Bildirim
==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Rsan 1-0quote:
Orijinalden alıntı: AgLoTr_quote:
Orijinalden alıntı: Merc4eve
Bunlarda Benden.....
Görmesini bilene çok şey var bu resimlerde :)
Hertürlü..
Alıntıları Göster_____________________________ ...::: 226BW // Intel DQ965GF // C2D Q6600 // 2x1GB // HIS - 4850 İceQ4 Plus // FSP 500W Bluestorm // Logitech MX3200 // GigaWorks G500 ProGamer :::...
-
quote:
Rsan 1-0
Alıntıları Gösterquote:
Rsan 1-0
Eyvallah_____________________________
-
-
Kullandığım bu bir dene http://rs678.r a p i d s h a r e .com/files/249848741/Gta_4_Mega_Trainer.rar
Biliyosun içindeki tüm dosyaları kurulu olduğu klasore at.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merc4eve -- 5 Mart 2010; 17:14:33 >_____________________________ ...::: 226BW // Intel DQ965GF // C2D Q6600 // 2x1GB // HIS - 4850 İceQ4 Plus // FSP 500W Bluestorm // Logitech MX3200 // GigaWorks G500 ProGamer :::...
-
hocam bunu indiremedim ya linkte bi sorun olmasın aralardaki boşlukları sildiğim halde açılmadı site bide oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyalar salt okunur olarak seçilmiş onunda bi etkisi varmıdır düzeltmeye çalştım olmadı yönetici izni istiyo yöneticiyiz zaten kapatıyorum tekrara bakıyorum salt okunur işaretli çözemedim olayı...quote:
Dostum ben zaten Windows7 de kullanıyorum.
Kullandığım bu bir dene http://rs678.r a p i d s h a r e .com/files/249848741/Gta_4_Mega_Trainer.rar
Alıntıları Göster_____________________________
-
Biraz foto yukleyelım beylerquote:
Orijinalden alıntı: base
hocam bunu indiremedim ya linkte bi sorun olmasın aralardaki boşlukları sildiğim halde açılmadı site bide oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyalar salt okunur olarak seçilmiş onunda bi etkisi varmıdır düzeltmeye çalştım olmadı yönetici izni istiyo yöneticiyiz zaten kapatıyorum tekrara bakıyorum salt okunur işaretli çözemedim olayı...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 7 Mart 2010; 18:02:13 >_____________________________
-
Ben yapamadım... .exe çalışmayı durduruyorum biri yardım edebilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
Biraz foto yukleyelım beyler
Alıntıları Göster_____________________________ -
dxdll hatası alıyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: Dihaş
Ben yapamadım... .exe çalışmayı durduruyorum biri yardım edebilir mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 8 Mart 2010; 21:59:13 >_____________________________ -
upquote:
dxdll hatası alıyor musun?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 10 Mart 2010; 17:20:19 >_____________________________ -
rsan hocam resimleri sen mi çektin? sen çektiysen vehicles.img yi upload eder misin? güzel arabalar var _____________________________
Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.
Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawaii
rsan hocam resimleri sen mi çektin? sen çektiysen vehicles.img yi upload eder misin? güzel arabalar varquote:
Bu mod'a bir sitede rastlamıs ve kurmuştum. Grafikleri mükemmel hale getiriyor fakat fps düşüşü oluyordu haliyle. Bende f12 ile aktif deaktif yapıldığını bilmediğim için ve oyuna zarar vermeden nasıl kaldıracağımı bulamadığım için silmiştim oyunu komple. Şimdi tekrar kurdum ve enb series i uyguladım. Fakat dediğin gibi f12 ile kapatıp açılmıyor Oyunu silmeden bu modu kaldırmanın bir yolu varmıdır.
Dostum oyunu sılmene gerek yok.Modu F12 ile degil alt+f12 ile deaktif edıyoruz.Bu konuda yanlıs bılgı vermısım kusura bakmayın.Enb grafik modunu kaldırmak ıcın de oyunun kurulu oldugu klasore attıgın kurulum dosyalarını sılmen yeterlı.
quote:
rsan hocam resimleri sen mi çektin? sen çektiysen vehicles.img yi upload eder misin? güzel arabalar va
buyur dostum.
http://r.apidshare.com/files/362072512/vehicles.img.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 11 Mart 2010; 21:51:50 >_____________________________
-
Teşekkür ederim dostum süper, bu arada o grafik paketini nasıl edinebiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: aterikasediquote:
Bu mod'a bir sitede rastlamıs ve kurmuştum. Grafikleri mükemmel hale getiriyor fakat fps düşüşü oluyordu haliyle. Bende f12 ile aktif deaktif yapıldığını bilmediğim için ve oyuna zarar vermeden nasıl kaldıracağımı bulamadığım için silmiştim oyunu komple. Şimdi tekrar kurdum ve enb series i uyguladım. Fakat dediğin gibi f12 ile kapatıp açılmıyor Oyunu silmeden bu modu kaldırmanın bir yolu varmıdır.
Dostum oyunu sılmene gerek yok.Modu F12 ile degil alt+f12 ile deaktif edıyoruz.Bu konuda yanlıs bılgı vermısım kusura bakmayın.Enb grafik modunu kaldırmak ıcın de oyunun kurulu oldugu klasore attıgın kurulum dosyalarını sılmen yeterlı.
quote:
rsan hocam resimleri sen mi çektin? sen çektiysen vehicles.img yi upload eder misin? güzel arabalar va
buyur dostum.
http://r.apidshare.com/files/362072512/vehicles.img.html
Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.
Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
-
quote:
Win 7 de donma olmuyormu pc de ?
Bende nerdeyse 1-2 saniyelik kayma var ses ve görüntü arasında
512 Mb Ekran Kartı
4 GB De Ram var_____________________________ Katılım zamanı: 31 Ocak 2007
-
quote:
Orijinalden alıntı: atilla-Rquote:
Win 7 de donma olmuyormu pc de ?
Bende nerdeyse 1-2 saniyelik kayma var ses ve görüntü arasında
512 Mb Ekran Kartı
4 GB De Ram var
Alıntıları Gösterquote:
Teşekkür ederim dostum süper, bu arada o grafik paketini nasıl edinebiliriz.
http://enbdev.com/index_en.html
Buradan ındırebılırsın._____________________________
-
7.5 gb lik modquote:
Orijinalden alıntı: aterikasediquote:
Teşekkür ederim dostum süper, bu arada o grafik paketini nasıl edinebiliriz.
http://enbdev.com/index_en.html
Buradan ındırebılırsın.
Alıntıları Göster
Beter City Textures by 0hiena0 tavsiye ederim
Ben bu modu pek tavsıye etmıyorum.Denedım memnun kalmadım.Dokuları cok koyultuyor, Dokuların cozunurlugu yukselse de genel gorunumu pek estetık gelmedı bana.Bunun yerıne Realism IVteki doku paketını tavsıye ederım.Oyunun orjınal dokularıyla uyumlu bir goruntusu var ve yuksek cozunurlukte.quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
7.5 gb lik mod
Beter City Textures by 0hiena0 tavsiye ederim
-
GTA IV yüksek özellikler isteyen bir oyun. Bu modu kaldıramayacak ekran kartına sahip olan bilgisayarlarda olabilir. Bence yüklemeye değmez.quote:
Ben bu modu pek tavsıye etmıyorum.Denedım memnun kalmadım.Dokuları cok koyultuyor, Dokuların cozunurlugu yukselse de genel gorunumu pek estetık gelmedı bana.Bunun yerıne Realism IVteki doku paketını tavsıye ederım.Oyunun orjınal dokularıyla uyumlu bir goruntusu var ve yuksek cozunurlukte.
Sistemı kaldırmayanlar yuklemez olur bıterquote:
Orijinalden alıntı: by Jigsaw
GTA IV yüksek özellikler isteyen bir oyun. Bu modu kaldıramayacak ekran kartına sahip olan bilgisayarlarda olabilir. Bence yüklemeye değmez.
GTA4 0.077b - fixed bug of dirt on some cars and added support for effect.txt post processing shader.quote:
Sistemı kaldırmayanlar yuklemez olur bıter
Alıntıları Göster
Bunu mu indiricez? Bunu indiriceksek indirdiğimiz şeyi nereye atmamız lazım?_____________________________
Steam ID: kaan0zer
BlackOps Nick : Tony AlmeidaBC2 Nick : Matthew.
TDU2 Nick: Kaan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X