Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman Yaprak dökümü...174 bölüm, ömür törpüsü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hayat zaman kaybı, niye yaşıyoruz ki

• Kralım geri dönüm kralım

Alın Golden Company'i daha önce yaptığınız gibi diyarı koruyun.

• Diziyi unuttum be olen karaterlerin kim olduklarini az once sayfalara baktim aa bu olmusmuydu dedim resmen unutmusum seneye kadar komple silinir aklimdan bastan baslarim

• Hadi bakalım final sezonu ilk görüntü geldi. HBO 2019 Promo'sunu yayınlamış.

1:10 game of thrones

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    True Detective dizisinin 3. sezonu Ocak 2019'da yayınlanacağına göre büyük ihtimal 8. sezon nisan ayında gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 27 Ağustos 2018; 14:11:26 >
  • Aslında çok iyi olur ama o yeri True Detective kapmış görünüyor.
  • Daha 1 senemiz var arkadaslar gecmis olsun haberler can sıkıcı efektlerin en erken mayista tamamlanacagi soyleniliyor

https://tr.sputniknews.com/kultur/201808271034904534-game-of-thrones-ne-zaman-baslayacak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 27 Ağustos 2018; 19:5:45 >
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Mecbur bekleyeceğiz, umarım beklememize değen efsane bir final sezonu olur

• 2.sezona geçtim , yavaş yavaş izlerim diyordum ama bir kaç haftaya bitiricem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

2.sezona geçtim , yavaş yavaş izlerim diyordum ama bir kaç haftaya bitiricem sanırım
    Yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Yapma

Alıntıları Göster
    akşamları o kadar güzel oluyor ki arka arkaya 2 bölüm izliyorum
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Yine de belli olmaz diyorum. Biraz daha verimli çalışıp nisan ayına yetiştirebilirler. Zaten 6 bölüm olacağı için temmuz ayına bırakmazlar diye düşünüyorum. Ayrıca efektlere bu kadar zaman ayırdılarsa ciddi olaylar göreceğimizi anlayabiliriz. Ayrıca spin-off dizisinin çekimleri ekim ayında başlayacaktı. Ama burda şubat ayında başlayacağı söyleniyor.
  • Ve daha tahmini 8 ay var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    oha daha 1 sene geçti yeni sezon yok ve en az 1 sene daha var diyorlar

iyi ki geç başlamışım 2 sene ara ne demek yahu karakterleri olayları unutur insan
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Unuttuk zaten

• Bastan izlemeye devam ediyorumda yalniz su var bu diziyi olacak olaylardan habersiz izlemek gibisi yokmus eski tadi alamiyorum , onceden spoiler almadan izledigim bolumlerdeki heyecan o sok ve sarsici olay hissi bi baska oluyormus mumkun mertebe en az veya hic spoiler almadan izlemeye calismak dun gece en son

4.sezon 8.bolume geldim izlemeyen acmasin

oberyn in oldugu bolum sanirim dizinin en vahsi bolumu bu karakterin olecegini duymustum ama kim yarafindan hangi sahnede ve nasil olacak bilmiyordum sok olmustum ve izledim dun gece icim gercekten burkuldu nasil bir bolum sonuydu oyle gozlerinin oyulmasi şoku sonrada kafasinin patlatilmasi tyrionun kaybedisi ve idam emri fenaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Bastan izlemeye devam ediyorumda yalniz su var bu diziyi olacak olaylardan habersiz izlemek gibisi yokmus eski tadi alamiyorum , onceden spoiler almadan izledigim bolumlerdeki heyecan o sok ve sarsici olay hissi bi baska oluyormus mumkun mertebe en az veya hic spoiler almadan izlemeye calismak dun gece en son

4.sezon 8.bolume geldim izlemeyen acmasin

oberyn in oldugu bolum sanirim dizinin en vahsi bolumu bu karakterin olecegini duymustum ama kim yarafindan hangi sahnede ve nasil olacak bilmiyordum sok olmustum ve izledim dun gece icim gercekten burkuldu nasil bir bolum sonuydu oyle gozlerinin oyulmasi şoku sonrada kafasinin patlatilmasi tyrionun kaybedisi ve idam emri fenaydi
    nerden izliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

nerden izliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Hocam ben haziranda tum bolumlerini bluray indirmistum tvde izliyorum sitelerden izlemiyorum dizi genelde

• Bari bi trailer felan yayınla, kitapsız HBO...

• 
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.