Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2671. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
4. bolum;
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben artık jaime lannister ı tutuyorum.
efsane bölümdü valla. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 7 Ağustos 2017; 11:44:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar
-
-
Normalde bölüm çıktığında burada yığınla yorum olurdu. Sızıntı forumun reytinglerini bile etkilemiş, varın siz HBO yu düşünün Umarım bu sızıntı hbo tarafından bir oyundur yoksa 8.sezonun bütçesinden kısacaklar diye korkuyorum
-
-
Bugün birkez daha hd olarak izledim. Gerçekten çok güzel bölümdü.
-
Ben bulamadim 5. bolumu bi turlu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dizi mala bağladı biraz. Yılların izleyicisi olarak eski tadı alamıyorum nedense:/
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
7. sezon 5. Bölüm fragmanından:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlibert -- 7 Ağustos 2017; 11:36:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne olmuş ortalık karışmış yine bir hafta girmeyince ben. ne güzel açtım izledim az önce güzel bir bölümdü beni baya tatmin etti savaş sahneleri falan.
bir de ne bu sızıntı konusu arkadaşlar senaryo mu sızmış yoksa bölümler mi sızmış -
quote:
Orijinalden alıntı: justlibert
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
7. sezon 5. Bölüm fragmanından:
-
Onu sonradan farkettim zaten ya gerizekali gibi googleda 5. bolum diye aratip duruyorum ama yayinlanan 4. bolummus
Son bölümü nerden izliyorsunuz? Premium üyelik falan mı almak lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X