Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32903291329232933294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

Şaka maka jon snow da "i dont want it" ve " she is my queen" diyerek bitirdi koskoca sezonu

Ne sümsük adammışsın be. Seni king in the north diye savunduğumuz günlere lanet olsun
    Adam insanlığı kurtarmak için tahtından vazgeçti.vazgeçmese de fark etmezdi ki.dany drogonsuz bile gelip yerle bir ederdi winterfelli.7 krallığın toplamından daha fazla ordusu vardı danynin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 21 Mayıs 2019; 12:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen 8 sezondur zerre işe yaramayan şuursuz tepkisiz bran stark adam olduya tipini sevdiğim, sizin yazacağınız senaryonunda finalinde...
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Bir şey olacağını zannetmıyorum ama bende imzaladım.
  • Senaryoyu raci şaşmaz yazsaydı bundan güzeel olurdu alüminyum

• Günaydın

Bugün de DD biraderlerin kulaklarını çınlattım.

Varys'in yazdığı mektuplar noldu yav ?
  • Çok gereksiz eleştiriyorsunuz. Bilmiyorum neydi beklentiniz, istekleriniz sayın dizi çekme konusunda hiç bir vasfı olmayan değerli arkadaş? adamlar size yaranmamış ya, kusura bakmayın.. sizin için bi daha çekerler gelmez ayın 15inde.
  • Bunların yazacağı senaryoya...

Katletmişler resmen. Jon'un demir tahtın asıl varisi olduğunu 6 7 sezondur işle işle ondan sonra Sur a yolla yok böle bi gerizekalılık.
  • Şimdi benim anlamadığım bir sorum var.

Jaime kralı öldürüp kral katili ünvanını aldıda, Jon dany i öldürüp niye kraliçe katili ünvanını almayıp sürgün yedi.

Sorum bu kadar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Çok gereksiz eleştiriyorsunuz. Bilmiyorum neydi beklentiniz, istekleriniz sayın dizi çekme konusunda hiç bir vasfı olmayan değerli arkadaş? adamlar size yaranmamış ya, kusura bakmayın.. sizin için bi daha çekerler gelmez ayın 15inde.
    beklenti tahtın hiç bi vasfı olmayan sakat bi velede kalmamasıydı...7 sezon boyunca jonun varis oluşunu işleyip 1 sezonda adamın ırzına geçtiler ve milyonlarca insanı aptal yerine koydular...hiç değilse gendry olsaydı
  • Bundan önce bitirdiğim dizi six feet under di. Sezon finali ile ferrariden inip eşeğe binmiş gibi oldum. İzlemeyenler bir baksın derim. Hayata bakış açınızı değiştirebilecek kalitede bir başyapıttır.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir vasfı olmayan dediğin adam 3 gözlü kuzgun :) Neden kral olduğnu diziyi izlediysen bilirsin zaten. Anlamadıysan tekrar izlemeni tavsiye ederim. Jon taht adamı değilim, olamazdı da.. Hiç aklımın ucundan bile geçmedi. Herkesin bakış açısı farklı tabii ama olaylara baktığımızda mantıken olması gerekenin en iyisi oldu.
  • Oyuncular da cidden çok memnuniyetsiz. Kit Harington da önceden uyarmış resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sert.

Şimdi benim anlamadığım bir sorum var.

Jaime kralı öldürüp kral katili ünvanını aldıda, Jon dany i öldürüp niye kraliçe katili ünvanını almayıp sürgün yedi.

Sorum bu kadar teşekkürler.
    Yalnız Kralkatili bir unvan değil,
    aksine sadakatsizlik aşağılamasıdır.
  • Biri beni Got finali nasıldı diye arasa

Adam kazandı der telefonu kapatırım.

Neyse en azından Amerikan ergenleri üzüldü tek tesellim bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Çok gereksiz eleştiriyorsunuz. Bilmiyorum neydi beklentiniz, istekleriniz sayın dizi çekme konusunda hiç bir vasfı olmayan değerli arkadaş? adamlar size yaranmamış ya, kusura bakmayın.. sizin için bi daha çekerler gelmez ayın 15inde.
    illa savunacam diye şartlanıp saçmalayan bir kaç tip çıkar zaten. byby vasfi.
  • O kadar teori videosu izleyip böyle final görmek üzücüydü. Yine de her ne kadar kötü bir sezon olsada final bölümündeki karakterlerin son halleri üzücüydü.

Final bölümünün bir kaç alternatifi olduğunu duymuştum, belki gerizekalı yönetmen millet tahmin etti diye böyle bir sonu uygun görmüştür..

• Sert. kullanıcısına yanıt
    Ya da kral affettim diyebilirdi. Zaten Grey Worm öldü Naath'a gidince. Kitapları okuyanlar bilir o adada sadece Naath'lılar yaşayabiliyor havası diğer herkes için ölümcül.
    Grey Worm'den mi korktular ya da hani kuzey unutmazdı ? Piç olan çocuk yine piç kaldı, Master Aemon'un dediği gibi Targeryan alone in the world terrible thing !
  • Kitapta yaşıyor hala umudumuz var en azından GRR Martin güzel şeyler düşünmüştür hakkında.

• ortamdakilerin iq ları 2elin parmak sayısını geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Mayıs 2019; 15:1:6 >
  • Dizi ile kitapların sonu aynı olacak ama en azından GRRM daha mantıklı şeyler yazar. Bu tamamen senaristlerin beceriksizliğinden kaynaklı.

GRRM onlara şöyle şöyle olacak demiş ama detaylı anlatmamış senaristlerde boşlukları kendi doldurmuş belli yani.

Bu 6 bölümü yazan senaristlerin Allah bin belasını versin.

• 
Sayfa: önceki 32903291329232933294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.