Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bölüm yapmışlar, 7.4 Eski sezonların 9.bölümleri tadındaydı. Bu bölüm adı geçen Altın Mürettabat hakkında bir iki şey demek istiyorum :)
    Cersei paralı askerlere yönelcek galiba Altın Mürettabatı kitaptan biliyorum deli kralın sürgün ettiği gruptan oluşuyor ama kitapta olaylar çok farklı Rhaegar'ın oğlu Aegon Targaryen için çalışıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 7 Ağustos 2017; 12:12:1 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Altyazı gece 4 civarı çıktı bölümü ise torrentten indirdim ben.
  • mahalle kahvesine çevirmeyin ortalığı. fanatiklik yapan boşbeleşler var gördüğüm kadarıyla. sızmaların hepsi yalan besbelli. biri diyor şu bölümde ölecek ötekinde ap ayrı. ne kehanetlere uyuyor ne bişeye uyuyor. şerefsiz 4chancılar kekliyor yine milleti yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Normalde bölüm çıktığında burada yığınla yorum olurdu. Sızıntı forumun reytinglerini bile etkilemiş, varın siz HBO yu düşünün Umarım bu sızıntı hbo tarafından bir oyundur yoksa 8.sezonun bütçesinden kısacaklar diye korkuyorum

Fazla etkisi olcağını sanmıyorum çünkü her sezon sızıntı oluyor şahsen ben kaliteli görüntüde izlemek için sızıntı bölümleri izlemedim hiç bir zaman
  • ben arya stark ım
  • 7x4

Sızdırılan bölümü izleyenlerin abarttığı kadar iyi bir bölüm değildi. 1,5 sene dizi bekleyip sızan senaryoyu okuyan, 3-4 gün sonra çıkacak bölümü çamur kalitesinde izleyenleri zaten anlayamıyorum.

Son sahne hariç çok boştu. Dortrakiler çok iyi savaşıyor. İnsanın izledikçe izleyesi geliyor ama farklı bir şey görmedik. Gel gelelim Ejderha gibi eşi benzeri olmayan 3 tane kalmış hayvanla, kazandığın savaş alanındaki mermiye niye kafayla dalıyorsun sen? Bayağı mallık akıyordu bu sahne. Ana karakterlerin bir şekilde kurtulması da yakışmıyor artık GoT evrenine. Biz GoT'u sürpriz ölümleriyle seviyorduk.
  • 5. Bolumun adi dragon blood imiş.

Burda jon snow ile drogon arasinda bir etkilesim olacagi belli dany de hafiften ne oluyor la bakışı atacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 7 Ağustos 2017; 12:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jon diz çökmüş sanırım dany winterfellde

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Aynen aynen Jamie adamdır, kendi aptallığından dolayı binlerce askeri yanarak öldü ama adam tabi Jamie.

ilk sezonda bran'ı camdan aşaği itmişti o bölümü izlemediniz heralde
  • Bir insan ergen dany'i nasıl sever anlam veremiyorum tam ergen
    millet yok demis ejdarha okla nasıl yaralanır ulan 2 sezon önce ejdarhayı paramparça ediyolardı dany tahta oturamıycak görün jon'da hic night's king'i görmüs gibi bir hal yok gören de hic iyi bir savaşçı degil ezigin teki sanar jon da çok sünepe oldu cidden euron badass o tarz karakterler daha eğlenceli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Bugün birkez daha hd olarak izledim. Gerçekten çok güzel bölümdü.

Ama altınların hepsi kral şehrine ulaşmış yine cersei altınları kaybetmedi. Ayrıca Jaime'yi kurtara kesinlikle Bronn.

nasıl anladın altınların cerciye ulaştığını
  • Kullanıcı adı Ramsay Bolton olan birinden başka yorum beklenemezdi zaten. Sen anlama kardeşim boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlibert -- 7 Ağustos 2017; 12:45:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Aynen aynen Jamie adamdır, kendi aptallığından dolayı binlerce askeri yanarak öldü ama adam tabi Jamie.

ilk sezonda bran'ı camdan aşaği itmişti o bölümü izlemediniz heralde

İşte o yüzden daha adamdır. Kargaşayı önledi

• Saat oldu öğlen 1 hala online indirme sitelerine nasıl gelmedi yav

• Sızan bölümden sonra spoiler yememek için günlerce çoğu siteye girmedim direk ilk iş 720p indirip izledim muazzam ötesi bölüm olmuş.Tam beklediğimiz gibiydi, bu bölüm iki üç defa daha izlenir.Bişe sormam lazım

O arbalet den zarar görmedi değil mi ejderha? Kitapda derilerinin çok kalın olduğunu oklardan etkilenmediği söyleniyor ama dizide biraz yamuldu gibi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Ağustos 2017; 13:21:40 >
  • Skyrim'in filmini izliyor gibi hissettim kendimi. By the nine divines DRAGOOOON!!!!
  • 7. sezonu nerden izliyorsanız link atabilir misiniz özelden...
  • zamunda net den indirebilirsiniz istediğiniz formatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

ben arya stark ım

yavaş gellll
  • 4. bölüme istinaden Cercei
    Qyburn'ı Essos'a müttefik araması için yolladığını söylüyor.Essos'un neredeyse bütünü Danerys'in kontrolünde oysa ki.

5. bölüm fragmanı da hayli ilginç.
    Jon ile Drogon'un karşılaşması, Jon'daki ejder kanına bir gönderme olabilir.

Fragmanın başında
    Danerys'in seslendiği askerler Greyjoylar mı? yoksa Tarlyler mi?

• 
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.