Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26712672267326742675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Saat oldu öğlen 1 hala online indirme sitelerine nasıl gelmedi yav

Gece 4'te yayınlanır, 5 gibi upload başlar 6 da piratebay'de olur, genelde 8 gibi uyanırım indiririm ordan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

4. bölüme istinaden Cercei
    Qyburn'ı Essos'a müttefik araması için yolladığını söylüyor.Essos'un neredeyse bütünü Danerys'in kontrolünde oysa ki.

5. bölüm fragmanı da hayli ilginç.
    Jon ile Drogon'un karşılaşması, Jon'daki ejder kanına bir gönderme olabilir.

Fragmanın başında
    Danerys'in seslendiği askerler Greyjoylar mı? yoksa Tarlyler mi?

lannister ve tarly

• bir at düşünün ki öleceğini bile bile kadim bi yaratığın üzerine dörtnala koşan. bir an bile korkmayan. tarih asla gerçek kahramanları yazmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

bir at düşünün ki öleceğini bile bile kadim bi yaratığın üzerine dörtnala koşan. bir an bile korkmayan. tarih asla gerçek kahramanları yazmaz..

FeelsBadMan
    https://streamable.com/9bdn5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 7 Ağustos 2017; 13:55:11 >

• quote:

bir at düşünün ki öleceğini bile bile kadim bi yaratığın üzerine dörtnala koşan. bir an bile korkmayan. tarih asla gerçek kahramanları yazmaz..

/>

The north remembers!!

• Dany'nin savaş alanına ilk girişte ejderhanın üzerinde kızgın bir ifadeyle dracarys dediği an zevkten boşalacaktım az daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

/>

The north remembers!!

Adamsın hocam

bazı lannister fanları dany i ve ejderhalarını çekemiyor

AĞLASANIZDA KUDURSANIZDA DAENERYS TARGARYEN VE EJDERHALARI WESTEROSUN GELECEĞİ İÇİN ÖLMEYE HAZIR !!

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Dany'nin savaş alanına ilk girişte ejderhanın üzerinde kızgın bir ifadeyle dracarys dediği an zevkten boşalacaktım az daha

Hayatımda o kadar cringe yaşamamıştım, şu kız dracarys dedikçe utanıyorum, nasıl bir iticiliktir, sürekli yok "Bend the knee", "I will rule!!", "I will burn you!!"

Yazıyorum, bu sezon sonu Dany fanı kalmaz, Jaime gibi karakter archı 7 sezon süren karakter varken Dany hâla ilk sezondaki burnu havadalık
    artislik, babası 2 olucak kısa zaman sonra umarım Jaime bir güzel benzetir şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 7 Ağustos 2017; 14:9:8 >

• Lütfen biri bana

Jamie'nin tek eliyle birden çok dothrak'a karşı nasıl savaştığını ve öldürdüğünü açıklasın.

Ayrıca bu Bronn'un önemi ne allah aşkına ? O kadar önemli karakterler çerez gibi harcanırken bu adam 9896547566 defa ölümden kurtuldu.
  • 7.sezon 4. bölüm efsane heyecandan titredim resmen.

ayrıca ejderha ölecek diye korktum. ölmesin onlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

/>

The north remembers!!

Dikkat, yemek yerken bu yorumu okumayın.

Cersei'nin kellesi Ejderhalara yedirilmeli, ejderhanın dışkısı ise (cersei'yi sindirdikten sonra) Jaime'den başlanıp tüm lannisterlara (askerler dahil) yedirilmeli.

The north remembers...

• Öl Jaime öl. Geber lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür yorumları takip ediyorum bazı arkadaşlar öve öve bitiremedi. Vasat bir bölüm, seneler içerisinde bundan çok daha güzel bölümler gördük. Doyurucu bir bölüm değildi. Elle tutulur tek şey sondaki savaş sahnesi. Savaşı izletmek için önüne bir sürü boş sahne koymuşlar. Vasat bir bölümdü.
  • Neo_123 kullanıcısına yanıt
    Boşuna kral katili demiyorlar

• Arkadaşlar mobilden izlemek icin link aftanilir misiniz ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Aynen neden bizim ejderyamiz yok diye kıskandım deli kral kim ki kızı ne olsun ama annenin şefkati babanın adaletiyle bu sorunlardan kurtulacaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesözelseri

Arkadaşlar mobilden izlemek icin link aftanilir misiniz ?

sinemaniz.net yav mobil pc fark etmez girin izleyin burdan

not: site ile bir alakam yoktur sadece twitterda gördüm ve tüm bölümleri anında koyuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Aynen neden bizim ejderyamiz yok diye kıskandım deli kral kim ki kızı ne olsun ama annenin şefkati babanın adaletiyle bu sorunlardan kurtulacaz

rhaegar ın bacısı jon un halası ne demek kim

• yalnız bu tyrion dany'i satacak
  • trailer için bugünü bekledim resmen

• 
Sayfa: önceki 26712672267326742675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.