile Dany'nin krallığı almasıydı. Ve sonunda beklenen Night King ile gelen en uzun gecede Azor Ahai, faceless man ve diğer büyücü kehanetleri ile final yapmasıydı dizinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Demek istediğim yazar olan şişko herif bu kurguyu ve kitap ile olayın bittiğini düşünemedi. Sonunu söyledi bunlara ama kimse insanların epik sahneler, kahramanlık hikayeleri beklediğini anlayamadı.

Büyük bir fırsat teptiler. LoTR gibi bitmesi lazımdı. İzleyicinin(bir kısmıın) beklentisi ASOIAF olan Jon ile Dany'nin krallığı almasıydı. Ve sonunda beklenen Night King ile gelen en uzun gecede Azor Ahai, faceless man ve diğer büyücü kehanetleri ile final yapmasıydı dizinin.
    Kesinlikle böyle bir final bekliyordum.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Bunlar para mı alıyor acaba böyle tepki vermeleri için?
  • Aslında final olmamış dizinin devamını çekeceklermiş , jhon o yüzden duvardan çıktı , arya o yüzden westeros un sonunda ne var diye gitti, kuzey bağımsızlık kazandı, dragon u sormalarının nedeni bu yüzden , Snow dragon u bulacak ve baş kaldıracak tekrar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bunlar para mı alıyor acaba böyle tepki vermeleri için?
    Bu aynı ekip senelerdir izliyorlar böyle bütün got bölümlerini

Değişik bir topluluk herkes giremiyor zaten bu ortama. Daimi üyeler bunlar sanırım

Ayrıca leş bir ortam. Hepsi marjinal değişik tipler abuk subuk popülist tepkiler veriyorlar her olaya

• Dizide Ortadoğu ülkelerine gönderme yapıldı gibi, diktatörlere baş kaldirmazsaniz hepiniz ölürsünüz, demeye getirdiler, dizi popülerdi burada İlluminati devreye girip bizim seyir zevkimizi mikti,

• İZLEMEDİMMMM İZLEYEMEYECEĞİM KADAR ÇOK KONUŞULDU SPOİLER ÜSTÜNE SPOİLER YEDİM
  • Geçmiş olsun. Berbat bir finalle bitirdiler. Hepimize geçmiş olsun. Büyük rezillik...
    Yorum falan yazmayacağım, zaten beğenmedim, bi de yazmaya uğraşamayacağım.
  • Kitabın sonu böyle biterse beklemeye gerek yok
    Bran ne iq 10 yaşındaki çocuk mu kral olcak

Kitabın sonu klişe olacak ama Jon ve Danynin Targaryen Hanedanını yeniden kurmasıyla bitmeli

• Şu ikisini sabaha kadar tokatlamak isteyen +
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• beni en çok üzen ve en çok sinirlendiren...

jonu gönderdikten sonra salonda toplanıp dalga geçer gibi konuşmaları oldu hepsi sözde jon'un en yakını arkadaşı vs vs

yazık la adamı 10sn de unutular oysa onun sayesinde o masada oturuyorlar ama adamı şutladılar 2 dk da yaptığı o savaşları vs unuttular çok yapay ve aşağılıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Öncelikle vasat kelimesi bile az. Hele o bitişteki saçma konuşmalar falan kusacaktım o derece eğreti o derece saçma.

Ya hadi iki tane hıyar(senaristler) yapmış bir hıyarlık George R. R. Martin ya bu senin kitabından uyarlanan dizi bu kadar mı umursamazsın. De kardeşim ben kitabımı ne zaman bitirirsem siz de o zaman çekersiniz. Ben bu saçmalığa izin vermem de.

Hadi o yapmış yapımcı şirketi ne halt yiyor. Mahvetmişsiniz biz bunu çekmeyiz desenize.

Anlamıyorum şunun vasat ötesi bir sezon olduğunu göremiyorlar mı? Yazık çok ama çok yazık. Lost ile karşılaştırmışlar ama Lost'un son sezonu bunun yanında baş yapıt kalır o derece kötü. Akasya Durağı senaristlerine yazdırsan anca bu kadar kötü olurdu
    Dizi haklarını para ile o iki senariste sattı söz hakkı kalmadı ki adamın . O 2 senast bozuntusu ne yazarsa o .

Tüm suç hbo da . Arkadaş bu senaryoyu okuyup nasıl kabul ettiler aklım almıyor . Acaba böyle leş birşey çekelim de milleti kanserden öldürelim mi acaba diye düşünmüş olabilirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

beni en çok üzen ve en çok sinirlendiren...

jonu gönderdikten sonra salonda toplanıp dalga geçer gibi konuşmaları oldu hepsi sözde jon'un en yakını arkadaşı vs vs

yazık la adamı 10sn de unutular oysa onun sayesinde o masada oturuyorlar ama adamı şutladılar 2 dk da yaptığı o savaşları vs unuttular çok yapay ve aşağılıkça
    Mantık hatası işte.

Bran, Jon için gerçek kral, varis falan dedi. Herkes öğrenmeli tahta o oturmalı dedi. Sansa ve Arya da sonra sırf Jon hak ediyor diye herkese yaydılar.
    Gelgelelim final bölümünde Bran "bunca yolu bunun için geldim" diyor biliyordum havalarında takıldı. Yahu 2 bölüm önce gerçek kral Jon dedin, o olmalı dedin.
    Kardeşlerini bir anda hiç ettiler, gitsin diye kabul ettiler. Saçmalıktı.
    Mantık hatası mı yoksa Bran herkesin arkasından kuyu kayıp, sırf tahta oturmak için herkesi birbirine mi düşürdü belli değil. Biterken toplantıda "fısıldayanlar" lazım bize diyor. Yahu sen herkesi gören dinleyen birisin, fısıldayan mı lazım sana? Bir de Dragon'u bulurum ben diyor.
    Altı doldurulacak çok boşluk bıraktılar. Tahmin yürütmekle kalıyoruz böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBlackEagle -- 21 Mayıs 2019; 16:27:21 >

• Finali izlerken :

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Bence bu hikayedeki asıl kötü adam Martin'in ta kendisi. Adım gibi eminim ki, dizi kitapları geçmeye başladığında tüm senaryoyu bu D&D ikilisinin yazmasını zorunlu kıldı bir şekilde. Eğer diziyi kendisi tamamlasa, diziden aradıkları tadı alan hayranlarının çoğu kitapları okumayacaktı, oysa dizinin içine edilince çoğunluk merakla kalan kitapları beklemeye başladı ve Martin'in yayınlayacağı finali merak ediyor. Adam GoT gibi bir seriyi yazmış, kurgulamış. Böylesi küçük bir işi mi çeviremeyecek?
  • valla mantıklı.. şu an kanepesinde avuçlarını ovuşturuyordur.
  • 
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.