Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.497.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18901891189218931894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spolier tuşuna basıp yazıyı yazıp tekrar mı spolier a basacam yoksa yazıyı seçip mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Spolier tuşuna basıp yazıyı yazıp tekrar mı spolier a basacam yoksa yazıyı seçip mi

yazıyı seçip

• Cercei nin memisler de iyiymiş diyecektim ama teknoloji kullanmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Cercei nin memisler de iyiymiş diyecektim ama teknoloji kullanmislar

Ne teknolojisi ? Izlerken biraz tuhafti zaten.Ayrica O yol hic bitmiycek sandim

• Got bitmiştir got bitmiştir yok en kötü sezon bla bla bla.

Lan bi bitin artık ya. İzlemeyin abi çok basit. Gidin yanlı trt dizilerini izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Yahu 5. Sezon bitmiş. Final yeni oynamış. Şuan burada 3. Sezon konuşulması mı bekleniyor da spoiler a kızıyorsunuz? Finali izlememişsiniz bu konuda işiniz ne? Kaşınıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz. Mantıklı davranın az.

İzlediği bir bölüm hakkında gelipde soru sormak isteyebilir gayet doğal .

Dizinin bitmiş olması senin spoiler kullanmamanı serbest kılmıyor.

Çok basit spoiler tuşuna basıyorsun mesajını yazıyorsun . Azıcık saygınız olsun .

Burda atar yapan insanlar sadece son bölümü izlemeyenler. 9.bölüm çıkalı 1 hafta olmuş 10.bölüm oynanmış hala ne düşünerek konuya giriyorlar? Hala 9u konuşuyor olabilir miyiz var mıdır bunun bir açıklaması? Olay basitlik falan değil. Kullanması gerekir ama bir insana hakarete varacak şekilde sinirlenmek yersiz. Dizi final yapmış ve sen izlemeden bu konuya giriyorsan spoiler yemek için giriyorsun demektir. Bırakın ayak yapmayı gerçekçi olun.

• Cercei'in o kadar büyük ve sarkık memişkoları yok. 300 spartlarıda leonidas'ın altındayken gördüklerimiz gerçekti ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Naruto izleyen var mi aranizda ? Olay orguleri tanidik geldi . hem bu diziyi izleyip hem narutoyu izleyen arkadaslara bir sorum olacak yanitlarlarsa sevinirim . ve gozunuzu seveyim insanlara iyi davranin bu dizi kirk yilda bir gelir ama dostlariniz ve disaridan insanlara kendinizi tanitma sekliniz omur boyu devam eder ... Icimi dokmek istedim biraz , uzerinize alinmaniza gerek yok arkadaslar .

483'e kadar izledim, neyi soracaksın?

• ghost jonu davos stannisi canlandirir, arya kartal gozu olur, catelyn stark doner, danny dotrakileri yanina katar, tyron mereene huzur getirir, serceparmak winterfelli ele gecirir, sansa tartla gider, bran bisiler yapmaya baslar, dag ile jamie isidi mahveder, tyrelle lannisterlar savasir ilk 7 bolum boyle olur geri 3u nasil olur bilmiyorum, zaten onlar guzel oluyor dkfkd

Nacizne fikirlerim,
  • Diziyi seneye güncel izlemeyi düşünmüyorum. Sezon bitsin biraz yorum okurum işime gelirse izlerim. Artık kabak tadı verdi bu olaylar.

• sansa ve theon ölecek olsalardı o kadar kolay atlamazlardi. Zaten kalın kara yüksekten atlayan bilir, birsey olmuyor kolay kolay. Stannis favori taht adayimdi ama ne hallere düştü belli değil. Bu arada bana gore arya kör falan olmadı, artik o da many faced god gibi yüzünü değiştirebilecek, bu nedenle şu anki vucuduna ihtiyaci yok artık o vucut kor olduktan sonra ölecek bence arya ise yasamaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dampierre -- 16 Haziran 2015; 9:18:47 >

• Jon Stark ölüyor, geri dönüş yokmuş.

http://www.ew.com/article/2015/06/14/game-thrones-jon-dies-interview

Bu da demek oluyor ki en fazla white walker olarak gelme ihtimali var.
  • Kitap ile tam olarak paralel gitmeyen bir dizi.

Çok favori karakter gömdüler dizide. Ama John Snow'da farklı olan başka birşey var. Onu harcamayacaklar gibi düşünüyorum. En azından öyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Naruto izleyen var mi aranizda ? Olay orguleri tanidik geldi . hem bu diziyi izleyip hem narutoyu izleyen arkadaslara bir sorum olacak yanitlarlarsa sevinirim . ve gozunuzu seveyim insanlara iyi davranin bu dizi kirk yilda bir gelir ama dostlariniz ve disaridan insanlara kendinizi tanitma sekliniz omur boyu devam eder ... Icimi dokmek istedim biraz , uzerinize alinmaniza gerek yok arkadaslar .

483'e kadar izledim, neyi soracaksın?

Olay örgüleri benziyor mu ? Animede de keza boyle aniden saglam bir karakter veda ediyordu ya da her karakterin bir hayati ve karistigi olaylar vardi diziyi izlemiyorum bu tip yonleri benzer mi ya da benzeyen taraflari var mi ?

• Kitap ile tam olarak paralel gitmeyen bir dizi.

Çok favori karakter gömdüler dizide. Ama John Snow'da farklı olan başka birşey var. Onu harcamayacaklar gibi düşünüyorum. En azından öyle düşünüyorum.

• Utanç yürüşün de Cercei kaleye girdikten sonra içeride bir ordu bekledim. İçeri girdikten sonra Cercei den " Kill them All " gibi bir efsane bekledim ama gelmedi :D

• kralin annesini hic bir guc o sekilde yurutemez yahu. Bu ne cesaret.
  • Red Vıper, zehırle Mountaını oldurmemıs mıydı?

• Aynisi bizde olsa butun sehir coluk cocuk kilictan gecirilirdi simdiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Utanç yürüşün de Cercei kaleye girdikten sonra içeride bir ordu bekledim. İçeri girdikten sonra Cercei den " Kill them All " gibi bir efsane bekledim ama gelmedi :D

Aynısını bende bekledim ayrıca o kadar adamı var krallığın 3 tane çapulcuyu kesemediler. carcei o kadar insanın suratına nasıl bakacak. Halk kadına bok attı.

• 
Sayfa: önceki 18901891189218931894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.